Gizli Gerçekler
    •     4% - 1 kritik
    •     46% - 11 kritik
    •     50% - 12 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    deckard76
    deckard76

1 takipçi | Onun 267 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Yönetmen Plamegate skandalından yola çıkıp basın özgürlüğü,haber alma ile ulusal güvenliği koruma adı altında yalanlarla ülke işgal etme,gerçeği gizleme,gücü kötüye kullanma temalarını işlemiş.İzlerken Ergenekon davası ve bizde içerde yatan gazeteciler aklıma geldi.Bu yapımda gazeteci gerçekleri yazdığı ve devletin bilgi sızdırdığı için hain diye damgaladığı kişilerin adını açıklamadığı için süründürüldü.Irak savaşı nedeniyle İngiltere ve ABD kimyasal silah yalanını ortaya çıkaran herkesin hayatını mahvetti.Bir zamanlar sistemin içinde kendilerine hizmet edip çalıştıkları halde.2003 yılında İngilterede David Kelly olayı.2005 yılında ABD de Valerie Plame skandalı.Sonuç: Sistem kendi gücünü ve hakimiyetini korumak için kendisine karşı gelsiğinde bir zamanlar kendisine çalışan kişileri bile düşman yapıp yok eder.

Eklenme Tarihi 14 Nis 2011, saat 20.26
    beyonce007
    beyonce007

6 takipçi | Onun 547 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

sonunu son 15dk. içinde tahmin ettim. gizli kaynağa çok yaklaşmıştım ama tahmin edemediğim kişi beni şaşırttı. oyunculuk ve kurgu güzel.

Eklenme Tarihi 03 Ara 2010, saat 22.43
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Gizli Gerçekler i gördünüz mü?
    alpertini
    alpertini

0 takipçi | Onun 24 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

bence güzel film, sonuna kadar merak ediyorsunuz ne olacak diye, sonu tatmin eder etmez bilemem ama kesinlikle hiç kopmadan sonuna kadar merak içinde izletiyor.

Eklenme Tarihi 13 Eyl 2010, saat 21.20
    beck31
    beck31

8 takipçi | Onun 1371 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Başarılı oyunculuklar ve bağlantısı olduğu bir nebze farkedilsede tahmin edilemeyen sonuyla fazlasıyla güzel bir film olmuştur, parmak bastığı konu titizdir.7.5/10

Eklenme Tarihi 20 Haz 2010, saat 15.05
    dra-kula
    dra-kula

1 takipçi | Onun 138 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

sayın 'emreuzun' filmin sonunu söylemediğim halde bana hakaret ettiniz. Nedense filmi düzgün seyretmeyenlerin bana sataşma gibi bir hobisi var...testere6 filmindede aynı şeyi yaptılar. aynı şekilde sanada söylüyorum:'gazeteciye ne oldu?' derken filmin daha devam edebilirmişte yarım bırakılmış olduğunu vurgulamak istemiştim.Filmin sonu kadının sakladığı sırrın açıklanmasıyla bitiyor..

Eklenme Tarihi 09 May 2010, saat 12.46
    wentworthmiller-2
    wentworthmiller-2

0 takipçi | Onun 46 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

.Uzun zamandır merak ediyordum.İzledim sonunda..Oyunculuk tek kelimeyle muhtesemdi..Senaryo ve kurguda harikaydı..Filmi bunlara ragmen keyif alarak izlemedim.Bir eksiklik vardı...Filmde kesinlikle hareket yoktu cok durgun bir yapım..Ve film müzikleride yoktu..Buda haliyle bayıyor izleyiciyi..Yarısında kapatacaktım sıkıntıdan ama yorumlar filmin sonunun tatmin edici ve basarılı oldugunu söyledigi icim devam ettim..Sonu gercekten basarılıydı.İzledigime degdi..Hukuk,adalet, gibi kavramlarla ilgili bir film..Kendine güvenen,ve kendini savunan insanlar daima başarılıdırlar gibi bir mesaj veriyor..Yavas ilerleyen ve dikkatli izlenmesi gereken bir film....Böyle filmlerden hoslanıyorsanız tavsiye ederim.Final kurtarmıs ama beni pek sarmadı..10/6.5

Eklenme Tarihi 03 May 2010, saat 11.36
    emre1
    emre1

0 takipçi | Onun 18 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

'' dra.kula ' biraz daha anlatacaktın.izlememize gerek kalmazdı.şimdi ben filmi izlerken dediğin gazetecinin ne oldoğunun anlaşılmadığını bilerek izleyeceğim.yani filmin ... ettin.

Eklenme Tarihi 11 Nis 2010, saat 22.01
    obsesion1810
    obsesion1810

0 takipçi | Onun 11 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Film fena değildi,ama Kate Batcinsale bu rolün altından kalkamamış.

Eklenme Tarihi 19 Oca 2010, saat 04.35
    Eski Üye
    Eski Üye

4 - Çok iyi

Şu sıkıcı ve hiçbir çekiciliği yok diyenler bu tip konulardan ne kadar haberdarsınız!Yahu anlamıyorsanız,kafanız basmıyorsa bunlara, filme çamur atmayın bari!'ben ilgilenmem böyle konularla' diyin geçin veya hiç yorum yazmayın daha iyi madem bu konular sizin için değilse!Gidip klasik popüler büyücülü,vampirli filmler izleyin,sizin gibiler uzak dursun zaten böyle yapımlardan!Filme dönecek olursak; son zamanlarda izlediğim en kaliteli filmlerden biriydi,hele ki finali baya vurucuydu!ABDnin karanlık sistemin nasıl işlediği ve bu sisteme dışardan müdahele etmek isteyen veya yanlışları,skandal sayılacak gerçekleri açığa çıkartmak isteyenlere neler yaptığını görebilmemiz açısından çok etkili bir film olmuş.Filmin başında 'gerçek olaylardan alınmıştır' demişlerdi,zaten izlendiğinde sanırım çoğu kişide 11 Eylül olayı ve hemen ardından Irak işgali akıllara gelmiştir.11 Eylülün tamamen ABD kaynaklı bir komplo olduğunu,Büyük Ortadoğu Projesi ve petrol kaynakları için ABDnin kendini 11 Eylül ile tüm Dünyaya mağdur gösterdiğini ve başka bir ülkeyi işgal gerekçesi olarak sunduğunu zaten bazı kişiler ortaya çıkarmıştı(Zeitgeistin 1.filmini izlerseniz orda daha net kanıtlar var)Hollywoodu her ne kadar 'Amerikan milliyetçiği,kahraman Amerika' gibi yapımlar çıkardıkları için eleştirsek de işte arada böylesi direk düzeni açığa çıkaran,sorgulayan,eleştiren kaliteli yapımlar da çıkarıyorlar.Bu açıdan da tebrik etmemiz gerekiyor onları.Filmin ağır,müziksiz bir sunumu olsa da ' Hukuk,Yargı,Davalar,Gazetecilik,Ülke Politikası ve Sistemin İşleyişi,CIAnin ABD üzerindeki önemi,Hapishaneler,Haklar ve Özgürlükler ' gibi konulara ilgiliyseniz işte ideal film karşınızda!Öyle her filmi beğenen biri değilim ama bu film gerçekten kaçırılmayacak yapımlar arasında.Mutlaka izleyin...8,5 / 10

Eklenme Tarihi 14 Oca 2010, saat 14.12
    erasmus1984
    erasmus1984

0 takipçi | Onun 53 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

film oldukca guzel, yavas ilerlemesine aldanmayin,sonunda bir supriz sizi bekliyor. 10/8

Eklenme Tarihi 13 Oca 2010, saat 15.53

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.