Bir Ömür Yetmez
    •     47% - 24 kritik
    •     39% - 20 kritik
    •     14% - 7 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    throughout
    throughout

1 takipçi | Onun 339 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Dostluğu ve ölüm gerçeğini anlatan bir film.. ama beni çok etkilemedi.. sanırım bunun nedeni ferzan özpeteğin izlediğim filmlerinde genel olarak aynı tarzda konularla devam etmesi.. hamam, cahil periler, bir ömür yetmez.. aynı konular etrafında dönüyor hemen hemen.. bu nedenle artık sıkıcı olmaya başladı.. bir ömür yetmez dostluğu ve ölümü gerçekten iyi anlatmış.. oyuncular da gayet başarılı.. ama işte o yeterli hissi ve hazzı bulamadım ben.. yine de 7/10

Eklenme Tarihi 25 Kas 2010, saat 22.51
    Eski Üye
    Eski Üye

4 - Çok iyi

ferzan özpetek diye yanıp tutuşmayanların da izlemesi gereken bir başyapıt. ötesi yok. 9/10

Eklenme Tarihi 05 Eki 2010, saat 14.32
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Bir Ömür Yetmez i gördünüz mü?
    ahmet-ertan
    ahmet-ertan

0 takipçi | Onun 152 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Mükemmel oyunculuklar ve Filmi izlerken kendisini o kadar belli eden bir Ferzan Özpetek başyapıtı.Filme yorum yapmak bile haddimizi aşar. İzlerken eminim ki duygularınıza hakim olamıyacaksınız, kusursuz bir seneryo ve farklı sahne çekimleri çok çarpıcı.Hele Lorenzoyu görmek için morg koridorlarında yürüdükleri o sahne, eminim sarsılıcaksınız.

Eklenme Tarihi 23 May 2009, saat 02.44
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

0 takipçi | Onun 821 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

eğer ferzan özpetek diye yanıp tutuşmuyorsanız hiç izlemeyin derim.kendi adıma söylüyorum tabii ki:şu yaşıma kadar en fazla sıkıldığım filmlerin ilk 3ünde kesinlikle yer buldu kendisi.filmin anlattığı bir şey yok ki,etkileyici sahneler yok,akılda kalıcı olaylar yok,neden beğenildiğini merak ettiğim filmler kategorisine sokuyorum bir ömür yetmezi.tam bir hayal kırıklığı,karşı pencereyi de harika bulmamıştım ama bundan kat kat iyi olduğu muhakkak.beğenmedim maalesef.insanı perdeye kilitleyen filmler yapılmalı.

Eklenme Tarihi 06 Eki 2008, saat 19.56
    elcincim
    elcincim

0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

lorenzoyu öldüren asıl neden neydi?

Eklenme Tarihi 30 Eyl 2008, saat 18.23
    faudrey
    faudrey

0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Dostluklari anlatan cok etkileyici bir film. Mutlaka izlenmeli.

Eklenme Tarihi 26 Ağu 2008, saat 23.37
    cigdemcigdem25
    cigdemcigdem25

0 takipçi | Onun 5 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Tipik bir Ferzan Özpetek filmi...Yine arkadaşlık,dostluk; yine eşcinsellik...Filmi bu kadar basite indirgemek tabii ki haksızlık olur ama, Cahil Periler i izledikten sonra bu filmi izlemeye gerek yok gibi düşünüyorum.F.Ö. Karşı Pencerede tavan yapmıştır,diğer filmler onun türevidir bence:)

Eklenme Tarihi 11 Tem 2008, saat 16.51
    dilosss
    dilosss

19 takipçi | Onun 62 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

bu filme olan tutkumu anlatsam gerçektende bir ömür yetmez..Ferzan Özpeteğe duyduğum tutkuda öyle..bence kendini yetiştirmiş en iyi yönetmen..Hamam filminden bu yana geçen zaman diliminde ve meydana getirdiği yapıtlarda ne kadar çok yol katettiğini göre bilirsiniz sevgili ferzanın..hamam filminde büyülenen ve sonrasındaki tüm filmlerinde bu büyüyü sürdüren bir sinema ve ferzan sever olarak..bu filmi tam 6 kez izledim..ve hep aynı tatla..ben bu filmdeki aşka aşık oldum..sigarayı bırakmayı bile denedim biliyormusunuz..evdeki kül tablalarına süs olarak bakmayıda..arkadaşlarıma daha sıkı sarılmayıda..ben homofobi gibi bir hastalığa sahip olmadığım için iki adamın aşkına imrenerek baktım..ve sevgili Işın karacanın bitmeyen tangosunda büyüye büyü kattım..

Eklenme Tarihi 04 Şub 2008, saat 13.48
    Majör-2
    Majör-2

0 takipçi | Onun 294 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

Çok durağan bir film...Arkadaşlık, dostluk ve aşk teması üzerine kurulmuş bir senaryo var ama film öğle yavaş ilerliyor ki belli bir süre sonra sizi baymaya başlıyor.İlişkileri çok sıcak yansıtmış fakat dediğim gibi çok durağan gidiyor...Anlatmak istedikleri güzel fakat ben beğenmedim filmi...6/10

Eklenme Tarihi 22 Oca 2008, saat 09.45
    cuneytnet0
    cuneytnet0

0 takipçi | Onun 3 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Filmdeki sıcak arkadaşlık ilişkileri Cahil Periler'e fena halde benziyor. Cahil Periler ve Kutsal Yürek filmlerini izlemeyenler için güzel gelebilir. Ama tüm filmlerini izleyen bir izleyici olarak yavaş yavaş kendini tekrar ettiği fikrine kapılmaya başlıyorum. Sanki sırf çekmiş olmak için yapılmış bir film gibi.

Eklenme Tarihi 26 Ara 2007, saat 13.41

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.