Dağların Hakimi
    •     23% - 3 kritik
    •     62% - 8 kritik
    •     15% - 2 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    Eski Üye
    Eski Üye

2.5 - Eh işte

klişe bir hikaye olsa da izletmeyi başarıyor. haneke etkileri yönetmenin üzerinde bu arada. 6/10

Eklenme Tarihi 04 Tem 2010, saat 03.46
    daybyday8181
    daybyday8181

0 takipçi | Onun 77 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Filmde sadece 2-3 kişi oynamış buna rağmen gerilimli dakikalar yaşatan bir film

Eklenme Tarihi 18 Kas 2009, saat 08.48
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Dağların Hakimi i gördünüz mü?
    er-u-han
    er-u-han

0 takipçi | Onun 113 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

İspanyol sinemasından harika bir film...Bu kadar olumssuz yorumu kesinlikle haketmeyen çok başarılı bir sinema deneyimi...Bir kere demek ki izleyenler filmdeki alt metini anlayamamış yada böyle kanlı kelleli 'gore' sahneler bekledikleri için mesajı özümseyememişler...Filmin sonuna dair bir ipucu vermeden kısaca anlatıyım;filmin mesajı gayet sert ve açık o kadar ki günümüzün kanayan bir yarasını dehşete düşebileceğimiz bir açıyla bize sunuyor.Bu olayları gerçekleştiren kişilerin nereden etkilendikleri,bununla ilgili özellikle son sahnelerdeki kamera açıları,mekan kullanımı eleştirilmek istenen olgunun birebir kopyası olmuş zaten o olgunun bir sürü hayranı var en azından onlar yapılmak istenen göndermeyi hemen kavrayacaktır...Kısacası karşımızda düz bir film gibi duran aslında amacı hem bilinmeyene duyulan korku ve en önemlisi mesajını vermeye yönelik enfes bir film duruyor...

Eklenme Tarihi 04 Ağu 2009, saat 16.19
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

7 takipçi | Onun 987 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

beklentim olmadan izlememe rağmen yine de gereksiz buldum.sade ve sürükleyici olmaya çalışıyor,tamam bazı sahnelerde az da olsa takip ediyorsunuz fakat filmin genelinde bu yeterli değil.kusura bakmayın ben de elime kamera alıp iki üç kişi koşar ordan burdan mermiler gelir böyle bir film çekebilirim.yeni bir şey getirmiyor el rey de la montana,zaten senaryonun zayıflığı karşısında da şaşırıp kaldım,ayrıca bence en iyi oyunculuk gençlerin yaptığıydı.

Eklenme Tarihi 27 Haz 2009, saat 08.36

0 takipçi | Onun 82 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

Ya bu ne ya buna film bile denemez böyle bi saçmalık yok. Yönetmenin Micheal Hanekeden esinlendiği yorumunu okusam hayatta indirmezdm bu filmi zaten. Tamamen zaman kaybı bu kadar boş içerikli birşey olamaz. Film bile diyemiyorum buna yoksa diğer baş yapıtlara haksızlık olur. Hollywood gene de bu tarz filmlere taş çıkarır ne derseniz diyin!

Eklenme Tarihi 18 Nis 2009, saat 17.52
    togi-fb
    togi-fb

0 takipçi | Onun 17 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

saçmalığında ötesinde bişey.ben bile daha iyisini yaparım.Muhaha)))

Eklenme Tarihi 19 Şub 2009, saat 20.29

0 takipçi | Onun 49 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Evet çok büyütülecek bir film değil bence de.Yönetmen Michael Hanekeden oldukça etkilenmiş gibi geldi bana.Filmdeki kötülerin çocuk olması, kendilerini bir bilgisayar oyununda zannedecek kadar gerçek hayattan kopmuş olmaları,Beanın cesedini cep telefonlarına kaydetmeleri gibi sahneler günümüz teknolojisine ve şuursuzluğa yönlendirilen gençliğe kısa ama öz eleştiriler olarak filmden akılda kalacak sahneler.

Eklenme Tarihi 15 Eki 2008, saat 10.41
    sugarly-2
    sugarly-2

1 takipçi | Onun 85 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

hadi ama.bu kadar acımasız olmayın..tamam çok kaliteli bir film olmayabilir ama birçok hollywood saçmalığından iyidir..izlenebilir..tavsiye ediyorum..

Eklenme Tarihi 25 Eyl 2008, saat 00.06
    o-mer
    o-mer

0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Kesinlikle izlemenizi tavsiye etmiyorum, filmin konusu da çok sıradan ve basit filmde oynayan oyuncu sayısı toplasanız 10 u geçmez maliyeti düşürmek için yapılmış olabilir. Maksat biz de film çekmiş olalım diye insanların 2 saatini çalmamalılar bence :(

Eklenme Tarihi 22 Eyl 2008, saat 07.50
    feuer-frei-mrt
    feuer-frei-mrt

0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

malesefki film festivalinde gittiğim en kötü film oldu, belki ilginç gelebilir izleyenlere ya da izlemeyenlere, ben çok ümitliydim fakat hayal kırıklığı yaşadım..

Eklenme Tarihi 15 Eyl 2008, saat 01.47

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.