38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
Tuvalet mizahını seviyorsanız...
Eklenme Tarihi 14 Kas 2010, saat 02.10 Kurallara uymuyor ise tıklayın
2 takipçi | Onun 497 yorumunu gör |
En ünlü serisi Amerikan Pastası olan filmlerin izinde ilerleyen ama daha çok Geyik muhabbetini anımsatan film bu tarzı sevenler için bile sıradan olsa da yer yer komik olmayı da başarıyor işin doğrusu.
Eklenme Tarihi 09 Kas 2010, saat 16.45 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 13 yorumunu gör |
saçmaaaaaaaa sakın derim sakın izleme
Eklenme Tarihi 22 Oca 2010, saat 23.35 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 117 yorumunu gör |
çok boş bir film izlenebilicek bir film değil 4/10
Eklenme Tarihi 09 Oca 2010, saat 20.24 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 25 yorumunu gör |
filme konu olarak bakarsanız bi çok saçmalıklarla dolu ama eğlenmek için izlerseniz istediğinizi alırsınız..Tucker ın 3-4 sahnesinde kopabilebilrisiniz..10/7
Eklenme Tarihi 05 Oca 2010, saat 18.48 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 18 yorumunu gör |
kesinlikle zaman kaybı. tamamen açık sahnelere bel bağlamış bir film. hiçbir + özelliği olmayan saçmalıklarla dolu bir film. en saçma olanı ise eleman komaya giriyo, 4 yıl komada kalıyo. ama sanki 1 gün komada kalmış. 3 karakterde de en ufak bi fiziksel değişiklik yok.
Eklenme Tarihi 04 Oca 2010, saat 09.50 Kurallara uymuyor ise tıklayın
3 takipçi | Onun 1038 yorumunu gör |
Çok seviyesiz tüm umudunu seksualitiye bağlamış bir film.10/4
Eklenme Tarihi 03 Oca 2010, saat 23.44 Kurallara uymuyor ise tıklayın
2 takipçi | Onun 123 yorumunu gör |
arslanks arkadaşın yorumuna katılmakla beraber artık bu romantik komedi olayından yavaş yavaş soğmaya başlattı bu filmler beni.Kapak Güzeli,Palavracı,Kadın Aklı Erkek Aklı,Sex Drive,Superbad,Arkadaşımın Aşkı kısacası Amerikalılar fena halde artık romantik komedi değilde sex komedi yapmaya başladılar.Filmlerde ileri düzeyde argo kullanılıyor.Bilmiyorum bu tür artık sex komediye döndü gibi geliyor.Film eğlenceliydi.Ama romantik tarafı yoktu.
Eklenme Tarihi 27 Ara 2009, saat 20.52 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 77 yorumunu gör |
Fena bi film değil. Eğlenceli vakit geçirirsiniz. Fakat çok fazla bişey beklemeyin. 10 üzerinden 6.
Eklenme Tarihi 24 Ara 2009, saat 21.04 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 29 yorumunu gör |
film eğlenceli bir film yalnız kalabalık izlenirse daha çok zevk verecek bir yapım.Ailecek izlenecek film değil. Bu filmden çıkan horsedick.mpeg isimli rap karakteri film dışına taşıp kendine has bir hayran kitlesi yarattı.Güzel vakit geçirtebilecek bir yapım. Horsedick.mpeg penisi olmayan repçi karakterdir.
Eklenme Tarihi 16 Eyl 2009, saat 00.39 Kurallara uymuyor ise tıklayın