Hesabım
    Parti Tırtılları
    Parti Tırtılları
    23 Nisan 2009 Sinemada | 1s 15dk | Animasyon, Aile
    Yönetmen Thomas Borch Nielsen
    |
    Senarist Morten Dragsted
    Oyuncular: Peter Frodin, Trine Dyrholm, Lars Hjortshøj
    Orijinal adı Disco ormene
    Üyeler
    2,0 35 Puanlama, 3 Eleştiri
    Beyazperde
    2,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Yetmişli yılların alameti farikası nedir diye Solucan Barry'ye sorsalar eminiz ki o da tavanda dönen bir parıldayan top ve cıvıl cıvıl bir disko müziği tarif ederdi, hem de bir sürünen yaratık olmasına rağmen! İşte; eğlence, dans, velvele, renk cümbüşü ve en önemlisi, eşi benzeri olmayan disko müziği de solucan Barry'nin vazgeçilmezleri! Bu fıkır fıkır, heyecanlı bilgisayar animasyonunda, Solucan Barry o bildik disko ritmini canlandırıyor. Çünkü o bir parti tırtılı! Gayet sıradan bir yaşamı olan Barry'ye bir gün babası bir kara plak hediye edecektir. Mükemmel dans eden Barry, senede bir düzenlenen şarkı yarışmasına katılmak için bir grup kurmaya karar verir.

    Ancak hayat, tempo tutmak kadar kolay değildir. Barry ve arkadaşları bir gün, yem niyetine topraktaki yuvalarından koparılıp alınıverirler. Dünyada birçok önemli festivalde yer alan ve eleştirmenlerce çok beğenilen film, İstanbul Film Festivali programında da yerini aldı.

    Beyazperde Eleştirisi

    2,0
    Yetersiz
    Parti Tırtılları

    Parti Solucanları

    Yazar: Funda Sularöz
    Onların yuvaları yer altındadır. Sürünerek yaşarlar ve hayvanların da en alt sınıfı olarak kabul edilirler. Solucanlardan bahsediyoruz. Besin zincirinin en altında yer alırlar. Onlar dışlananların en dışlananıdır. Sinekler bile onlarla arkadaşlık etmezler, cool bir şekilde dolaşırken onları hor görürler. İşleri de hep en alt sınıfa ait ve sıkıcı türdendir. Bir orta sınıf yöneticinin bile solucanlardan çıkması ciddi bir başarıdır. Fakat bu da uzun sürede mutluluk sebebi değildir. Ama tek tip olsa da kendilerine has güzel evleri de vardır ve her mahlukatın ortak sorunları olan kilo problemi, aşk sorunları...İşte Barry de kendine bahşedilen hakların ötesinde kendini gerçekleştirmeye çalışan bir solucandır. O her günün bir öncekinin tekrarı bir hayat istemiyordur. Bu yüzden de keşfettiği disko ritmini tüm yer altı alemine duyurmak ister. Böylece istediği işi yapmış ve hoşlandığı kızı da tavl
    Öneriler

    İzleyici eleştirisi

    Ahmet Guner
    Ahmet Guner

    36 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    heyecanlanmayın film türkçe geldi. çocuk filmini hiçbizaman orjinal olarak göstermezler Türkiyede
    duzgunhayat
    duzgunhayat

    1 değerlendirme Takip Et!

    2,5
    23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Film 23 Nisanda çocuklar için gösteriliyor. Eğer türkçe altyazılı ya da yabancı dil ile yapılırsa çok kötü olur. Çocuklar alt yazıyı okuyamaz, yabancı dil de bilemez. Bu çok yanlış bir uygulama olur. Türkçe dublajlı olmalıdır. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Danimarka, Almanya
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2008
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Danimarkaca, İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı Dolby Digital
    Yapım formatı 1.85 : 1
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2008, En iyi film: Animasyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2008.

    Yorumlar

    Back to Top