0 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |
Eski bir film olmasına rağmen yeni izleme fırsatım oldu ilginç ve güzel bir filmdi tavsiye ederim
Eklenme Tarihi 18 May 2012, saat 14.36 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 18 May 2012, saat 14.36 Kurallara uymuyor ise tıklayın
7 takipçi | Onun 626 yorumunu gör |
Irkçılığın ve ayrımcılığın DNA üzerinden yapıldığı, insanların labaratuarda dnası oynanmış şekilde yaratıldığı bir dünyada normal şartlarla doğmuş bir çocuğun hayalini gerçekleştirmek için yaptıklarını ve mücadelesini anlatıyor.En başta senaryodan repliklere kadar herşey çok özgün ve başarılı, oyuncu performanslarıdan hayatı ve varoluşu sorgulayan çok başarılı bir başyapıt.Tek eksiği konunun biraz dar anlatılması ve çelişkiyi sadece iki kardeşin üzerinden göstermesi.
Eklenme Tarihi 05 Tem 2011, saat 16.47 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 3 yorumunu gör |
filmin puanına aldanıp izlemeyin derim.beklentilerimi karşılamadı:(
Eklenme Tarihi 12 May 2011, saat 16.39 Kurallara uymuyor ise tıklayın
6 takipçi | Onun 152 yorumunu gör |
İzlediğim en tıraş film..Sitedeki Puanı skandal.. Boşa Zaman kaybetmeyin derim..2/10
Eklenme Tarihi 08 May 2011, saat 19.06 Kurallara uymuyor ise tıklayın
3 takipçi | Onun 319 yorumunu gör |
Truman Showun senaristi Andrew Niccol imzalı gölgede kalmış klas bilim kurgu yapımı.Geleceğin dünyasında çok katı sınıf ayrımında kendine yer bulmak için çabalayan bir gölge karakterin öyküsü zekice yazılmış bir senaryo ve başarılı oyunculuklarla işlenmiş.En muhteşem zamanlarında olan Hawke ve Thorman çok çekici ve uyumlular.Jerome rolünde çok iyi bir performans çıkaran Jude Law çıkışını müjdeliyor adeta.Gerçektende yardımcı oyuncu Jude ile başrolü oynayan Ethanın şimdiki kariyerleri herşeyi özetliyor. 20-30 sonra Blade Runner misali değerlenip klasikleşecek harika bir yapım.10/10
Eklenme Tarihi 22 Nis 2011, saat 14.45 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 183 yorumunu gör |
Film çok güzeldi izlemenizi tavsiye ederim. Hayaller, aşk, gizem, cinayet ve bilmece... Saygılar...
Eklenme Tarihi 21 Mar 2011, saat 10.16 Kurallara uymuyor ise tıklayın
6 takipçi | Onun 284 yorumunu gör |
Andrew Niccol muhteşem bir senarist/yönetmen.. İnsanoğlunun mükemmeliyetçilik anlayışını harika bir dille eleştiriyor bu filmde.Çokda uzak olmayan bir gelecekte geçiyor filmin de dediği gibi..Bu devirde doğal olmayan çocuk sahip olma yolları doğal kabul ediliyor,normal yolla çocuk sahip olmaya ise tanrı çocuklarıdeniyor ve toplumda alt sınıflara mensup oluyorlar. Ama filminde dedikleri gibi; Tanrının eğri yaptığını kim düzeltebilir ? Genetik yapısı üstün yapılanlar için başarıya ulaşmak kolay ama ulaşmak kesinlikle garanti değil.Nede olsa kader için bir gen yok ! -Bugün senin sen,benim ben oluşumun son günü. -Sana sadece vücudumu ödünç verdim,sense bana hayalini ödünç verdin. 10/10
Eklenme Tarihi 09 Şub 2011, saat 16.58 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 50 yorumunu gör |
Gerçekten izlesem mi izlemesem mi diye çok kararsız kaldım ama izlediğim tarihe bakılırsa geç kalmışım :) film çok güzel ayrıca beyazperde de yazan türlerin hepsini içeriyor . Bu arada ethan hawke nin oyunculuğunu hakikaten çok beğeniyorum . Kesinlikle kaçırmayın . .
Eklenme Tarihi 12 Oca 2011, saat 05.17 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 48 yorumunu gör |
Muhteşem ya.Diyecek söz yok.Film insanı alıp 2 saat boyunca geleceğe götürüyor.Seyirciye yaşatıyo anlatılanı.Muhteşem.Kesinlikle izleyin. 10/10
Eklenme Tarihi 07 Oca 2011, saat 00.43 Kurallara uymuyor ise tıklayın
38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
Yeni yeni parlayan bir Jude Law var karşımızda...
Eklenme Tarihi 13 Kas 2010, saat 01.58 Kurallara uymuyor ise tıklayın