Selvi Boylum Al Yazmalım gibi bir şaheserin senaristliğini yapan Ali Özgentürk maalesef çağın gereksinimlerini yakalayamamış. Hala 80li yılların arayışı içerisinde. Türkan Şorayın "Asya" rolü ile hem kendisine hem filme ve ekibine ün kattığı yıllar çok geride kaldı. Bu ünden yararlanma adına Asya filmi kuran yönetmenimiz bu filmde ki başrol karakterimizede Asya ismini koyması banalliğin son noktası. Film çok tutarsız ve mantık hataları ile dolu. Hepsini yazsam roman olur. O derece. Sadece bir örnek vermek gerekirse, arabanın kaza yaptığı sahnede hiçbir araç ağaca o şekilde bindirmez. Bence herşey tadında güzel. Selvi Boylum ve At gibi efsane filmlere adını yazdıran ünlü yönetmenimizin inzivaya çekilmesi gerekir. Onu o filmler ile anmamız daha yerinde olur. Yoksa Pedro Almodovarın Dönüş(Volver) filminin taklidini andıran bu tarz filmleri ile şanına leke düşürmekten başka birşey olmaz. Filmin elle tutulur tek yanı Eskişehirin güzel ve modern ortamı. Film feminen duygulara fanatizm derecesinde yaklaşımı ile inandırıcılıktan yoksun.
Bugün izledim.Ayşe Kökçü de kurtaramamış filmi.Ayça İncinin güzelliği olmasa sonuna kadar dayanamazdım sanırım.Kopuk,gereksiz replik ve görüntülerle dolu bir film.
Bir film bu kadamrı kötü olur.Hayatımda izlediğim en kötü filmdi dünyayı kurtaran adam bile daha güzeldir bu filmden.-10 veriyorum, harcadım 2 saate acıyorum.
film tam anlamıyla fiyaskoydu. Eskişehiri daha fazla izlemek için yarıda çıkmadım. Bu kadar para ve emek harcanıyor bu özensizlik niye? izleyiciyi ne yerine koyuyorlar anlamadım. Tam bir hayal kırıklığı 0/10
Etkileyici olmamakla birlikte, verdiği mesaj açcısından amacını gerçekleştirmiş bir film. Keyif alarak seyrettim. Feminizme vurgu yapılmakta. Kadınların ve onların Türkiyede yaşadığı sorunların ön plana çıktığı bir film. Sanatsal boyutu var ve bu yüzden sıradan halk tipi insan için sıkıcı olabilir; ama diğerleri küçük kızın annesinden neden mor ayakkabı istediğini, ormandaki öpüşme sahnesinin de neden alışılmışın dışında olduğunu anlar. Bu film de zaten onlar için.