Hesabım
    G-Force
     G-Force
    18 Eylül 2009 Sinemada | 1s 29dk | Aksiyon, Aile, Bilim Kurgu
    Yönetmen Hoyt Yeatman
    |
    Senarist Cormac Wibberley, Marianne Wibberley
    Oyuncular: Sam Rockwell, Penélope Cruz, Tracy Morgan
    Üyeler
    3,4 129 Puanlama, 20 Eleştiri
    Beyazperde
    2,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Pop-corn sinemasının alameti farikası "Karayip Korsanları" gibi sayısız popüler kültür ürünlerini piyasaya sürmüş yapımcı Jerry Bruckheimer, ilk 3 Boyutlu filmini beyaz perdeye G-Force ile sunuyor. Hayvanların ajan olarak kullanılmak için eğitildiği devlet sırrı niteliğinde gizli bir hükümet programındaki son gelişmeler hakkında bir komedi macera filmi olan G-Force, hem üç boyutlu hem de 35 milimetre kopyalarıyla gösterilecek. Son teknoloji ürünü casus ekipmanıyla donatılan bu çok iyi eğitilmiş fareler dünyanın kaderinin kendi ön ayaklarında olduğunu keşfeder. G-Force’un üyeleri: Ne pahasına olursa olsun başarılı olmaya kararlı tim lideri ve hırs küpü Darwin, havalı ve biraz kafadan çatlak biri olan her şeyi seven gözüpek silah uzmanı Blaster, seksi bir savaş sanatları uzmanı Juarez, istihbarat uzmanı duvardaki sinek Mooch ve bilgisayar ile bilişim uzmanı yıldız burunlu köstebek Speckles’tur. Filmin yönetmeni iki kez (Abyss ve Mighty Joe Young) Oscar kazanan görsel efekt üstadı Hoyt Yeatman, seyircileri muhteşem bir heyecan turuna çıkarıyor, boyutun önemli olmadığını bir kez daha ve son kez kanıtlayarak. Yönetmen ve görsel efekt üstadı Hoyt Yeatman, yapımcı Jerry Bruckheimer'la çalıştığı diğer filmler ise Armageddon, Con Air ve The Rock gibi kalburüstü filmler olarak dikkat çekiyor. G-FORCE, ise Yeatman'in yönetmen olarak görev aldığı ilk uzun metrajlı olarak sinemaseverler ile buluşuyor.

    Beyazperde Eleştirisi

    2,0
    Yetersiz
    G-Force

    G-Force

    Yazar: Oktay Ege Kozak
    G-Force hakkında filmin detaylarını derinlemesine inceleyen, analitik ve "sinekritik" bir eleştiri yazmak, yedi yaşın üzerinde her hangi bir seyircinin filmi izlemek için heyecanla salonları doldurması kadar gereksiz ve zaman kaybı bir etkinlik. G-Force, ihtişamlı Hollywood aksiyon prodüktörü Jerry Bruckheimer'ın (Kaya, Armageddon, Büyük Hazine) yeni fabrika usülü prodüksiyonu. Prodüktörlüğünü yaptığı Karayip Korsanları üçlemesinden sonra Bruckheimer, çocuk sineması pazarının ne kadar kazançlı olabileceğini anlamış demek ki, korsanlardan sonra şimdi, Hollywood çocuk sinemasının bir diğer baştacı, bilgisayar efektleriyle yaratılmış konuşan şirin hayvanlar türünü deniyor.Daha önce bahsettiğim gibi film baştan sona bir fabrika ürünü. Tek karesi bile ilginç, yeni veya orjinal değil. Benzeri diğer filmlerde görmediğimiz tek bir sahne bile yok. Hadi diyelim ki uğursuz mikroçipler yüzünden yaşa
    G-Force Orijinal Teaser 0:31
    G-Force Orijinal Fragman 1:31
    G-Force Orijinal Fragman
    947 gösterim
    G-Force Orijinal Fragman (2) 1:00
    G-Force Orijinal Teaser (2) 0:31
    G-Force Orijinal Teaser (3) 0:31
    Öneriler

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    karakartaltevfik
    karakartaltevfik

    Takipçi 182 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    25 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Eğer içinizde ufakta olsa bir çocuk barınıyorsa ve bu çocuğu şımartmak istiyorsanız size G-Force u önerebilirim.Ben bu yapımı oldukça beğendiğimi söyleyebilirim.Sonuç olarak ben bu yapıma 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum......
    gokhansld
    gokhansld

    Takipçi 144 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Bence çok güzeldi. Hiç sıkılmadan izledim. Üstelik orijinal dilinde Türkçe alt yazılı...
    mezzy
    mezzy

    15 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    8 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Dilm gerçekten güzel. Açıklamada, çok iyi eğitilmiş fareler demişler. Bir kere bu hayvanlara Guineapig deniyor. Daha film açıklamasından falso vermişler. Ayrıca komik hayvanlardır. Bende iki tane var.
    Murat Altinok
    Murat Altinok

    28 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    ya ilginç bişey olmuş fragmanı çok hoştu jerry naparsa izlenir

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD
    Dağıtımcı UIP Türkiye
    Yapım yılı 2009
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe 150 000 000 $
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı 35mm
    Renk Renkli
    Ses formatı Dolby Digital, DTS, SDDS
    Yapım formatı 1.85 : 1, 2.35 : 1 Cinemascope
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2009, En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2009.

    Yorumlar

    Back to Top