Hesabım
    Orijinal
    Orijinal
    Vizyon tarihi belirsiz | 1s 44dk | Komedi, Dram
    Yönetmen Alexander Brøndsted, Antonio Tublen
    |
    Senarist Alexander Brøndsted, Antonio Tublen
    Oyuncular: Tuva Novotny, David Dencik, Dejan Cukic
    Orijinal adı Original
    Üyeler
    3,0 1 oy
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Henry çevresine uyum göstermek için canla başla çalışmaktadır. Hayatının çoğunluğunda, onu teşvik eden fanatik psikologunun etkisiyle bir insan-bukalemun gibi yaşamıştır ve bu onu diğer insanların beklentilerinin soluk bir yansımasına dönüştürmüştür. Henry acımasız bir mağlubiyet alıp gerçeklerin duvarına çakıldıktan sonra, en iyi arkadaşı Jon onu İspanya’da restoran açmaya ikna eder. Elveda yağmur ve depresyon, merhaba tapas ve sangria! Fakat ülkeyi terk etmeden önce Henry’nin halletmesi gereken birkaç şey vardır: tuhaf annesini akıl hastanesinden kaçırmalı, loş bir striptiz kulübünde vücudu dövmeli bir sevgili bulmalı, anabolik steroid kaçakçılığı yapmalı ve en iyi arkadaşı hakkındaki şaşırtıcı gerçeği ifşa etmelidir. Fakat hiçbir şey beklendiği gibi gitmez. Henry tuhaf olayların girdabına kapılmıştır. Ne gerçek ne hayaldir?. Hayatını tekrar kontrol altına almak için Henry’nin soluk bir kopya olmayı bırakıp gerçek kişiliğine kavuşması, ışıltılı bir orijinal olması gerekmektedir. Bu yolculuk hem bir pasaport hem de kendi çarpık zihnine doğru bir yolculuğu gerektirmektedir.

    Dünya prömiyerini Tribeca Film Festivali’nde yapan Tublén ve Brøndsted’in ilk uzun metraj filmleri Orijinal, jüri başkanlığını ünlü sinemacı Danny Boyle’un yaptığı 2009 Shanghai Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Film ve En İyi Erkek Oyuncu dallarında iki Altın Kadeh ödülü kazanmıştı.

    Öneriler

    Oyuncular

    Tuva Novotny
    Rolü : Marie
    David Dencik
    Rolü : Jon
    Dejan Cukic
    Rolü : Max
    Sverrir Gudnason
    Rolü : Henry

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke İsveç, Danimarka
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2009
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil -
    Görüntü formatı -
    Renk -
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2009, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2009.

    Yorumlar

    Back to Top