38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
Vizyona girmeyip, ülkemizde 'Aşk Listesi' ismiyle çıkmıştı DVDsi. Gayet tatlı bir film olmuş diyebilirim.
Eklenme Tarihi 10 Haz 2010, saat 04.07 Kurallara uymuyor ise tıklayın
38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 10 Haz 2010, saat 04.07 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 5 yorumunu gör |
Güzel bir film. Bir gece de bir çok karar değişiyor ve sonunda mutluluk geliyor. :)
Eklenme Tarihi 20 May 2010, saat 13.03 Kurallara uymuyor ise tıklayın
9 takipçi | Onun 1385 yorumunu gör |
Orta karar bir film, abartılmayı haketmiyor.Fakat iyi yanlarıda yok değil, doğal ve sanki 1 gece siz çıkmızsınız hissi yaratıyor, naif film keza fakat artı yönleri sizi etkilemiyor.7/10
Eklenme Tarihi 25 Nis 2010, saat 13.37 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 23 yorumunu gör |
dün gece koskoca bir film arşivimin teknolojiye maruz kalıp yitirdikten sonra izlediğim kendimi ii hissettiren güzel bi filmdi.müzikal romantik yazınca biraz kalbini dinle filmi gibidir sandım, yanılmışım ama yinede güzeldi...
Eklenme Tarihi 24 Oca 2010, saat 10.20 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 27 yorumunu gör |
içimdeki eksik birseyleri dolduruyor kesinlikle izlenmesi gereken bir film
Eklenme Tarihi 29 Ara 2009, saat 02.12 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |
bence gayet güzel bi film..aşk ve engelleri anlatan bir film
Eklenme Tarihi 24 Kas 2009, saat 00.09 Kurallara uymuyor ise tıklayın
2 takipçi | Onun 186 yorumunu gör |
çok şey beklemeden izlenebilecek hoş bir film..çerezlik diyebileceğimiz tarzdan..ama öyle çok romantik sahneler bekleyenler izlemesin..daha çok komedi unsuru ağır basıyor filmde..10/6...
Eklenme Tarihi 01 Tem 2009, saat 16.10 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 11 yorumunu gör |
Sıcacık bir film. Kusursuz bir yönetmenlik ve çok iyi oyunculuklar.Bu film, konu ne kadar sıradan görünse de neler yapılabileceğine çok güzel bir örnek.
Eklenme Tarihi 26 May 2009, saat 01.17 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 50 yorumunu gör |
Boş zaman için izlenilebilir bir film.
Eklenme Tarihi 15 May 2009, saat 03.12 Kurallara uymuyor ise tıklayın
4 takipçi | Onun 108 yorumunu gör |
uzun zamandır yapaylıktan ve gösterişten bu kadar uzak sade bir anlatımı olan film izlememiştim.hikaye akışı karışık aşk hayatları,ergenler için :) , gayet iyi ele alınmış bir film.dvd koleksiyoncularının elllerinin altında bulunması gereken filmlerden biri aslında.güzel müzikler,sade ama sıcacık bir senaryo ve izlenmesi gereken romantik komedilerden biri işte..
Eklenme Tarihi 06 May 2009, saat 09.55 Kurallara uymuyor ise tıklayın