-
Vizyon tarihi
26 Eylül 2008 (1s 44dk)
- Yönetmen:
-
Oyuncular:
Yağmur Atacan, Erdal Tosun, Alp Kirsan devamı...
-
Tür
Komedi
-
Ülke
Türkiye
Üç kuzenden Serkan küçüklüğünden beri mucit olma hayaliyle yaşayan, Tankut Türkiye’nin jön eksiği olduğunu düşünüp bu boşluğu doldurmaya çalışan, Neco kadın meraklısı olmasına rağmen diğerlerine göre daha aklıselim olandır.
Bu üç avanak kuzen bir CD-DVD dükkanı açarlar, fakat tek bir satış bile yapamazlar. Dükkanı açmak için borç para aldıkları Süleyman ise parasını zamanı geldiğinde geri alamadığından sopa koleksiyonunun parçalarıyla kuzenleri döver.
Sonunda bir hafta süreyi koparan kuzenler borçlarını ödemek için plan yaparlar. Ama hesaba katmadıkları olaylar onları bekler. Recep İvedik'in yapımcısı Faruk Aksoy'un yapımcılığını yaptığı film, özellikle gençlere yönelik fantastik bir komedi.
| Dağıtımcı | - | İlginç bilgiler | - | |
|---|---|---|---|---|
| Yapım yılı | 2008 | Türkiye Box Office | - | |
| VOD çıkış tarihi | - | Bütçe | - |
Ali Ercivan
Recep İvedik ve Çılgın Dersane serilerinin başarılarından sonra Faruk Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği yeni sulu komedi filmi Avanak Kuzenler, tam da bayram haftasında vizyona çıktı. Sinemaların tıka basa dolu olmasına çok da şaşırmamalı. Absürd komedi alanında at koşturan film, başarılı oyuncu kadrosu ve Oğuzhan Tercan gibi deneyimli bir yönetmenin eline teslim edilmiş olması sayesinde kendini kurtarıyor.
-
0% - 0 kritik
-
13% - 16 kritik
-
0% - 0 kritik
-
45% - 55 kritik
-
42% - 52 kritik
-
0% - 0 kritik
En son üye eleştirileri:
Orta karar vakit geçirilecek bir absürd komedi filmi. Görüntü yönetmeni iyi bir iş çıkarmış. Fakat senaryo klişe komedi unsurları ile donatılmış. Repl... Devamını oku
Daha fazla film bulmak mı istiyorsun? Şunlara da göz at: 2008'nin en iyi Komedi filmleri
Yukarıya dön
- Bu filmle ilgili tüm forum konuları
Yönetmen: Hakan Algül
Oyuncular: Ata Demirer, Tarık Ünlüoğlu
Film - Komedi
Fragman
| 2. | Abraham Lincoln:Vampir Avcısı |
| 3. | İnanılmaz Örümcek Adam |
| 4. | Kurtuluş Son Durak |
| 5. | Pamuk Prenses ve Avcı |
| 6. | Kara Şövalye Yükseliyor |
| 7. | Karanlık Gölgeler |
| 8. | Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları |
| 9. | Bourne'un Mirası |
| 10. | Prometheus |
Daha çok film
Kaydediyor…

