Hesabım
    Ironclad
     Ironclad
    Vizyon tarihi belirsiz | 2s 1dk | Aksiyon, Macera
    Yönetmen Jonathan English
    |
    Senarist Jonathan English, Stephen McDool
    Oyuncular: James Purefoy, Paul Giamatti, Kate Mara
    Üyeler
    2,9 14 Puanlama, 19 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    13. yüzyıl Avrupasında devrimci Baronlar gözden düşmüş Kral John'u insanlara daha fazla özgürlük vaat eden Magna Carta bildirgesini imzalamaya zorlarlar. Fakat Kral İngiltere'nin güneyinden kendisine bağlı bir ordu toplamaktadır ve tüm ülkeyle beraber Baronları da tekrar kendi tiranlık yönetimine bağlamaya kararlıdır. Krala göre önündeki tek engel özgürlüklerin ve adalet arayışının savunma noktası haline gelen Rochester kalesidir.

    Filmin yönetmenliğini aksiyonsever sinemacı Jonathan English üstlenirken, senaryoda yönetmen ile birlikte Erick Kastel'ın da imzası var. Başrollerde ise Paul Giamatti, Jason Flemyng ve Brian Cox'u seyredeceğiz...

    Fragmanlar

    Ironclad Orijinal Fragman 2:14
    Ironclad Orijinal Fragman
    4.076 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    TV'de Hafta Sonu (27-29 Ocak)
    Haberler - TV Özel Dosyalar
    27 Ocak 2017 Cuma

    Oyuncular

    James Purefoy
    Rolü : Marshall
    Paul Giamatti
    Rolü : King John
    Kate Mara
    Rolü : Lady Isabel
    Brian Cox
    Rolü : Albany

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD, İngiltere
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2011
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe 25 000 000 USD
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2011, En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2011.

    Yorumlar

    • Batu Say?n
      Türkiye'de 2 aralıkta gösterime(internetten filmi güzel görüntü ve ses kalitesizye izleyebilirsiniz) girecek diyor,ki bana kalırsa video formatlı GİBİ bir film tabi video formatlı oldugunu söylemem bu filmi kötü yapmaz...BAZI sahnelerde ucuz kan efektleri ve kale görüntüleri bariz belli ama dövüş sahneleri gayet kaliteli ve gercekci üstelik doğal çekim ortamları ingiltereyi cok güzel yansıtmıs,Magna Carta anlasmasını görüntü itibariyle birebir yapmıslar(orjinalini gördüğümden) bu güzel olmus,sövalyelerin elbiseleri pis ve kirli,olması gerektiği gibi(((bu tarz tarihi filmlerde bu tarz ayrıntılar önemlidir)))...gözüme çarpan bikaç seyden biride tapınakcılar hakkında yeterli bilgi vermemeleri cogumuz onlar hakkında bircok yayın okuyup belgesel vs. izlemişizdir,ayrıca kişi sayıları birazcık abartılmıs gibi yani 12 kişinin o kadar direnmesi üstelik karsılarında bir ordu var bu filmde göze batan unsurlardan(((belki ingiliz tarihinde böyle geciyodur ama onunda dogrulugu tartısılır elbet)))...sonuc olarak bence izlemeye deger bir film....
    • butcher-2
      hoşuma gitti güzel film uzun ama sıkmıyor kanlı vahşetli sahneler oldukça iyiydi baya doydum yani :) fransızlar ah onlar yok mu :)
    Back to Top