12 Tuzak
    •     37% - 14 kritik
    •     11% - 4 kritik
    •     0% - 0 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

14 takipçi | Onun 788 yorumunu gör |

2 - İyi değil

90'larda iyi giden bir kariyeri varken ''Cuttroat Island''dan sonra bir daha belini doğrultamayan Renny Harlin'in bu filmi adeta o yıllardan kalma demode bir film.Senaryonun olmazsa olmaz merak ve heyecan duygusunu bir parça bile verememesi de cabası.John Cena hayranları için...

Eklenme Tarihi 02 Şub 2012, saat 11.57
    kemerlee
    kemerlee

7 takipçi | Onun 626 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

Anladik kaslisin güçlüsün karizmasinda oyunculugun eksilerde yani çok elestirilen rock, stalone, arnold gibi kas yiginlarinda bari biraz rol yetenegi var Cena ise beni ne halt yemeye buraya koydunuz ben ne yapacaktim simdi der gibi bir ifadeyle filme basladi öylede bitirdi.Bu saçmaliklari övenler beyenenler bu filmlerin babalari olan ve yüz kat daha iyi olan stalone filmlerine hiç b*k atmasinlar.

Eklenme Tarihi 22 Ağu 2011, saat 15.39
    12 Tuzak i gördünüz mü?
    cinemaniacs
    cinemaniacs

1 takipçi | Onun 44 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Film: 12 rounds Orjinal adı: 12 tuzak Yapım yılı: 2009 Yorum bu film ile ilgili yapılabilecek en güzel yorum, patlama ve final sahnesi güzeldi. Onun dışında eski arnold, jackie chan, jean-claude filmleri gibiydi. Değişik hiçbir sahne göze çarpmıyor, sanki her filmden birer parça alınmış montajda eklenmiş gibi. Replikler bile neredeyse aynıydı. Klişe Amerikan aksiyon-macera filmlerinden hoşlananlara birebir. Öneri : kötüde değil iyide izlenilebilir. Puan: 10/5

Eklenme Tarihi 13 Haz 2011, saat 17.46
    centennial
    centennial

0 takipçi | Onun 25 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Zor Ölüm 3 benzeri lakin oyunculuk, senaryo ve kurgu bakımından çok daha zayıf olduğuda aşikar çakma bir aksiyon filmi... Filmdeki diyaloglarda pek yerinde gelmedi bana açıkçası doğallıktan uzak gibi ancak bütün bunlara rağmen de sürükleyici sayılır... Başka yapacak bir işiniz olmadığından gerçekten eminseniz ve bu son kararınız ise izlenebilir neden olmasın :) Filmin aldığı puan yerinde bence 5,5/10

Eklenme Tarihi 07 Şub 2011, saat 23.29
    sorceres
    sorceres

0 takipçi | Onun 106 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Boş boş duruyorduk.. Arkadaş: '12 round diye bi aksiyon filmi var izleyelim mi ?' dedi.. iyiki demiş çünkü film o kadar sürükleyici ki zamanın nası geçtiğini anlamıyorsunuz 10/7.3

Eklenme Tarihi 27 Kas 2010, saat 12.52
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Zamana karşı yarış, aksiyonlarının son örneği. Efektlerden uzak, saf aksiyon vaat ediyor film.

Eklenme Tarihi 26 Eki 2010, saat 00.43
    wolverine12
    wolverine12

0 takipçi | Onun 69 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

dün izledim gerçekten heycan dolu bir film çok izlemeyen varsa mutlaka izlesin :)

Eklenme Tarihi 03 Ağu 2010, saat 10.13

0 takipçi | Onun 23 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

izlemsi zevkli iyi film aksiyon sevenlere tavsiye ederim izleme deger

Eklenme Tarihi 16 Nis 2010, saat 20.29
    Ekrem Doydu
    Ekrem Doydu

25 takipçi | Onun 264 yorumunu gör |

5 - Başyapıt

Biraz Yönetmenin eksikleri olsada gene güzel filmdi Aldığı puanı haketmiyor..Konusu Gayet güzel..10/7

Eklenme Tarihi 26 Oca 2010, saat 16.41
    sarpcore
    sarpcore

0 takipçi | Onun 197 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Polis memuru Danny FBI tarafından aranan Milesi yakalar ve hapse yollar.Bu yakalama esnasında Milesin sevgilisi ölür ve Miles bundan Dannyi sorumlu tutar.Aradan 1 yıl geçer Miles hapisten kaçar ve Dannyden intikam almak için 12 tuzaklı bir plan yapar.Sanırım bukadarı bile size tanidik gelecektir.Speed ve Die Hard 3e bu konular işlenmişti.Başka bir çok filmdede gördük.Senaryo tatmin edici oldugunu söyleyemem.Aksiyon düzeyi yüksek ama çok zorlama olmuş.Olmadan beş dakika önce nereye çarpacak nereyi yıkıp geçiçek zaten anlıyorsunuz.Ayrıca başrol oyuncusunu nerden bulmuşlar anlamadım.Yeni bir aksiyon yıldızı falanmı icat etmeye çalışmışlar acaba.Eğer öyleyse pek başarılı olmamış.Sıradan bir film sıradan oyunculuklar sıradan aksiyon sahneleri falan filan.Boş vaktinizde izlemek isterseniz buyrun bi deneyin.Ben tavsiye edemiyicegim.

Eklenme Tarihi 22 Oca 2010, saat 22.41

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.