Predators
    •     57% - 33 kritik
    •     22% - 13 kritik
    •     0% - 0 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

0 takipçi | Onun 821 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

akıllı fikirleri olmasına rağmen tam anlamıyla o kaliteye ulaşamamış.iyi başlıyor,kötü devam ediyor.aralarda seyrek de olsa dediğim gibi akıllıca bazı hareketler var fakat aslında onlar da biraz düşününce klişeden öteye gidememiş.87 tarihli arnoldlu predator çok daha başkaydı,izlediğimizde çocuktuk fakat hala aklımızda yer eden bazı sahneleri var,onun havası bambaşkaydı diyebilirim.arada ikincisi de çekildi ama pek yankı uyandırmadı,2010 tarihli bu film ise finale doğru sürekli azalan bir ivmeyle ilerliyor.hatta finalde neredeyse sıfır noktasına geliyor.brodynin veya diğer oyuncuların aksiyon konusunda problemleri yok,ki zaten karakterler aman aman oyuncu performansı isteyen karakterler de değiller.göze batan şeyler daha çok filmin kendisi,konusu ve olaylarıyla alakalı.beğenmedim,gereksiz olmuş.bazı yerlerde başarılı olduğuna dair yazılar okumuştum fakat bana göre hiç de değil.akıllıca başladıktan sonra kolaya kaçılmasa ve yaratıcılık biraz daha zorlansaymış kesinlikle daha eli yüzü düzgün bir film ortaya çıkarmış.izleyecekseniz de beklentilerinizi oldukça düşük tutun derim.yönetmen antalın vacancy(boş oda)si çok daha gerilim yüklü.onu önerebilirim bunun yerine.

Eklenme Tarihi 18 Nis 2011, saat 15.16
    THUGSTAZ
    THUGSTAZ

0 takipçi | Onun 3 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

berbat bi filmdi.Alan Brodynin o filmde ne işi olduğunu hala çözmüş değilim casting ajansını tebrik ediyorum.

Eklenme Tarihi 23 Mar 2011, saat 23.47
    Predators i gördünüz mü?
    ysfky
    ysfky

0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Seriyi izledim ve bu sonuncusuda gerçekten çok iyi bir solukta neredeyse 2 saatlik filmi izledim emin olun bir nefeste izleniyor bence çok güzeldi

Eklenme Tarihi 22 Oca 2011, saat 16.37
    camseytani
    camseytani

0 takipçi | Onun 26 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Bence film bu tür icin yeterince iyi. İzlemeside keyifli, sıkıntısı yok..Av 1 ve Av 2yi de izlemiş biri olarak bu filmi de beğendim.Bence izlenmeli..

Eklenme Tarihi 20 Oca 2011, saat 22.59
    begumm-
    begumm-

8 takipçi | Onun 48 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

devam filmlerinden en kötüsü bence.alien predatöre karşı bile çok daha güzeldi...brodye de aksiyon filmi hiç yakışmamış bence...izlemeyin derim ben

Eklenme Tarihi 13 Oca 2011, saat 01.06

Rollercoaster
    Rollercoaster

1 takipçi | Onun 63 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

iyi film,sıkılmadan izliyorsunuz ama adrien brody bir aksiyon filminde nasıl oluyor,tartışılır...

Eklenme Tarihi 27 Ara 2010, saat 22.57
    real-boy40
    real-boy40

0 takipçi | Onun 94 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

87 yapımı olan av filmi tabiki çok mükemmeldi, bu film onun kadar olmasada alternatifi olabilir,bu yeniden çevrimi kendi çapında iyi olarak sınıflandırabiliriz puanım;7,5

Eklenme Tarihi 07 Ara 2010, saat 12.01
    nskmourinho
    nskmourinho

3 takipçi | Onun 953 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Yönetmenin lost dizisinden etkilendiği çok açık.Gönderme yapmaya filan karşı değilim ama keşke bunu sınırlasaydı.Predators tamamiyle olmamış bir film.Kadro seçimi,mekan seçimi her şeyiyle eksik bir film.3/10 klişeler silsilesi

Eklenme Tarihi 13 Kas 2010, saat 13.39
    boldheart
    boldheart

1 takipçi | Onun 391 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Av filmi gibi olmamış tamamen uzaklaşılmış konudan farklı olmuş eski filmleri aratıyor ama bazı sahneleri oldukça başarılı eminim bu film çok güzel yapılabilirdi bu hali pek yeterli değil Av 1 i bida izleyin bunu izleyeceğinize derim

Eklenme Tarihi 12 Kas 2010, saat 17.18

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.