Umut

57 kritik
14%
17 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
baltay
Onun 3 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Bırakalım filmin sonundaki tarih hatasını, tıbben, sadece rıza gösterip organ bağışı ve ölmeyi tercih etmek mümkün değil.. Doktorlar herhalde bu filmi izledikten sonra kahrolmuşlardır..
Eklenme Tarihi 10 May 2011, saat 15.18
gogola
4 takipçi |
Onun 169 yorumunu gör
1 - Çok kötü
Film sonundaki duyguyu verebilmek için işlenmiş, gerçekten filmin sonu insanın yüreğinin derinliklerine işliyor. Filmin sonunda 8 ay sonra yazısı çıkıyor ve sonra da ekranda yan yana bulunana iki mezardaki ölüm tarihleri. İki ölüm tarihi arasında sadece iki ay var.
Oyunculuklar çok doyurucu değil, çekimler vasat, senaryo sağlam ama bu yetersiz, ağlamak kesin olasılık, 4 puan
Eklenme Tarihi 04 Şub 2011, saat 01.00
Umut i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
INDEPENDENT-MAN
Onun 10 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Bence senaryodaki,çekimdeki ve oyunculuklardaki tüm eksikliklere rağmen duygu yüklü çok güzel bir film.
Evladı olupta bu filmden duygusal olarak etkilenmeyen insanın kalbini nasır bağlamıştır.
Basit,sıcak,samimi,şirin ve olduğu gibi bir film.
Bence hak ettiği yeri bulamayan ve yeterince bilinmeyen güzel yerli filmlerden birisi...
Eklenme Tarihi 17 Ara 2010, saat 17.10
Anaconda67
Onun 3 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
bu filmin sonunda ağlamadım diyen yalan söyler, bende iki göz iki çeşme oldu :)
Eklenme Tarihi 14 Kas 2010, saat 10.35
dr-omerr
Onun 1 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
film sonundaki duyguyu verebilmek için işlenmiş ve gerçekten filmin sonu insanın yüreğinin derinliklerine işleyen bir hüznü veriyor izleyenlere. Ancak bu hüznü yaşarken aynı anda şaşkınlık duygusuyla kala kalıyor dikkatli gözler. Filmin sonunda 8 ay sonra yazısı çıkıyor ve sonra da ekranda yan yana bulunana iki mezardaki ölüm tarihleri. İki ölüm tarihi arasında sadece iki ay var. Maalesef hüznü yaşamayacakken şaşkınlığı yaşadığım ve hayal kırıklığına düştüğüm bu kareyi izleyenlerin de dikkat etmesini tavsiye ederim... Ya da özellikle dikkat etmeyin de verilen duyguyu yaşamaya devam edin :)))
Eklenme Tarihi 02 Eki 2010, saat 21.12
beck31
9 takipçi |
Onun 1385 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Genelleme yaparsak vasatın üstüne çıkıyor ama ufak afallamalara sebebiyet veren hatalarla düşünüldüğünde -ki göze batmaması imkansız şeyler bunlar- ortalama bir dram diyebiliriz.6/10
Eklenme Tarihi 25 Ağu 2010, saat 01.55
alymrt
Onun 1 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
evet ne yazık ki film büyük bir hatayla bitiyor. Filmin hikayesini haddinden fazla dramatik buldum, mesela filmin sonlarına doğru 8 ay sonra yazısını gördüğümde selim erdoğan hastanedeyken dedim tamam filmde bişeyler değişmiş, mazlum çimene de araba çarpmıştı organlarla ilgili bir bağ kurup herkesi mutlu edecekler... ama nerdeee film acıyla başlayıp acıyla bitiyor. Evet Türk insanını etkilemek için duygusallık veya komedi şarttık ama dozunu kaçırmamak gerekli... Yine de sıkılmadan izleyebildiğimiz güzel bir yapıt olmuş, emeğe saygı diyerek emeği geçen herkese teşekkür ediyorum..
Eklenme Tarihi 25 Tem 2010, saat 13.38
bulut743
Onun 18 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
senaryo eksik ama sessiz oyunculuk mükemmeleski ve yeni oyuncuların uymu güzelbaşröl oyuncusu çok güzerl oynamuş
Eklenme Tarihi 26 May 2010, saat 23.54
Demirta-
1 takipçi |
Onun 644 yorumunu gör
1 - Çok kötü
Tamamen ajitasyon. İnsanları nasıl ağlatabiliriz diye düşünmüş ve çekmişler ama çok kötü etmişler açıkçası.
Eklenme Tarihi 21 May 2010, saat 20.01
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?