Hesabım
    Simbiyotik
    Simbiyotik
    Vizyon tarihi belirsiz | 1s 35dk | Dram
    Yönetmen Harun Özakıncı
    |
    Senarist Harun Özakıncı
    Oyuncular: Ece Dizdar, Emsal Özaksun, Ersin Aycan
    Üyeler
    2,8 15 Puanlama, 1 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Taylan yetenekli fakat olanakları sınırlı bir şarkıcı adayıdır. Özel bir üniversitede şan bölümü kazanınca hayatının değişeceğini zanneder fakat ödemesi gereken para çok yüksektir. Sinema hocası Harun, Taylan'a sahip çıkar ve okulun peşinatını öder, daha sonra da kendisine kaset yapması ve klibi için yardımcı olacaktır.

    Harun ve Taylan'ın hayatında herşey hızla değişmeye başlar. Harun, arkadaşları Emsal ve Ersin'in nikahında sevgilisi Ece ile evlenmeye karar verir ve evlenir. Taylan kendisine bir yapımcı bulur ve Uludağ'da sahneye çıkmaya başlar. Tüm karakterler, Taylan'ın kasedi için düzenlenen basın toplantısından sonra Uludağ'da biraraya gelir ve kayak yapmaya giderler. Kayakta Taylan kaybolur, bulunduğundaysa donarak ölmek üzeredir ve doktor yapılabilecek hiç bir şey olmadığını söyler. Tabi tıp dışı olasılıklar düşünülmüyorsa?

    Simbiyotik?in dramatik kurgusundaki en önemli özellik, filmin baştan sona gerçek zaman tekniğiyle çekilmiş olması. Zamansal değişimlerin, birebir oyunculardaki fiziksel değişikliklerle yansıtıldığı filmde, Harun Özakıncı?nın kendi atölyesinde yetişmiş ve henüz tanınmayan birçok oyuncu rol alıyor.

    Öneriler

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi

    alici-utku
    alici-utku

    Takipçi 164 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    3 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    bu filmi ilk kez geçen yılın sinema dergisinin ağustos sayısında yeni sezonda izleyeceğimiz türk filmleri dosyasında görmüştüm.ilgi bi hayli çekmişti.ama bir daha haberi çıkmadı.ne zaman vizyon yüzü görebilecek acaba?

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2004
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil -
    Görüntü formatı -
    Renk -
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2004, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2004.

    Yorumlar

    Back to Top