0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |
gercekten cok güzel bi film.. cok eglenceli.. aşk & italya..:))
Eklenme Tarihi 16 May 2011, saat 00.56 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |
gercekten cok güzel bi film.. cok eglenceli.. aşk & italya..:))
Eklenme Tarihi 16 May 2011, saat 00.56 Kurallara uymuyor ise tıklayın
38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
İtalyan romantik komedileri, eğlenceli oluyorlar...
Eklenme Tarihi 15 Kas 2010, saat 15.45 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 59 yorumunu gör |
Çok şeker bir film olmuş :)
Eklenme Tarihi 12 Eyl 2010, saat 00.03 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |
süper bir filmdi kesinlikle izlenmesi gereken içinde bir çok ders verici olayın anlatıldıgı süper bir film nasıl puanı bu kadar az olur anlamnadım tek keline ile süper 10/9
Eklenme Tarihi 04 Ağu 2009, saat 14.23 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 17 yorumunu gör |
izlerken cok eğlendım :) dusuk puan olmasının sebebı pek fazla kısının kesfetmemıs olmaları bence.. yoksa güzeldi.kızın tavırları adım sevgısı ve kapılıp gitmesı aralarındaki çekim..etkilendım.. :)
Eklenme Tarihi 20 Tem 2009, saat 16.17 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 5 yorumunu gör |
bence film güzeldi.romantik filmlerde maksat keyifli vakit geçirmek değilmi zaten.bu film bunu sonuna kadar veriyor bence.10/7,5 ama ben burdaki puana ve yorumlara bakarak film izlemek isteyenler için puanı yükselsin diye 10 verdim:D
Eklenme Tarihi 19 May 2009, saat 02.31 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |
Kim ne derse desin bence süper bir film... Herkesin Bakış açısı farklıdır ben Çok begendim.Bu arada Micheal Quattrociocche çok güzel...
Eklenme Tarihi 19 May 2009, saat 00.59 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 50 yorumunu gör |
Çok güzel bir filmdi. Romantik tür film severler kesinlikle izlemeli. Filmde arada yapılan aşk ile ilgili ayrıntılar çok hoşuma gitti. Aradaki yaş farkına rağmen iki insanın birbirine bağlanmasının imkansız olmayışını anlatıyor.Filmden alıntı bir söz ; "Gerçek aşk, bir sanat eseri gibidir.Herkes bu eseri konuşur ama onu sadece bir kaç kişi yaratır."
Eklenme Tarihi 13 May 2009, saat 18.22 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |
sevgilinizle gidebileceğiniz güzel bir film
Eklenme Tarihi 18 Eki 2008, saat 16.09 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |
izlediğim harika filmlerden birisiydi.hareketli ve capcanlıydı ben herkese tavsiye ederim;) ayrıca alex çok yakşııklıydıı:)
Eklenme Tarihi 12 Eki 2008, saat 10.44 Kurallara uymuyor ise tıklayın