1 takipçi | Onun 41 yorumunu gör |
nefesten daha iyidi..en azından biraz koşuşturmaca ve atraksiyon var=) kimkidukta pek olmaz ya..beğendim..yeni filmi cıksada izlesekk
Eklenme Tarihi 30 Ara 2009, saat 11.36 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 41 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 30 Ara 2009, saat 11.36 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 242 yorumunu gör |
kuşkusuz ki uzak doğu dram işini herkesten daha iyi yapıyor. kim ki duk bence daha profesyonel oyuncularla çalışsaydı filmin etkisi daha hissedilir olurdu. oyuncular zayıf kalmış geldi bana.filmin müziği çok iyiydi. ama uyumamak üzerine yıllardan beri var olan doğal bitkisel yollardan da bunu göstermeliydi yani buna rağmen genede uyku ağır basıyor demeliydi.kelepçe sahnesine kadar ben ve çoğu izleyen sanırım kızı bağlamayı dene bakalım diye düşünmüştür. konu itibariyle çok başarılı buldum. oyuncuların zayıf olmasından dolayı 10/6
Eklenme Tarihi 07 Ara 2009, saat 13.11 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 6 yorumunu gör |
benim şimdiye kadar izlediğim en dokunaklı filmdi.sanırım herkes basit hollywood romantik filmlerine alışık olduğundan beğenmiyor.duyguları bu kadar içten ve farklı anlattığı için takdir ediyorum.film müziği tek kelimeyle muhteşemdi.her yerde müzik kullanılmaz zaten bazen sözün ve müziğin bittiği anlar vardır görüntünün devreye girdiği...işte herşeyi yerli yerinde bi film.kesinlikle tavsiye ederim.
Eklenme Tarihi 31 Eki 2009, saat 16.33 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 10 yorumunu gör |
Fİlm de uyumamak için kendimi zor tuttum. :) Bu sanat bana fazla....
Eklenme Tarihi 13 Eyl 2009, saat 13.11 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 11 yorumunu gör |
film konu itibariyle ilgi çekse de insana seyir zevki vermiyor..filmin birçok yeri boş özellikle duygusal sahnelerde en azından güzel bir müzik arıyor insan..yine etraf gereksiz şekilde fazlaca uzakdoğu kültürüyle bezenmiş..film bence kötüydü bir o kadar sıkıcı(ilginç konuya rağmen)
Eklenme Tarihi 06 Eyl 2009, saat 15.40 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 63 yorumunu gör |
kim ki dukun filmlerini sevmemin nedeni her zaman orjinal ve basit olmasına rağmen anlaşılması zor ve hayatın içinden şeyler işlemesi bu filmde en garip şey ise baş erkek karakterin japonca dier herkezin korece konuşması
Eklenme Tarihi 02 Eyl 2009, saat 00.43 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 14 yorumunu gör |
Sakince film izlemek die kim ki-duk un filmlerine deniyo galiba:D Bu adam bu işi biliyo özellikle 2004 2005 yapımı filmleri seri gibi hepside mükemmel Fedakar Kız.. Boş Ev.. Yay.. Zaman.. Nefes..Rüya
Eklenme Tarihi 17 Ağu 2009, saat 19.58 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |
Kim Ki-Duk...başka diyebilecek laf yok.=)
Eklenme Tarihi 31 May 2009, saat 19.21 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |
müthişti kim ki duk yine yapmış yapacağını
Eklenme Tarihi 21 May 2009, saat 00.23 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |
ben filmi beğendim...orjinal bi film...müziği kime ait bilen varsa yazabilir mi...
Eklenme Tarihi 22 Nis 2009, saat 01.07 Kurallara uymuyor ise tıklayın