Hesabım
    Satürn’de Ölüm
    Satürn’de Ölüm
    Vizyon tarihi belirsiz | 1s 27dk | Bilim Kurgu, Gerilim
    Oyuncular: Paul L. Nolan, Curt Karibalis
    Orijinal adı Death on Saturn's Moon
    Üyeler
    2,3 9 oy
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Yıl 2057. Yer Satürn gezegeninin aylarından Titan. Özel araştırma görevlisi Hayes özel bir görevle dünyadan Titan’a gönderilmiştir ve atmosferin sisli görüntüsünden Titan’ın karanlık zeminine doğru inişe geçerken aklında bir tek soru vardır: Barnett neden öldü?

    Titan’da kurulan bir maden araştırma merkezinin başı olan Barnett bir süre önce üzerinde hiçbir koruyucu giysi olmaksızın atmosfere çıktığı için ölmüştür ve bu olayda bir kötü niyet olup olmadığını anlamak görevi de Hayes’e verilmiştir. Araştırma merkezindeki diğer iki bilim adamıyla görüşen Hayes Titan’ı çevreleyen atmosferde garip bir fırtına gözlemler. Duyduğu garip sesler sanki onu fırtınaya doğru çağırır gibidir. Esrarengiz olayların birbirini takip ettiği Titan’da ölüm tuhaf bir oyun oynuyor gibidir.

    Bilim-kurgu ve gerilimin içiçe geçtiği Death On Saturn’s Moon, dünyanın çeşitli yerlerinde bilimkurgu, fantastik ve bağımsız film festivallerinde gösterilen ancak erişmesi çok güç bir film. Bu filmin, türün fanatikleri tarafından kaçırılmaması gerektiği su götürmez.

    Öneriler

    Oyuncular

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2000
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil -
    Görüntü formatı -
    Renk -
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2000, En iyi film: Bilim Kurgu, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2000.

    Yorumlar

    Back to Top