Hesabım
    Karanlık Sular
    Karanlık Sular
    Vizyon tarihi belirsiz | 1s 23dk | Korku, Gerilim
    Yönetmen Kutluğ Ataman
    |
    Senarist Kutluğ Ataman
    Oyuncular: Beste Çınarcı, Daniel Chace, Eric Pio
    Üyeler
    3,1 27 Puanlama, 3 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Lamia Hanım bir yandan aile yadigarı yalısını elden çıkarması için gelen ısrarlara direnmeye çalışırken, bir yandan da evlilikdışı ilişkisinden olan oğlu Haldun’u denizde yitirmiş olmaktan duyduğu hüzünle başetmek zorundadır. Esrarengiz bir Amerikalı tip olan Ritchie Hunter, Lamia Hanım’la ilişki kurup oğlunun yaşadığını söyler. Aslında Hunter, Haldun’un zamanında bulmuş olduğu eski ve mistik bir parşömenin peşindedir.

    Parşömeni tek ele geçirmek isteyen Hunter değildir. İstanbulun eski dehlizlerinde, puslu sokak aralarında ve şehrin karanlığında dönen dolapların arkasında gizli bir tarikat lideri ve küçük bir vampir prensesi de vardır.

    Uluslararası sanat çevrelerinde yıldızı parlamış sayılı Türkten biri olan Kutluğ Ataman’ın sessizce vizyona girmiş, sessizce de çıkmış bu ilk uzun metraj filmini izleme şansı bulanlar, söyleyecek çok şeyi olan bir sinemacıyı keşfetmenin şaşkınlığını da yaşamışlardı.

    Öneriler

    Oyuncular

    Daniel Chace
    Rolü : Richie Hunter
    Gönen Bozbey
    Rolü : Lamia

    İzleyici eleştirisi

    narsist78
    narsist78

    Takipçi 20 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    22 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    ben de bu sene uçan süpürge kadın filmleri festivali'nde izleyebildim karanlık sular'ı. semiha berksoy'un anısına gösteriliyordu. film, kendi sinema dilini bulmakta ısrarlı kutluğ ataman'ın türkiye sinemasında ne kadar farklı bir yönetmen olacağının sinyalini yeterince veriyor. izlemeyenler için büyük bir eksiklik bence!!!
    jamesbond-2
    jamesbond-2

    Takipçi 1.684 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    ben filmi çok karışık buldum.şimdi buradan konusunu okudum ve biraz biraz anlamaya başladım.olaylar çok hızlı gelişiyor.buda filmden kopmanıza neden oluyor.ayrıca bir arkadaşın da dediği gibi o küçük kız çocuğu kesinlikle ve kesinlikle çok kötüydü.sokaktan rastgele birini seçsen daha iyidir vallaha.
    omnibus89
    omnibus89

    19 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    2 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    film oldukça farklı katmanlarda dolaşıyor.gizemli insanlar,vampirler,tarikatlar,ve peşine düşülen parşömen ve içerdikleri.ben bu filmin yapılma hikayesini,nasıl para bulunduğunu falan oldukça merak etmekteyim.90 lı yıllarda ilk filmini çekecek bir insan için aşırı cesur bir deneme.kimi yerlerinde david lynch filmi izler gibi hissediyorsunuz.çok kolay bir seyirlikte sunmuyor doğal olarak.filmin bazı anlarının oldukça ...
    Devamını oku

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 1994
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil -
    Görüntü formatı -
    Renk -
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 1994, En iyi film: Korku, {Genre} türündeki en iyi filmler : 1994.

    Yorumlar

    Back to Top