38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
Sıkmıştı beni film...
Eklenme Tarihi 14 Kas 2010, saat 02.39 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 6 yorumunu gör |
Güzel bir dram filmi olmuş, bazı duyguları çok iyi vermişler, filme yansıtmayı başarmışlar, duygusal film sevenlere tavsiye edebileceğim bir film...
Eklenme Tarihi 04 Kas 2009, saat 12.44 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 10 yorumunu gör |
film dizide gündeme gelen oyuncu için yapılmıs.Noksanları çok ve gereksız replıklerde oyle.Hapisane yaşamını çok daha iyi çalışıp vermeliydiler.Mahkemelerin işleyişini de.Yine de izlenebilir bir film.
Eklenme Tarihi 29 Eyl 2009, saat 15.47 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |
Bence cok güzel bir flimdi bazı yerleri komik cogulunu dram gözümden yaş geldi diyebilirim cok güzel bir flimde bence her şeye mantık hataları var demeyin bence flim hatasıda olsun bişe olmaz Bence aldıgı oyu hak etmiyor en azın 7 bence kendi görüşürüm 8
Eklenme Tarihi 01 Eyl 2009, saat 21.21 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |
bence guzel bir film bence bir hapishaneyide guzel anlatıyor
Eklenme Tarihi 18 Ağu 2009, saat 11.50 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 132 yorumunu gör |
film malum dizide gündeme gelen oyuncu için yapılmıs.noksanları coktu gereksız replıklerde ole koro halınde solenen sarkılar kısmındaysa ınsanın kafasına sıkası gelıyor..60 yaş üzeri için tavsiye edeilirim
Eklenme Tarihi 21 Haz 2009, saat 20.34 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 42 yorumunu gör |
Filmde mantık hataları vardı, mesela bir hata sonucu hapse düşen başrol oyuncumuz bir türlü derdini anlatmıyor,ifade verirken normalde yapılmayacak hata yapılıyor.Biraz seyirci aptal yerine konmuş gibi.Bazı sahneleri çok uzatmışlar, sıkıcıydı.10 üzerinden 6 verdim.
Eklenme Tarihi 31 May 2009, saat 00.14 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |
izlenmesi gereken cezaevi yaşantısına neredeyse bilimsel ölçüde mizahi bir dille ışık tutan tabiri caizse 10 numara bir film.
Eklenme Tarihi 30 May 2009, saat 04.53 Kurallara uymuyor ise tıklayın
4 takipçi | Onun 407 yorumunu gör |
Biraz mantık hataları ve biraz yapmacık oyunculuk dışında, süper bir film! Cezaevindeki o doğal ortamı pek iyi yansıtmamışlar bence. Mesela içeride sigara içen biri bile yok. Ama bunu müzikleri ile biraz kapatabilmişler. Müzikler o havayı verebiliyordu. Sıkılmadan izleyebilirsiniz. 7/10
Eklenme Tarihi 15 May 2009, saat 21.25 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |
Konunun yaşanmış bir olaydan senaryolaştırılması, filmin dramatik etkisini artırmış. Bence oyunculuk yönünden takdir edilmesi gereken bir filim. Seyrederken sürüklüyor. Bence durup düşünmenizi ve özgürlüğün nekadar büyük bir nimet olduğunu daha iyi anlamanızı sağlayacak etkileyici bir filim.
Eklenme Tarihi 10 May 2009, saat 01.58 Kurallara uymuyor ise tıklayın