0 takipçi | Onun 166 yorumunu gör |
aksıyon severler ıcın ıyı fılm ama John Travolta yaslı kurt ıyı ıs cıkartmıs tavsıye edebılecegım bır fılm ızleyın hakkıyla 10/8 :))
Eklenme Tarihi 22 Mar 2011, saat 20.22 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 166 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 22 Mar 2011, saat 20.22 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 224 yorumunu gör |
oldukça güzel bir aksiyon filmi. mutlaka izleyin. travolta döktürmüş
Eklenme Tarihi 20 Mar 2011, saat 00.48 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 94 yorumunu gör |
izle ve unut tarzında bir yapım olmuş sadece aksiyonları için izlenebilir,ayrıca taken filminin yanından bile geçemez 10/6
Eklenme Tarihi 14 Mar 2011, saat 14.03 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 30 yorumunu gör |
izlemeyen arkadaşlara tavsiyem kesinlikle izleyin 90 dakikanız boşa gitmez hoş film yani
Eklenme Tarihi 06 Mar 2011, saat 02.22 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 36 yorumunu gör |
Aksiyonseverleri tatmin edecek bir yapım olsa da konusunun oldukça saçma olduğunu düşünüyorum.Yine de vakit geçirmek için izlenir.
Eklenme Tarihi 13 Şub 2011, saat 20.52 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 936 yorumunu gör |
Bu filmde john travoltaya bayıldım ya!Müthiş bir oyunculuk,espriler,yapılan ince göndermeler hepsi harikaydı umarım ikincisi de çekilir ve tabiki aksiyon baştan sona dur durak bilmiyor.Ben çok beğendim size de öneririm.8/10
Eklenme Tarihi 07 Şub 2011, saat 15.46 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 644 yorumunu gör |
Tipik bir çerezlik film. Yanınıza cipsinizi, çerezinizi, patlamış mısıınızı, meşrubatınızı alın, geçin filmin karşısına, kafanızı çok yormadan eğlenceli bir 90 dakika geçirin. Film bittikten sonra televizyonunuzu kapatın ve filmi unutun. Hepsi o kadar işte.
Eklenme Tarihi 03 Şub 2011, saat 02.47 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 13 yorumunu gör |
Film güzeldi.insanı sıkındırmadan izletiyor.lakin filmin sonunu bağlayamamışlar.uyuşturu satıcılarından nereye cıktı kapı.ama izlenir.izleyin.
Eklenme Tarihi 01 Şub 2011, saat 01.51 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 63 yorumunu gör |
bolca aksiyon,nedensiz adam öldürme(film boyunca ölen adamların final sahnesiyle hiçbir bağlantısı yok),güzel müzikler ve filmin sonunda kocaman bir ne alaka?...teröristlerle uğraşmak büyükelçinin özel kalemine mi kalmış sorusuna yanıt bulamadım...6/10
Eklenme Tarihi 17 Oca 2011, saat 22.50 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 46 yorumunu gör |
john travolta ... gercekten iyi bir oyunculuk sergılemiş... yatatılan wax karakteri akılda kalıcı tiplerden .. fılmın puanı cok az .. daha fazlasını hakedıyor .. on numarra bir aksiyon filmi. eksık yanlarını bulan arkadaslar bu konuda bizi bılgılendırsın lutfen ... ve puana gelınce tabıkıde 10 verıyrum .elimizde daha fazlası olmadıgı için .. bu filmi sinameda kacırdıgım ıcın uzuldum acıkcası ... kesınlıkle izleyın ...ıı seyırler ....
Eklenme Tarihi 19 Ara 2010, saat 06.44 Kurallara uymuyor ise tıklayın