Elm Sokağında Kabus
    •     57% - 32 kritik
    •     23% - 13 kritik
    •     0% - 0 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

0 takipçi | Onun 821 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

eski serinin hatrına merak edip izlediğim bir filmdi,aslında normalde kendi fikrimle oturup izlemem fakat öyle denk geldi.sonuçta da beni yanıltmayan,klişelerle dolu,eski gerilimi aratan bir film ortaya çıkmış.tabii ki englund sinema tarihinde o kendine has görüntüsüyle bir efsane olmuştu,haley büyük bir yükün altına girdi ve elinden geldiği kadar rolünün hakkını vermeye çalıştı,ancak englunda alıştıktan sonra kendisini kabul ettirmesi oldukça zordu,ki ettiremedi de.ona son dönem popüler genç oyunculardan oluşan bir kadro eşlik etti,onlar da klasik gençlik-korku sinemasının gerektirdiği çığlıklarla,rol kesmelerle göze batmayan ancak aynı zamanda göze hoş da gelmeyen sıradan performanslar sergilemişler.bunlar hep bilinen ve tahmin edilen durumlardı,öyle de oldu,yanıltmadı beni,filmin giriş-gelişme-sonucu da yanıltmadı tabii.gereksiz bir film.izlerken sıkmaz aslında bir buçuk saat sürüyor zaten fakat gereksiz işte.

Eklenme Tarihi 22 Nis 2011, saat 11.27
    jamesbond-2
    jamesbond-2

0 takipçi | Onun 936 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Hollywoodun son yıllarda artık klasikleşen 80li yılların korku filmlerini tekrar çekme modasının son vasat ürünü karşımızda.Öncelikle Freedye yapılan makyajdan bahsediyim hiç mi hiç eski Freedynin ürkütücülüğü kalmamış adeta görünce gülesim geldi ve sirkten kaçmış bir manyak havası veriyor ayrıca insanın gözleri robert englundı kesinlikle arıyor zaten bu konuda çok eleştiri aldığına da eminim.Senaryo ve işleniş güzel ama bir korku filmi olarak beni tatmin etmedi teknoloji çok gelişmiş olmasına rağmen 1980 lere göre korku öğeleri zayıf kalmış hani her korku filminde görmeye alıştığımız klişeleşmiş şeyler bile zayıf kalmış.Çok eleştirdiğim doğru ama filmi izleyecek arkadaşlar da çok beklentiye girmemeli ve devam filmi kesin gelecek sonundan belli inşallah 2.filmde daha iyi bir iş çıkarırlar ve vasatı aşarlar.Bu arada amerikalı yönetmen arkadaşları anlıyorum konu kalmadı artık konu bulmada çok sıkıntı çekiyorlar fakat şu eski kült filmlerle uğraşmayı bir kesseler ve rahat bıraksalar ne güzel olcak adamlara saygısızlık valla!6/10

Eklenme Tarihi 28 Oca 2011, saat 00.54
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Elm Sokağında Kabus i gördünüz mü?
    i-am-freddy
    i-am-freddy

0 takipçi | Onun 9 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

Seriye hakarettir bu. Orijinal karakterlerin isimleri değiştirilmiş. Freddy Kruegerun hikayesi değiştirilmiş. Makyajı rezalet edilmiş. Jackie emmi sağlam bir oyuncu belki fakat bazen saygı duymak gerekir Freddy Krueger Robert Englund demektir Robert Englud yoksa A Nightmare On Elm Street çekilmemelidir. Çekilirse işte böyle bir film çıkar. Eski serinin hatrına izledim. 2. film 2012 de gelicek Robert Englund oynatmaya çalışacaklarmış hadi bakalım. Bu filmi kesinlikle eski filmleri izlemeyenlere önermiyorum. Seriye olan bakış açınız etkiler ön yargı yaratır

