Hesabım
    Lego Filmi
    Ortalama puan
    3,8
    52 Puanlama
    Lego Filmi hakkında görüşlerin ?

    9 Kullanıcı yorumları

    5
    2 Eleştiri
    4
    5 Eleştiri
    3
    1 Eleştiri
    2
    1 Eleştiri
    1
    0 Eleştiri
    0
    0 Eleştiri
    Sırala
    En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
    Sarp Baran
    Sarp Baran

    Takipçi 137 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    14 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Ailecek izlenebilir çok tatlı film.
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

    Takipçi 1.438 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    23 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
    izlerken keyif alacağınızdan emin olun kaliteli bir animasyon 8/10
    Ilknur K
    Ilknur K

    Takipçi 1.236 değerlendirmeler Takip Et!

    3,0
    23 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
    Çok hızlı dialoglar sizi rahatsız etse de ilginç ve eğlenceli bir filmdi. Sonunu iyi bağlamışlar.
    Ata Kalinyazgan
    Ata Kalinyazgan

    Takipçi 204 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    12 Şubat 2014 tarihinde eklendi
    1960'larda başlayan Lego tutkusu günümüzde hala büyük bir hızla devam ediyor. Küçük-büyük her yaştan insanın ilgisini çeken bu oyuncak, çoğu ailenin evine girmiştir herhalde? Küçüklerin bir şeyler tasarlarken becerilerini de kuvvetlendiren Lego parçalarından bir şehir yaratabilir, ev, araba, uçak gibi bir sürü obje tasarlayabilirsiniz. Peki ortaya çıkarttığınız şeylerin hiç hayalinizde canlandığını düşündüğünüz oldu mu? Olduysa eğer sinemalarda Lego karakterlerinin üç boyutlu bir şekilde hayat bulduğunu görmek sizi çok mutlu edecektir. Lego Filmi, sonuçta bir animasyon olduğu için daha çok küçük yaştan izleyicileri kendine çeken bir film. Fakat içerdiği mesajlar, en az çocuklar kadar (hatta daha bile fazla) yetişkinleri de ilgilendirecektir. Aksiyonu mizahla harmanlayan bu enfes animasyonun belki de en kuvvetli yönüdür verdiği iğneleyici mesajlar. Teknik açıdan da Lego evrenini kusursuzca perdeye aktaran filmin arkasında bilindik isimler yatıyor. Köfte Yağmuru'nun ilk filmi ve Liseli Polisler'in yönetmen ikilisi Phil Lord ile Chris Miller'in ellerinden çıkan Lego Filmi'ni izlerken son zamanlarda ülkemizde yaşanan can sıkıcı olaylar da ister istemez aklımıza geliyor. (...)
    Alp T.
    Alp T.

    Takipçi 301 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    16 Şubat 2014 tarihinde eklendi
    Film benim umduğumdan çok farklı çıktı. Büyüklerin ve özellikle de küçüklerin çok eğlenebilecekleri bir film olmuş. Bu filmi animasyon, komedi ve özellikle de Lego sevenlerin çok kolaylıkla beğenecekleri bir film çıkmış ortaya. Yer yer gülmekten yerlere yatıran esprileri de var tabii. Ben şahsen çok eğlendim filmde. Oldukça özgün, eğlenceli, yaratıcı ve oldukça aksiyonlu bir film çıkmış ortaya. Sonuç olarak da ortaya başarılı bir animasyon çıkmış. Bu haftanın eğlenceli ve başarılı filmlerinden. Son olarak da şunu ekleyeceğim: Filmin orjinal seslendirme kadrosunda bir sürü ünlü isim var ve bu film Türkiye'ye sadece dublajlı gelince ben biraz hayal kırıklığına uğramıştım ama filmdeki Türkçe seslendirme kadrosunu ben ben başarılı buldum. Tavsiye ederim. 4/5
    TC D.
    TC D.

    3 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    9 Şubat 2014 tarihinde eklendi
    Ben bu filmi daha izlemedim. Ayrıca film hakkında fragman dışında da pek bir bilgim yok. Filme bugün gideceğim. Ama filmi izlememiş olsam da oldukça canlı ve komik bir filme benziyor. Oldukça yaratıcı bir konusu var. İçerisinde daha önce izlediğim ve sevdiğim süper kahramanlar var. Bu film umarım dışarıdan gözüktüğü kadar iyidir. Bence eğlenceli olacak.
    sinema
    1 ziyaretçi
    2,5
    29 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Çoğu sinema izleyicisi ve eleştirmen tarafından 2014'ün en iyi filmi ve son dönemdeki en iyi animasyon olarak lanse edilen The LEGO Movie birçok açıdan abartıldığı kadar iyi değildi. Diğer markalara ve kişilere atıp tutuyor diye bu filmi ''büyük bir kapitalizm eleştirisi'' olarak yorumlayan insanlar bile mevcut. Gereksiz yorumları bir kenara bırakıp LEGO'nun geri dönüşünü sağlayan 100 dakika süren bu reklam filmini yorumlamaya geçelim.

