0 takipçi | Onun 85 yorumunu gör |
ben o kadar da beğenmedim.el kamerası tekniği de moda oldu zaten bu olayları takip etmemizi zorlaştırıyor.başka bi işe yaramıyor.
Eklenme Tarihi 06 Oca 2011, saat 17.42 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 85 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 06 Oca 2011, saat 17.42 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 255 yorumunu gör |
fazla replik tekrarı olmasına rağmen izlenmeye değer bir film 6/10
Eklenme Tarihi 23 Ara 2010, saat 00.40 Kurallara uymuyor ise tıklayın
4 takipçi | Onun 140 yorumunu gör |
Çok doğal gelişiyor olaylar ve ne olduğunu anlamadan filmin içinde buldum kendimi :) Kurgusuda çok mantıklıydı. Kesinlikle tavsiye ederim ;)10 / 10
Eklenme Tarihi 25 Eki 2010, saat 22.16 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 16 yorumunu gör |
12 yaşından küçükler izlerse korkar. film ilk sahneden çözülmüş idi senaryo yok desen yeri:)
Eklenme Tarihi 07 Eki 2010, saat 01.42 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 18 yorumunu gör |
fazla söze gerek yok 10/10 Paranormal activity gibi bi filme 6,9 veren mantık buna 10 üzerinden 90 felan vermeli ;)
Eklenme Tarihi 25 Eyl 2010, saat 23.07 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 46 yorumunu gör |
Beni baya korkutmuştu ve Final sahnesi gerçekten çok iyiydi :) 10/9
Eklenme Tarihi 12 Eyl 2010, saat 04.17 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 19 yorumunu gör |
bunu beğenenler serinin ikincisinide izlesinler çünkü şahsen onu daha çok beğendim
Eklenme Tarihi 11 Eyl 2010, saat 01.53 Kurallara uymuyor ise tıklayın
2 takipçi | Onun 159 yorumunu gör |
Son zamanlarda standart el kamerasıyla yapılan filmler moda mı oldu yoksa böyle bir akım mı başladı bilemiyorum ama el kamerasıyla yapılan filmler beni pek etkilemiyor. Pek inandırıcı gelmiyor. Filmin son dakikalarında gerilim ve ürkütücü atmosfer artıyor. Herşeye rağmen izlenebilir bir film. Ancak filmi tekrardan izleyeceğimi sanmıyorum. Tek sevindiğim olay filmin süresinin kısa olması ... 1 saat 15 dakika ...
Eklenme Tarihi 31 Ağu 2010, saat 18.18 Kurallara uymuyor ise tıklayın
8 takipçi | Onun 49 yorumunu gör |
harikaydı!!! korktum hem de çok güzel korktum,bazı sahnelerde of ya of muhteşem dedim!! el kamerası gibisi yok işte.. film film olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşüyor böyle çekilince.. çok güzeldi be,helal olsun..
Eklenme Tarihi 25 Ağu 2010, saat 21.05 Kurallara uymuyor ise tıklayın
Filmin ilk 25-30 dakikası fena halde bunaltıyor, 'bu mudur yani bu kadar övülen film' diye düşünmeye başlıyor insan...Giriş kısmını çok gereksiz şekilde uzatmışlar.Ama son yarım saat ise etkiliydi, gerilimi farklı bir sunum tekniğiyle son derece gerçekçi bir havada yansıtmışlar, kesinlikle görsel açıdan iyi hazırlanılmış, kendinizi olayın içinde yer alan biri gibi hissediyorsunuz, keza bu filme normal kamera çekim tekniği uygulansaydı belki de bu kadar etkisi olmazdı.Filmin 75 dakikalık kısa süresi de kafi hatta daha bile kısa olabilirdi fazlası iyice tadını kaçırırdı...Kısacası mükemmel diyemesem de türünün başarılı ve farklı yapımlarından biri, İspanyol sineması zaten son senelerde gümbür gümbür gelmeye devam ediyor...7,5 / 10
Eklenme Tarihi 03 Tem 2010, saat 15.33 Kurallara uymuyor ise tıklayın