Hesabım
    Çöküş
    Çöküş
    Vizyon tarihi belirsiz | Dram
    Yönetmen Garrett White
    |
    Senarist Duke White
    Oyuncular: Duke White, Garrett White, Lorinda Roslund
    Orijinal adı Downfall
    Üyeler
    3,4 5 Puanlama, 1 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Çöküş, insanlık tarihinin en kanlı dönemlerinden birinde yaşamış, tarihin en tartışmalı kişiliklerinden birinin, Adolf Hitler’in son günlerine odaklanır. İkinci Dünya Savaşı’nın sonuna gelinmesine yakın, Berlin kuşatma altındadır ve bu işgalleri kaldıramayan Hitler tarihin en önemli olaylarından birine imza atmak üzeredir. Yenilgiyi ve teslimiyeti kabullenemeyen Hitler, ölüme yaklaşmaktan başka bir çare bulamaz. Eva Brown’la evlenir, ve birlikte hayatlarına son verirler.

    Akademi Ödülleri’nde ‘En İyi Yabancı Film’ kategorisinde Oscar’a aday gösterilen film, karanlık ve gerçekçi atmosferiyle, işlediği hikayenin gerçekliğinin hakkını veriyor. Sinema tarihinin en önemli biyografilerinden biri olan film, Dax experiment filmiyle esaslı bir çıkış yakalayan Alman yönetmen Oliver Hirschbiegel imzalı.

    Öneriler

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi

    Amir Han
    Amir Han

    Takipçi 452 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    28 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Adolf Hitler'in kendince başarılı geçen reich şansölyeliğinin çöküşünü konu alan klasik olmuş başarılı bir filmi. Herkesin takdirini kazanmış bu sene aramızdan ayrılmış Bruno Ganz filmi domine etmiş diyebiliriz. Diğer oyuncuların ve ekibin hakkını yemeyelim onlarda tüm konsantasyonunu bu filme vermişler. Holywood'un bıktıran yahudi lobisi gözüyle çekilmiş yapımlarından nefes aldıracak bir iş çıkarmış ...
    Devamını oku

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2005
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2005, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2005.

    Yorumlar

    Back to Top