    Filmin ilk bölümlerinde hiçbir sahnede kahkaha atmadım, gülmedim, gülümsemedim ve hatta yanaklarım bile hareket etmedi. Kaşlarım çatık bir şekilde tıpkı Jump Street filmlerinde olduğu gibi bu mu mizah? dedim kendi kendime. İşin kötü tarafı içinde onlarca başarısız güldürme çabası olmasına rağmen Jump Street'ler beyni hiç yormuyordu. Ancak bu film Lord ve Miller'ın önceki filmlerinde olduğu gibi onlarca kötü espri denemesi dışında epilepsi krizlerini bile tetikleyebilecek renkleri, parlaklığı ve devinimi bünyesinde barındırıyor. Bir animasyonun beni bu kadar yorduğuna ilk defa tanık oldum. Son derece olumsuz ilerleyen filmin ikinci yarısında sahne alan DC Comics'in ve Star Wars'un yıldızları deyim yerindeyse filmi ipten aldı.

    Filmin ana karakteri Emmet'ın hiçbir özel gücü, yeteneği ve yaratıcılığı yoktu. Kahramanlık vasıflarını bünyesinde bulunduran asıl kişi ona bu yolda yardımcı olan Wyldstyle'dı. Bu iki gence eğitmen ve yol gösterici rolündeki Vitruvius'u ve esprili, şımarık, bencil ve zengin olan kötü karakterimiz Lord Business'ı ekleyelim. Bu 4 karakter size herhangi bir şeyi anımsattı mı? İpucu vereyim, Matthew Vaughn'un Kick-Ass'ini mesela? Bu durumda gerek ana karakterleri, gerek bundan önce bahsettiğim gibi kalitesiz mizah anlayışıyla The LEGO Movie'nin kötü bir film olmasını engelleyen DC Comics karakterlerine bir kez daha teşekkür edelim. Kayda değer 2-3 karakter ve bazı sahneler (spaceship!) dışında filmin son sahnesi ve Little Big Planet benzerlikleri filmin hoşuma giden taraflarıydı.

    Hedef kitlesinin çocuklar olduğunu ve asıl amacın o çocuklara LEGO aldırmak olduğunu varsayarsak 100 dakikalık bu reklam filmi arzuladığı başarıya ulaşmıştır. Unutulmaya yüz tutmuş LEGO firması, satışlarından da belli olduğu üzere eski günlerine geri dönmüştür. Filmin içinde sıkça tekrarlanan Everything is Awesome adlı şarkının en çok indirilenler listelerinde 1 numaraya kadar yükselmesi ve The LEGO Movie'nin yalnızca animasyon dalında değil tüm dallarda adaylıklar ve ödüller elde etmesi gerektiğini söyleyenleri düşünürsek, bu film aslında boyundan büyük işlere kalkışmış ve korkarım ki bu yolda oldukça başarılı olmuştur.

    Sonuç; Phil Lord, Chris Miller ve tüketiciler sayesinde LEGO'nun cebi doldu. LEGO ve tüketiciler sayesinde Phil Lord ve Chris Miller'ın cebi doldu. İzleyiciler tüketmekten ve bu işin bir parçası olmaktan dolayı memnun. E bu durumda siz de durmayın. İsteneni yapın ve tüketin çocuklar! Unutmayın, LEGO'larla her şeyi yapabilirsiniz. Onlarla yepyeni bir dünya yaratabilirsiniz. Zeki ya da yaratıcı olmamıza bile gerek yok. Bu filmde hoşunuza giden her şeyi yapmak için yalnızca LEGO satın almanız yeterli, teşekkürler.
    Mirto
    Mirto

    2 değerlendirmeler Takip Et!

    4,5
    13 Şubat 2014 tarihinde eklendi
    Küçüklüğümden bu yana keyif aldığım lego, her şeyi ile başarılı oluyor. Keyifle izleyeceğiniz bir film eğer legoyada merakınız varsa daha güzel oluyor. Esprileri, verdiği mesajlar gerçekten iyiydi.
    aslıhan s.
    aslıhan s.

    2 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Bu filmin hayranıyım. 5 yaşındaki oğlumla birlikte defalarca izlememe rağmen hiç sıkılmıyorum. Espriler ve kurgu harika. Bu filmi anne babalar da mutlaka izlemeli her yaştan izleyicinin ders çıkarabileceği harika bir film. Filmde en beğendiğim karakter, Batman hem kahraman hem saf :)
    Daha Fazlasını Göster
    • En son Beyazperde eleştirileri
    • En İyi Filmler
    • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler
    Back to Top