Hesabım
    Two Thousand Maniacs!
    Two Thousand Maniacs!
    Vizyon tarihi belirsiz | 1s 27dk | Komedi, Korku
    Yönetmen Herschell Gordon Lewis
    |
    Senarist Herschell Gordon Lewis
    Oyuncular: Thomas Wood, Gary Bakeman, Jerome Eden
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Amerika'nın güneyindeki Pleasant Valley kasabası her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği kutlamalara hazırlanmaktadır. Bu kutlamanın özelliği, klasik bir kasaba kuruluşu kutlaması olmayıp, aksine kasabanın yokoluşu kutlaması olmasıdır. Kasaba yıllar önce iç savaş sırasında harap edilmiş, kasabalılar da bu günü değişik kutlamalar ile anmaya karar vermişlerdir. Pleasant Valley'in düşman işgalinden kurtuluşu biçiminde temsili gösteriler hazırlayan kasabalıların bu şen şakrak günlerindeki yegane eksikleri düşman rolünde oynatabilecekleri yabancılardır.

    Kasabanın yakınlarından geçen altı bahtsız genci kasabaya getiren ve gayet konuksever biçimde ağırlayan 2000 adet manyak, daha sonra bu arkadaşları baltayla parçalanma, çivili fıçıda bayır aşağı yuvarlanma, göbeğe on metreden kaya yuvarlama gibi eğlenceli aktivitelerde başrole soyundururlar. Kanlı eğlencelerin mezesi olduklarını anlayan iki turist, 2000 manyağın elinden kurtulabilmek için ellerinden geleni yapmaya başlarlar.

    Gore türünün atası sayılan Herschell Gordon Lewis imzalı filmin, 2001 yılında 2001 Manyak adıyla; Robert Englund'ın belediye başkanını oynadığı bir yeniden yapımı da çekilmişti.

    Öneriler

    Oyuncular

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 1964
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Yorumlar

    Back to Top