Dragonball

48 kritik
29%
25 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
Sensou
Onun 3 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Şimdi buraya yorum yazan arkadaşların hepsi bu filmi bir uyarlama olarak düşünmüşler..Evet film uyurlama olarak berbat denilebilir ancak film film olarak gerçekten çok güzeldi.Dövüş sahneleri ve konu gayet güzel ayarlanmış..
Evet animesinde goku 12 yaşında bir çocukken filminde 18 yaşında..Dedesinin ölü olması gerekirken filmde goku onsekiz yaşındayken bile yaşıyordu..Goku animesinde dedesinden başka hiçbir insanı görmemiş bir krakterken filmde normal bir yaşam sürüyor..Okula gidiyor ve arkadaşları var..Chiichi olayı özellikle çok komiğime gitti...Aynı sınıftalar falan XD
Daha animesiyle farklı olan bir çok şeyi sayabilirim..buradan çıkardığımız sonuç uyarlama olarak gerçekten berbattı...Ama ben bu filmi film olarak değerlendiricem..Filmi izledim ve gayet güzel vakit geçirdim o yüzden 10/10 veriyorum..
Eklenme Tarihi 11 Ara 2010, saat 12.21
l-i-l-a-H
38 takipçi |
Onun 2135 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Beklentilerimi karşılamadı. Belki de, animesini hiç seyretmemiştim, ondan da olmuş olabilir.
Eklenme Tarihi 10 Eki 2010, saat 03.28
Kurallara uymuyor ise tıklayın
Dragonball i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
filmkolik69
2 takipçi |
Onun 25 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
öncelikle şunu belirtmeliyim film izlenebilir bir film.ama diğer arkadaşların dediği gibi efekt olarak yetersiz kalmış ve filmin içindeki ara karakterler tanıtılmadan es geçilmiş ne olduğunu anlamadan birileri karşımıza çıkıveriyor.kısaca başlangıç ve bitişe önem verilen detay kısmı hızlı geçilen bir film olmuş.bir şeyler izlicem diye kara kara düşünenlere şiddetle tavsiye edilir yani.NOT:filmin devamı geme olasılığı yüksek tabi bu filmden çok zarar etmedilerse :) iyi bir yönetmenin ve ekibin elinde izlenilebilir bir devam filmi çekebilirler.
Eklenme Tarihi 05 Eki 2010, saat 01.35
Spike
6 takipçi |
Onun 102 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Konuyu çok hızlı işlemişler ve hızlı bağlamışlar.Tek Film değil de 3 filme falan uzatsalarmış ve görsel sahneleri daha profesyonel ve eliaçık çekselermiş daha iyi olurmuş.
Bu Haliyle Başarısız
Eklenme Tarihi 08 Eyl 2010, saat 22.26
starship-2
10 takipçi |
Onun 2 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
tek kelımeyle berbattıı ama sıze guzel haber japonlar yenısını cekıyorr bundan kat kat guzel bır fılm bekleyınn:)
Eklenme Tarihi 23 Ağu 2010, saat 13.16
Emrah Ilgaz
Onun 24 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
DB Fanı olarak hayal kırıklığı yaşadım...beklentilerim çok farklıydı aslında ama böyle bir yapıdı oldu bitti getirmeleri beni üzdü. o kadar sezonluk bi seriyi tek filme sığdırmaya çalışılınca böle oluyormuş demekki. ilginç bi kısımda ben 6 ay önce izledim bunu ve hala sinemaya gelecek ve de sinepuana da kapalı durumda.
Eklenme Tarihi 04 Ağu 2010, saat 04.25
toph-bei
Onun 7 yorumunu gör
4 - Çok iyi
çok güzel bir filmdi tek kelimeyle harika:D
Eklenme Tarihi 03 Ağu 2010, saat 19.26
cany35
Onun 1 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
tek kelime ile yazık... doğru düzgün bidaa cekilmesi gereken bir film.bir d.b hayranı olarak bunu isterim...
Eklenme Tarihi 03 Ağu 2010, saat 08.50
lantis
Onun 10 yorumunu gör
1 - Çok kötü
bu film neden hala sitede duruyor filmin türkçe dublajlı cd si çıktı.keşke böyle bir film hiç çekilmeseydi,sinema hayatımın en büyük hayal kırıklığı hemde james wong gibi bir yönetmenden.ve chow yun fat gibi bir oyuncudan yazık....
Eklenme Tarihi 13 Tem 2010, saat 23.12
_denizo_
3 takipçi |
Onun 74 yorumunu gör
1 - Çok kötü
Animeyle neredeyse hiç alakası yok. Büyük hayal kırıklığına uğradım.
Eklenme Tarihi 26 May 2010, saat 20.25
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?