Serseri Mayınlar
    •     54% - 13 kritik
    •     33% - 8 kritik
    •     13% - 3 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    aysenr
    aysenr

0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

gerçekten çok güzel film olmuş.özellikle müzikleri harika

Eklenme Tarihi 17 Eki 2010, saat 23.16

4 - Çok iyi

eşcinsel karakterlerin ferzan özpetekin vazgeçilmezleri olduğunu düşünenlerden değilim. öylesine doğal ve empati gerektirmeyecek denli sunuyor ki bize, insanın aralarına karışıp hikayelerine şu veya bu şekilde dahil olası geliyor. serseri mayınlar final sahnesiyle beni salya sümük ağlatmıştır. 9/10

Eklenme Tarihi 03 Eki 2010, saat 00.27
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Serseri Mayınlar i gördünüz mü?
    lupp74
    lupp74

0 takipçi | Onun 12 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Ferzan Özpetekin tüm filmlerini seyrettim özellikle Cahil Periler favori filmlerim arasında fakat artık tüm filmlerindeki eşcinsellik,büyük masa etrafındaki yemekler,eşcinsellerin biseksüellik arasındaki gelgitleri fenalık getirdi hele son filmdeki öpüşme sahnesi olabilir fakat mide bulandırdı. Umarım artık filmlerinde başka konulara da değinir.

Eklenme Tarihi 16 Eyl 2010, saat 12.08
    ramizdesica
    ramizdesica

0 takipçi | Onun 59 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

Tipik bir Ferzan Özpetek filmi yine eşcinsellik teması işlenmiş beklediğim gibi çıktı ve beni maalesef şaşırtamadı Özpeteği gelecek projelerinde daha farklı konularda görmek dileğiyle 5/10

Eklenme Tarihi 11 Eyl 2010, saat 23.52
    senolumm
    senolumm

0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Öncelikle eşcinsellik, toplumlar arasında farklı yüzdelerde olan birşey değildir. Türkiye, İtalya, İran, yada ABD. Hepsinde aynı emin olun...Eşcinselliği normal gösterme çabası klişesinin tercümesi ne biliyormusunuz? 'Eşcinsellerin aşk sevgi ayrılık gibi normal duyguları yaşıyor olmalarının rahatsızlık verici yüzü'Bu filmi ise Eşcinsellik ekseninde değerlendirmek çok büyük ayıp.Büyükannenin aileyi toparlamak için yaptığı şey, yaptığı şeyi gerçekleştirme yöntemi, o yöntem esnasında yüzündeki ifade, fabrika ortağı kızın hayatı sorgulama - yaşama şekli, dünyası. Olağanüstü esprilerin araya şeker gibi serpiştirilmesi. Ve muhteşem final sahnesi...Tanrı Kraliçeyi korusun. Herk Hayatın, her sahnesini taşıyabilecek bir şarkısı var...

Eklenme Tarihi 09 Eyl 2010, saat 21.18
    begumm-
    begumm-

11 takipçi | Onun 54 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Eşcinsellik konusunda yeterince film çektiğini düşünüyorum artık daha değişik senaryolarla film çekmeli...Filmden çok sıkıldım özellikle eşcinselliğin tamamen normal bişey oldugunu anlatmaya çalıştıgı sahnelerde oldukça sıkıldım...İtalyanın yarısı eşcinselmiş zaten daha neden bu tür filmler yapma gereği duyuyor anlamadım hani film Türkiyede geçse anlarımda ben İtalyada eşcinsel olmanın çok da meşakkatli aileden dışlanma sebebi olucak kadar öenmli bir konu oldugunu sanmıyorum...Cahil Periler çok ilginçti bence Ferzan Özpetekin en güzel filmiydi ama ondan sonra hep aynı tarz filmler yaptı açıkcası daha güzel konulu filmler bekliyorum..

Eklenme Tarihi 09 Ağu 2010, saat 15.38

4 - Çok iyi

Filmin başları dingin bir havada ilerlese de ortasından itibaren iyice güzelleşiyor, yer yer eğlenceli yer yer dramatik bölümler izliyoruz ve finalde Sezen Aksunun sesinden dinlediğimiz şarkı ile güzel bir son yapıyor keza filmin genel anlamda müzikleri gayet hoştu.İster eşcinsel olsun (ki bu insanların kendi tercihidir) ister yeri gelir ben İtalyanım desin, yurtdışında Ferzan Özpetek diyince Türk kökenli, Türk-İtalyan yönetmen olarak zikredilip, başarılı işler yaparak bir şekilde ülkemizi adını duyuruyor ve ben kendisini takdir ediyorum.Bu filme puanım ise 7 / 10

Eklenme Tarihi 20 Tem 2010, saat 20.37
    zeynepzynp
    zeynepzynp

1 takipçi | Onun 16 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

bu film nedense her sinema salonunda vizyona girmedi.daha yeni izleme fırsatı buldum.sonunda herkes gönlüne göre yorumlar çıkartabilir.konu suyla beni açmasada büyükanne karakteri oldukça başarılıydı

Eklenme Tarihi 06 Tem 2010, saat 22.38

4 - Çok iyi

harikaa bir film yhaa.Ferzan Özpetekin yönetmenliğini ve kendisini ztn seviyordm ama bu filmle sevgim 2 katına çıktı.senaryo,müzikler harikaa. filmin sonlarında çalan o Sezen Aksu şarkısına yhaa ne demeli? mükkemmel :)

Eklenme Tarihi 01 Tem 2010, saat 15.30
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

8 takipçi | Onun 365 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Çok beğendim filmi. Senaryo oyunculuklar harika bir yönetmenlik işi, çok başarılı bence. Hele finalde eskiyle yeniyi kombine etmesi bence çok başarılıydı..

Eklenme Tarihi 30 Haz 2010, saat 12.16

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.