0 takipçi | Onun 357 yorumunu gör |
0 takipçi | Onun 357 yorumunu gör |
sıkılmak istiyorsanız izleyin... 10/6
Eklenme Tarihi 09 Mar 2011, saat 17.21 Kurallara uymuyor ise tıklayın
3 takipçi | Onun 1003 yorumunu gör |
Çekimlerdeki kalitesizliği anlamak mümkün değil.Elime telefonumu alıp çeksem kalite daha iyi olurdu.Kadir inanır ı sevmem ama böyle dandik bir projede yer almasına şaşırdım.Başarısız ve kalitesiz bir film 2/10
Eklenme Tarihi 17 Oca 2011, saat 20.00 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 68 yorumunu gör |
Filmin konusu nekadar güzelse sahne dizaynları ve figiran performans bir okadar berbat. Kadir İnanır iyi Atilla Saral vasat gerisini yazmaya bile gerek yok. Ama tekrar söyleyeyim gerçekten bazı sahneler reality showların canlandırmaları tadında olmuş. Özellikle siyasi koğuş baskını sahnelerine bakın anlarsınız. bari çekmeyin o sahneleri metinle geçin izleyici yaşanmış varsaysın. Güzelim film bu gibi ucuz sebebplerden heba olmuş 4/10 bile fazla
Eklenme Tarihi 02 Tem 2010, saat 08.20 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 42 yorumunu gör |
kopuk,anlamsız,klişelerle dolu ve bir o kadarda gereksiz bir film.
Eklenme Tarihi 01 May 2010, saat 01.56 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 131 yorumunu gör |
müzikleriyle beraber,konusuyla beraber,oyuncularıyla beraber güzel film....
Eklenme Tarihi 31 Mar 2010, saat 18.09 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 644 yorumunu gör |
Bu kadar güzel bir konu bu kadarmı heba edilir ! O kadar zayıf bir filmki mmalesef hayal kırıklığına uğradım. Düşünce çok güzel. Fikir kminse iyi düşünmüş. Ama bu fikir hayata geçirilirken o kadar başarısız olunmuşki anlamanız için izlemeniz gerekir. Vasatı aşan tek şey Kadir İnanırın oyunculuğu. Bakın iyi demiyorum. Kadir İnanırın oyunculuğu dahi ancak vasatı aşabiliyor. Oda bu kötülükler zincirinin içinde kendini diğelerine benzetmiş. Bu filmin yönetmeni yönetmense bu ülkede herkes yönetmen olabilir. Benim şaştığıö Kadir İnanır bu projeyi nasıl kabul etmiş. Sanırım öyküye aldanmış. Ama insan profesyonellikten bu kadar uzak insanlarla çalışırmı. Bir sinma filminden ziyade sinema okuyan bir üniversitelinin okulu bitirme tezi için çektiği bir film gibi.
Eklenme Tarihi 14 Şub 2010, saat 18.27 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 182 yorumunu gör |
Kadir İnanır hayranı olarak bu filmi beğendiğimi söyleyebilirim.Ben o zamanları bilmediğim için genellikle bu tarz filmler beni sıkardı ama bu filmde o zamanlar hakkında çok iyi bir senaryo olduğunu söyleyebilirim.Ben bu filme 10 üzerinden 8 puan verdim.
Eklenme Tarihi 10 Şub 2010, saat 01.12 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 43 yorumunu gör |
sonu cok iyi düşünülmüş genel manada iyi film izlebilir.
Eklenme Tarihi 19 Ara 2009, saat 17.49 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 19 yorumunu gör |
emre1907zeren arkadaşıma katılıyorum...arkadaşlar 10 üzerinden puan vermek gerekirse kısaca şöyle bir yorum yapmak istiyorum:senaryo:3çekim kalitesi:2kadir inanır:10atilla saral:8 (sadece burasına 6 demek istiyorum)
Eklenme Tarihi 04 Kas 2009, saat 21.20 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 197 yorumunu gör |
Yakın geçmişimizin sinemaya aktarılmasını düşünenlerdenim.Ama bu film gibi çoçuklar için piyesler gibi yapılacaksa hiç yapılmasın.Gibi yapmakla film çekilmez.Yardımcı oyuncular ve figürasyonlar zaten rezalet.Hiç bir inandırcılıkları yok.Siyasi koğuşu güya basıyorlar.Sanki ilkokul çoçukları tiyatro oyunu gibi.Hikaye güzel olabilir,etkileyici olabilir ama bu kafayla film çekilirse hiç bir anlamı kalmaz. Kadir İnanırda Atilla Saralda dünyanın en iyi oyunculuğunu çıkarsa havada kalır.
Eklenme Tarihi 18 Eyl 2009, saat 16.45 Kurallara uymuyor ise tıklayın