2 takipçi | Onun 43 yorumunu gör |
filmin sinepuanını açar mısınız ?
Eklenme Tarihi 05 May 2010, saat 16.28 Kurallara uymuyor ise tıklayın
2 takipçi | Onun 43 yorumunu gör |
filmin sinepuanını açar mısınız ?
Eklenme Tarihi 05 May 2010, saat 16.28 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 12 yorumunu gör |
zaman kaybı...
Eklenme Tarihi 27 Oca 2010, saat 01.05 Kurallara uymuyor ise tıklayın
2 takipçi | Onun 118 yorumunu gör |
Çok basit ve sonunda " e bu mu yani" dedirten bi film.Sonu izleyiciyi tatmin etmiyor..
Eklenme Tarihi 13 Kas 2009, saat 16.29 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 147 yorumunu gör |
bir rosemarry nin bebeği olacak derken tam bir fiyasko çıkıyor..maalesef berbat ve yetersiz finaliyle zayıf bir film
Eklenme Tarihi 22 Eki 2009, saat 11.11 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 29 yorumunu gör |
Blair Witch gibi çok düşük bütçeli ve başarılı bir yapım yapılmaya çalışılmış herhalde. çünkü aksiyon, görsellik ve dinamik açısından sıfır düzeyde. Film tarihteki en saçma finale sahip filmler kategorisinde ilk ona rahat girer.izleyene karşı hiçbirşey sunulmamış: izleyenlere lafım; onlar onlar diyoruz onları gördükde ki olduklarını biliyozmu;şeytan mı uzaylı mı ne oldukları bile belli değil. İzlemeyenler için tavsiye edilecek bir film değil, zaman kaybı. Puanım (çok acımazcı) 2 / 10
Eklenme Tarihi 17 Eyl 2009, saat 21.08 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 242 yorumunu gör |
bu nasıl bir film ya böle saçma sapan bir film. korku-gerilimk diye çıkarıyorlar böle filmleri piyasaya buna yapımcı olan adamlara acıyorum ya böle bir yere varamazsınız. gerilim yok, konu yok, oyunculuk yok, kurgu yok, final çok saçma kısacası tavsiye edilmeyecek akdar vasat bir film sine puanı kapalı olmasa 10/1 verecektim.
Eklenme Tarihi 19 Ağu 2009, saat 01.57 Kurallara uymuyor ise tıklayın
2 takipçi | Onun 186 yorumunu gör |
sonuna kadar gayet gizemli bir havada ilerliyor.fakat sonunda resmen saçmalıyor.ama yinede izlenebilir.
Eklenme Tarihi 03 Tem 2009, saat 09.12 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 17 yorumunu gör |
vasatinda altinda bir film sacma sapan... cok vaktiniz warsa evde izleyin, paraniza yazik yoksa..
Eklenme Tarihi 01 Tem 2009, saat 21.11 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 365 yorumunu gör |
film harika değil ama yinede fena sayılmaz değişik konusu var izleyin derim pişman olmazsınız...
Eklenme Tarihi 03 Mar 2009, saat 01.44 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 6 yorumunu gör |
film çok iyi başlarken son derece anlamsız ve saçma bitti. vasat..gitmeye değmez..
Eklenme Tarihi 14 Şub 2009, saat 22.02 Kurallara uymuyor ise tıklayın