38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
Dönemin atmosferini iyi yansıtmış bir polisiye. Oyunculuğu bırakmış Jared Leto nun son dönem filmlerinden...
Eklenme Tarihi 22 Şub 2011, saat 03.13 Kurallara uymuyor ise tıklayın
38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 22 Şub 2011, saat 03.13 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 11 yorumunu gör |
Beklentiye kapılmadan öylesine bir film izlemek isteyenlere sadece bir seçene. ama ben beğenmedim.
Eklenme Tarihi 02 Oca 2011, saat 23.45 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 248 yorumunu gör |
film anlatmak istediğini pek detaylı ve sürükleyici olarak anlatmadığı kanaatindeyim zaten gelen yorumlardan da bu belli olur bu tonda gitmesi filmin sıkıcı bulunmasını sağlıyor. biraz daha hareket getirebilselerdi film o zaman aklınızdaki puan seviyesinde olurdu. 10/6
Eklenme Tarihi 23 Ağu 2009, saat 15.25 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 155 yorumunu gör |
tesadüfen gazeten aldığım bir filmdi ve epey süğrede izlemedim ama izleyincede kendime kızdım neden bu kadar bekledin diye... yorumlara aldanmayın ve izleyin derim. çok başarılı olmuş diyorum hem gerçek hayattan alınmış olması ve bu kadarda iyi işlenmiş olması filmi ayrı ayrı güzel yapıyor. burdan sesleniyorum: yorumlara aldanmayın ve izleyin 10/9.5
Eklenme Tarihi 25 Tem 2009, saat 19.25 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 72 yorumunu gör |
Bu filmin puanı neden bu kadar düşük anlamak mümkün değil..Güzel bir filmdi..Farklı..Gerçek hayattan alınması insanı dehşete düşürüyor..Salma Hayek mükemmel bir oyunculuk çıkarmış gerçekten..Puanına aldanmadan izleyin derim
Eklenme Tarihi 16 Tem 2009, saat 23.35 Kurallara uymuyor ise tıklayın
3 takipçi | Onun 1003 yorumunu gör |
Puanını hak eden bir film.Türüne yenilik getiren taze ve etkileyici bir film degil fakat sıkmadan kendini izlettiriyor.2saat boyunca arka fonda aynı müzigin calması ise rezaletti 6/10
Eklenme Tarihi 14 Tem 2009, saat 16.09 Kurallara uymuyor ise tıklayın
bu puanda grönce filmi şaşırdım.filmi daha yeni izledim.çok küçük küçük şeyler eksikti ama oyunculun yükseklerde olduğu bir film.10/8
Eklenme Tarihi 03 Tem 2009, saat 16.41 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 6 yorumunu gör |
puuanı biraz daha iyi olabilirdi şayet ben filmdn eetkilendim diybilirim
Eklenme Tarihi 08 Haz 2009, saat 11.05 Kurallara uymuyor ise tıklayın
3 takipçi | Onun 171 yorumunu gör |
muhteşem bi film değil ama insan sıkılmadan izliyor en azından, oyunculuklar cidden iyi, Salma Hayeke kötü rol çok yakışmış..***..
Eklenme Tarihi 04 Haz 2009, saat 17.09 Kurallara uymuyor ise tıklayın
7 takipçi | Onun 987 yorumunu gör |
40lı 50li yıllar harika yansıtılmış bir kere,oyuncular rollerine ve birbirlerine harika uymuşlar,böyle güzel ve sade bir film neden bir kenara itildi ya da neden bu sitede bu kadar düşük bir puan aldı anlayamadım.senaryo da son derece çarpıcı,katillerin de kendi sebeplerini duymak ilginç geliyor,tabii bunlar sağlıklı sebepler değiller.dört oyuncu da akılda kalıcı performanslar sergiliyor,rahatlıkla tavsiye edebileceğim her yönüyle kaliteli bir film.
Eklenme Tarihi 02 Haz 2009, saat 00.34 Kurallara uymuyor ise tıklayın