Ev
    •     43% - 10 kritik
    •     22% - 5 kritik
    •     0% - 0 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    odinhan
    odinhan

3 takipçi | Onun 1038 yorumunu gör |

3 - Fena değil

Yola çikilan fikir gayet güzel ama biraz gecikmis gibi sanki..BBGler gündemdeyken bu film çiksa olay olurdu herhalde... Oyunculuklari begendim , karakterler gayet tv programindan kopup gelmisler gibi..senaryoda aksakliklar mevcut ama mizahi yönü ile kapatiyor açigi.10 /7

Eklenme Tarihi 08 Ara 2011, saat 18.53
    ozzy-badd
    ozzy-badd

23 takipçi | Onun 804 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Bu kadar basarili bir film beklemiyordum ... Bastan sona bir sonraki sahnesini merak ettiren , sürükleyici bir is çikarmislar ortaya ... Psikopat rolünde Deniz Celiloglu , tek kelimeyle inanilmaz ... Sonu da oldukça iyiydi ... Siddetle tavsiye ederim ... 5/4 ...

Eklenme Tarihi 25 Tem 2011, saat 12.16
    Ev i gördünüz mü?
    turan
    turan

1 takipçi | Onun 130 yorumunu gör |

1.5 - Kötü

Ne oldu nasıl bitti basan çocuk ne oldu anlamadım:) senaryo güzel ama bitemedi film ya:)

Eklenme Tarihi 25 Tem 2011, saat 09.47
    brida
    brida

0 takipçi | Onun 17 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Açikçasi gidip sinemada izlemem,izlemedim de.Ama evde oturup izlerken çok eglendim :D Kesinlikle yerinde ve güzel tespitlerle,kurgusu ve oyunculuguyla Türk filmi ortalamasinin üstünde.Kamera karsisinda türk-psikopat görmek keyifliydi,emegi geçenlere tesekkürler :))

Eklenme Tarihi 24 Tem 2011, saat 23.47
    beratozguner
    beratozguner

0 takipçi | Onun 28 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Bence şunu düşünmek önemli türk filmine göre iyi bakış açısını bırakıp filmi ele alalım.Kötü bir film herkes kabul eder ama şu var en azından kurgusuyla biraz dikkat çekiyor çok sıkmıyor tadında bırakıyor denebilir böle düşünüldüğünde iyi bir film ama tabi oyuncu kalitesi film kalitesi vasatı geçmez 105

Eklenme Tarihi 06 Eyl 2010, saat 05.04
    sinekoliqmete--7
    sinekoliqmete--7

0 takipçi | Onun 9 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

doğaüstü varılıklardan arınmış klasik türk korku filmleri gibi değil.artık bizde kanın gövdeyi götürdüğü korku filmleri yapmaya yavaşta olsa başlıyoruz sanki.Allah yolumuzu açık tutsun.fransız sineması bir kere şaha kalkarak amerikaya kafa tutmuştu tabii bunu kanın gövdeyi götürdüğü filmlerin çoğunluğu ve önceliğiyle yapmıştı.belki amatör fakat gerilim filmlerindede bir tıkta olsa adım atmamızı sağlayacak.İnşallah gişesi yüksek olurda yapımcılar türklerin artık böyle filmler istediğini anlar.

Eklenme Tarihi 13 Ağu 2010, saat 12.20
    thscksn
    thscksn

0 takipçi | Onun 3 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

bu filmin bu kadar üzerine gitmemek lazım iki kardeş yönetmen ilk filmlerinde türk sinemasında fazla işlenmeyen bi konuya kalkmışlar ve bunuda başarmışlar özellikle evin içindeki bütün sahneler muazzam hiç aksamıyor tabi eksik noktaları var ama bu yönetmenlerin gelecek filmlerinde zamanla dahada azalıcaktır ayrıca film bi yandan gererken bi yandanda mesaj vermeyi ihmal etmiyo aptal türk komedi filmlerine gideceğinize buna gidin

Eklenme Tarihi 11 Tem 2010, saat 14.27
    mefatoda
    mefatoda

0 takipçi | Onun 11 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Teknik açıdan çok amatör bir film. Aslında tv de tv filmi ılarak reyting bile almaz. gereksiz. emeklere yazık. Tavsiye etmem

Eklenme Tarihi 03 Tem 2010, saat 02.57
    musar
    musar

0 takipçi | Onun 9 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Bu film gişede kalır.40,000 ini kesinlikle geçemez.bu film 40,000 geçsin Çıkıp Taxim de anırıcam film vizyona girmeden filmin fragmanını seyretmiş ve filmin gişede kalacağını anlamıştım. ama böyle yazarak ukalalık yapmamalıydım.filmde emeği geçen herkesten özür dilerim.

Eklenme Tarihi 19 Haz 2010, saat 17.16
    beck31
    beck31

9 takipçi | Onun 1385 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Deniz Celiloğlu performansıyla ayakta duran, zaman zaman şaşırtıp izletebilirliliğinin dozunu arttıran, fena olmayan bir yapım. Yalnız tahmin edilebilir bir son pek tatmin etmedi evet.6.5/10

Eklenme Tarihi 19 Haz 2010, saat 04.31

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.