Eklenme Tarihi 25 Oca 2011, saat 19.40
    butcher-2
    butcher-2

0 takipçi | Onun 35 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

serinin önceki filmlerini izlemedim kıyaslama yapıcam ama ben beğendim, freddy yi biraz daha ürkütücü yapabilirlerdi

Eklenme Tarihi 03 Oca 2011, saat 00.11
    DarkAngel2
    DarkAngel2

2 takipçi | Onun 39 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Film bende ilk falsoyu makyajda verdi.Bir duygusallık kapladı içimi nerde benim yıllardır tanıdıgım fredy dedim :)Sanki başka bir karakter izliyorum izlenimi yarattı bende.Ne kadar görsel efektler daha iyi olsada eski elm sokagı serisinin yanında bile geçemez.

Eklenme Tarihi 20 Ara 2010, saat 00.43
    Mertkan05
    Mertkan05

0 takipçi | Onun 59 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Geçek Freddy oynasaymış daha güzel olurmuş yinede güzel bir film olmuş izlenebilir etkileyeci sahneleri var

Eklenme Tarihi 10 Ara 2010, saat 11.50
    emre23-18-15
    emre23-18-15

0 takipçi | Onun 12 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

olağanüstü değil ama güzel bir film izlenebilir tavsiye ederim

Eklenme Tarihi 28 Kas 2010, saat 12.58
    Smailov1907
    Smailov1907

10 takipçi | Onun 97 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Filmin iyi yanı Freddy nin nasıl o hale geldiğini, geçmişini net olarak görmemizdi.diğer yandan da dehşet sahneleri daha sertti.Son dönemdeki modaya uyup epey kan dökmüşler.Yalnız senaryo biraz fazla yavan geldi,olaylar ani gelişti.Ne olduğunu anlamadan 'pat', kahramanlarımızda kayıp var.Oldu da bittiye getirilmiş gibiydi.Gözlerim Robert Englund u aradı kesinlikle.Genel olarak kan ve vahşet üzerine kurulan,sağlam bir temeli olmayan orjinalini mumla aratan bir yapım.

Eklenme Tarihi 19 Kas 2010, saat 03.35
    zdsalbury
    zdsalbury

0 takipçi | Onun 29 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

Vampirler gibi,yaşayan ölüler gibi suyu çıkarılan ve seriye çevrilen filmler kervanının bir üyesi olan Elm sokağı da sanırım daha uzunca bir süre izlenmeye devam edecek.Keşke zamanında yapılmış insanları sinemalarda kuyruklarda bekletmiş yapımların yeni versiyonları yapılsa..

Eklenme Tarihi 06 Kas 2010, saat 11.14
    welileo
    welileo

0 takipçi | Onun 14 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

ilk 8 seriyi seyredip Freddynin nasıl çocuklara ulaştığını anlamamıştık.çünkü her filmde freddyi wes cravenın da belirttiği gibi ticari bir filme çevirip hikayeyi değiştirdiler.Ayrıca maskenin üzerine pizzaya benzetilmiş bir makyaj ve bruce willisin die harddaki ölüm kalım anı esprilerinden yapan freddy karakteri chucky filmlerini geçememişti 1 hafta uyanık kalan çocukların mikro rüyalar görebildiğini düşünememiştik.bu filmde oyunculuklar daha iyi , freddy daha sert ve senaryo daha dolu boş sahne yok ve freddy gerçek bir hikayeye sahip. 2. , 3. filmleri çekebilmek için baştan bir hikaye eklemeyecekler.bu filme kötü diyen freddynin 2.,4.,5. özellikle de en rezaleti olan kalp gözü programlarını geçemeyecek konusuyla bir de 3d çekilip 3d sahnesi olmayan rezalet filmi 6. sını seyredip gelsinler.bu filmde hikaye var bu filmde oyunculuk var bu filmde kızgın espri yapmayan sert bir freddy var.e daha ne olsun?!

Eklenme Tarihi 29 Eki 2010, saat 13.54

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.