Lorna’nın Sessizliği

9 kritik
13%
2 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
throughout
Onun 339 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Verilen puan ile uzaktan yakndan alakas olmayan, ok iyi bir film.. stelik baya da kii puan vermi yaklak 100 kii.. hayret ettim dorusu.. Sade ve ok etkili bir film lornann sessizlii.. dardenne kardelerin sinema dili ok etkili.. senaryo harika.. oyuncular ok iyi.. fakat filmin afii ok yanl seilmi bence.. filmin ruhuna uygun bir afi deil bu.. belki de izlemeyenler bu itici afie aldanp puan vermi olabilirler.. bir ihtimal sadece ama olabilir.. cannes film festivalinde en iyi senaryo dl alan bu film ok daha fazla dl ve ilgiyi hak ediyor.. 9/10
Eklenme Tarihi 06 Nis 2011, saat 18.40
kuzularynsessizli-i
14 takipçi |
Onun 779 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Arnavut oyuncu Arta Dobroshinin müthiş performansı filmi beğenmenize etki eden önemli faktörlerden biri olabilir. Göçmenlerin sorunlarına farklı bir yönden bakan film macera ve haraket arayanlara önerilmez, çünki gayet durgun ve sessiz bir film...
Eklenme Tarihi 17 Ara 2010, saat 00.49
Kurallara uymuyor ise tıklayın
Lorna’nın Sessizliği i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
idealardunyasi
Onun 8 yorumunu gör
4 - Çok iyi
güzel film.... anlayana tabi... psikolajik bi film olduğundan hareket ve macera arayanlara biraz boş gelmiş olabilir
Eklenme Tarihi 26 Nis 2010, saat 02.59
seliria
Onun 94 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
film hareketli ilerlemiyo fakat sizi sonuna götürmek için zorluyo...oyunculuklar iyi senaryo iyi de film neden bir türlü içine çekemiyo diye merak ediyorum
Eklenme Tarihi 19 Oca 2010, saat 16.16
beck31
8 takipçi |
Onun 1371 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Bana kalırsa Dardenne kardeşler saf hayatın getirdiklerini güzel işliyor.Üstelik film sıkıcı, yavaş vs. gibi tabirleride haketmiyor.Gayet güzel bir konu ve işleyişle sonuna dek izletiyor kendini.Beğenmediğim garip gereksizlikleride filme alet etmiş olmaları.7/10
Eklenme Tarihi 10 Oca 2010, saat 00.01
1983gs
Onun 365 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
izlerken merak uyandırmayan konusu çokta farklı olmayan ne iyi ne kötü tarzda bir film...
Eklenme Tarihi 04 Eyl 2009, saat 01.13
cansuyuksel-94
Onun 11 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
bi an film hiç ilerlemiyor sandım. sırf nasıl biticeğini merak ettiğimden kendimi zorlaya zorlaya izledim sonuda çok saçma bitti :/. vasat bi film
Eklenme Tarihi 25 Tem 2009, saat 19.49
Onun 2 yorumunu gör
imdb de 7.3 almış bir filmin burda 5.2 puan alması ilginç geldi bana
Eklenme Tarihi 23 Tem 2009, saat 19.46
lizardqueen
Onun 37 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
volkanick çok üzel yorumlamışsın tebrikler sana katılıyorum :)
Eklenme Tarihi 27 Mar 2009, saat 02.53
volkanick
Onun 422 yorumunu gör
1 - Çok kötü
Film o kadar sıkıcıydı ki sıkıntıdan sıkıldım.İzlediğim filmler arasında bir sıkıcılık kıyaslaması yaptım kendi kendime o sıkıcı filmler aklıma gelince üzerine bir de Lornanın Sessizliği eklenince iyice sıkıldım.Sonra uyku bastırdı gidip uyudum.Tamamını izlemediğim bir film için iyi yada kötü diyemem ama defalarca tekrarlayıp sizi de sıktığım kadar sıkıcı olduğunu söyleyebilirim izlediğim kısmının..Tavsiyem uykunuz varsa kesinlikle izlemeyin.Muhteşem bir hayatınız varsa her şey yolunda gidiyorsa kendi kendinize -ulan şu sıkılmak nasıl bir şeydi-diye soruyorsanız oturun bu filmi izleyin.
Eklenme Tarihi 26 Mar 2009, saat 08.49
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?