Hesabım
    I Walked With A Zombie
    I Walked With A Zombie
    Vizyon tarihi belirsiz | Korku
    Yönetmen Adam Marcus
    |
    Senarist Adam Marcus, Debra Sullivan (II)
    Üyeler
    2,9 14 oy
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Jacques Tourneur’in yönettiği 1943 tarihli siyah beyaz yapımın filmin 2000'li yıllarda yeniden çevrilmesi gündeme gelmiş ama yapım aşamasında kalan bu projeden uzun süre ses çıkmamıştır.  Oyuncu kadrosu da askıda olan filmin yönetmeni olaraksa Adam Marcus açıklanmıştır.

    Öneriler

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2009
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Yeniden çevrim Bir Zombi İle Yürüdüm
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2009, En iyi film: Korku, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2009.

    Yorumlar

    • kemerlee
      Hem 1001 film listesinde yer alan bir korku filmi olması hemde ismininde etkisiyle, erken dönem başarılı bir zombi filmi izliyeceğimi düşündümkü en başta filmin korkuyla nede gerilimle alakası yok, aslında tam olarak ne yapıcağınada yönetmen birtürlü karar verememişki suya sabuna dokunmayan saçma sapan bir hikaye çıkmış ortaya.Hollywoodun şimdi bile basit ve yüzeysel aşkları bizi byıltmışken o yıllarda ne bir etkileşim ne romantik bir sahne olmadan bir anda birbirine deli gibi aşık olan(senaryoda yazıyo bir anda aşık oldum) sığ karakterleri, doğa üstü olaylara uzanmaya çalışan ama teğet geçen senaryosu, sonunda ucuz adalet dağıtıp kutsal ailenin önemini vurgulayan çöp niteliğinde bir film çıkmış ortaya niyazikki. 10/1
    Back to Top