Hesabım
    İç Çamaşırı
    İç Çamaşırı
    22 Ekim 1999 Sinemada | 1s 35dk | Romantik
    Senarist Pamela Gray
    Oyuncular: Kevin Anderson, Pedro Armendariz Jr., Roger Cudney
    Orijinal adı A Walk on the Moon
    Üyeler
    2,6 13 Puanlama, 4 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Amerika ile SSCB arasındaki soğuk savaş, her ne kadar daha çok seksenlerde yükselen yıldız savaşları projesi ve Sovyetlerin Afganistan'ı işgal etmesiyle su üzerine çıkmış gibi gözükse de aslında kökeni çok daha eskilere dayanmaktadır. İşte, seksenli yılların sonunda çekilen bu film, bu anlayıştan yola çıkarak soğuk savaş dönemindeki politik ortamın altmışlı yıllardaki arka planına değinmektedir. Sene 1969, Apollo Mission aya doğru hareket etmektedir. Vietnam'da ise komünist direnişçiler ile emperyalist ABD işgalcileri arasında kirli bir savaş yürütülmekte ve ülkede ona karşı gelişen savaş karşıtı hareket hızla yükselmektedir. Bu arada genç ve güzel ev kadını Pearl Kantrowitz’in monoton hayatı sıkıcılıklarla devam eder. Bütün bu karmaşa, çözülmeler, değişiklikler onun yanından geçip giderken o küçük hesapların kadını olarak gündelik yaşamını sürdürme kaygısı içindedir. Tek istediği; sadece çocuklarını yetiştirme ve iyi bir eş olabilmenin kaygısıdır. Pearl, ergenlik çağındaki kızı Alison (Anna Paquin) ve vaktinden önce gelişmiş garip oğlu Daniel ve herşeye burnunu sokan yaşlı çaçaron büyükanneyi de yanına alarak Dr. Fogler’ın Bungalovları’na doğru giden bir yol alır. Fakat, kocası Marty (Liev Schreiber) onlara katılamamaktadır. Dr. Fogler’ın Bungalovları, bir koyun içinde küçük bir evrendir. Bu sene, kadın kıyafetleri satan yeni, esrarengiz bir adam bu mekana teşrif eder. Bu adam, çekici ve baştan çıkarıcı Walker Jerome (Viggo Mortensen)’dir. Pearl tanıştığı Walker Jerome’ın çekiciliğine kapılır ve onun sorumsuz bohem yaşamı ve oynadığı kışkırtıcı seks oyunları kadıncağızın aklını başından alacaktır. Pearl, birdenbire tehlikeli sularda gezinen ayrıksı bir ilişkinin içine sürüklendiğini farkeder.

    Öneriler

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi

    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

    Takipçi 403 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    22 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Güzel işlenmiş ama bazı durgun sahneleriyle çok da fazla öne çıkamamış bence film. Güzel bir hikayeydi ama, izlenebilir.
    kalpsiz
    kalpsiz

    Takipçi 252 değerlendirmeler Takip Et!

    3,0
    3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Filmin işlenişi, olayın geçtiği zaman ve yer, yan konular hepsi güzel. Viggo ve Diane birbirlerine iyi yakışmışlar yalnız, finali iyi değil. Yani daha dramatik bir şekilde bitseydi belki de bir klasik olabilirdi. Sonunun iyi bitmesi filmi normal bir film haline getirmiş, sıradanlaştırmış.
    agresive-angel
    agresive-angel

    Takipçi 41 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    1 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Tutkularına karşı koyamayan bir kadının ailesi ve tutkusu arasında kaldığı o ince çizgiyi bize iyi bir şekilde yansıtan bir film.. Daniella yine aldatan kadın rolünü çok iyi üstlenmiş :)
    alieristi
    alieristi

    11 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    19 Mart 2006 tarihinde eklendi
    mükemmelbir film sadakatsiz e benzese de çok hoşsadakatsizdeki gibi olgun kadınları süper gösteriyo mucize değil bu dianelana

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 1987
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 1987, En iyi film: Romantik, {Genre} türündeki en iyi filmler : 1987.

    Yorumlar

    Back to Top