pardon düzeltme yapıyorum yazarın adı tom clancy dir
Eklenme Tarihi 20 Ağu 2009, saat 23.56 Kurallara uymuyor ise tıklayın
pardon düzeltme yapıyorum yazarın adı tom clancy dir
Eklenme Tarihi 20 Ağu 2009, saat 23.56 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 56 yorumunu gör |
2010 filmi daha ne bekliyorsunuz oyunları kadar güzel olcağınıVe S-W-A-T Filmlerindende iyi olcağını düşünüyorum
Eklenme Tarihi 01 Eyl 2008, saat 22.36 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 9 yorumunu gör |
Bu oyun değilki?Oyunları da var ama aslında kitapdan uyarlanan bir oyun.Bu yüzden bu filmin video oyunu kategorisinde olması yanlış.
Eklenme Tarihi 19 Haz 2008, saat 22.46 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 18 yorumunu gör |
iyi bi film olacak gibi ama cok ta bişe beklemiyorum filmden...oyunlarını cok seviyorm ama filmi oyunları kadar iyi olur mu bilmem
Eklenme Tarihi 04 Şub 2008, saat 11.23 Kurallara uymuyor ise tıklayın
6 takipçi | Onun 24 yorumunu gör |
Nerden biliyorsunuz S-W-A-T gibi bir film olacağını. Daha izlemediniz ki?
Eklenme Tarihi 24 Eki 2007, saat 00.13 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |
Gösterişli bir film olacağından kuşkum yok. Ancak söylendiği gibi S.W.A.T tarzı bir filmden öteye geçemeyecek. Ayrıca Rainbow Six yerine daha sağlam oyunlar var piyasada filme uyarlanması gereken. Şahsen ben daha çok Hitman,Halo,Prince of Persia,Splinter cell(Tom Clansis)... Filmlerini dört gözle beklemekteyim:)
Eklenme Tarihi 27 Eyl 2007, saat 10.26 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |
bence güzel olcak çünkü oyununda gördüğümüz gibiyse gidilir.Tabi Tom Clany's i de unutmıyalım...........................
Eklenme Tarihi 17 Nis 2007, saat 14.14 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |
tom clancy bir efsanedir, zamanında kendiside bir askeri ajan idi. fikir ve görüşlerini daha sonra yazdığı kitaplara aktardı. dünya üzerinde gelişecek olabilecek savaşlar ülkeler arası iç çatışmaları bile önceden tahmin edip bunları bilen biridir, çokta iyi bir ajandır. bu yüzden oyunlarını hem oynamak oynarkende fikir unsuru birçok noktaya dikkat çekmektedir. en büyük ve güzel oyunları spcell, pandora tomorrow ve son olarak rainbow six ile başarılı bir grafik çizmiştir. yaptığı işlerde en beğendiğim güzel yanı işin sonunu asla tahmin edememektir. yani bu yüzden izleyeceğimiz filmi sonuna kadar heyecanla takip edicez. başarılar diliyorum..
Eklenme Tarihi 20 Mar 2007, saat 00.42 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 32 yorumunu gör |
video oyunu şimdiye kadar oynadığım en güzel oyunlardan birisiydi.kanımca filmide onun kadar güzel olabilcekmi. S.W.A.T a benzeyen bi film olacak
Eklenme Tarihi 12 Şub 2007, saat 18.57 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |
Eğer film de kitap kadar sürükleyici olacaksa en az jackal kadar insanların beğenisini kazanacak ve etkileyecek bir film olur merakla bekliyorum!!!
Eklenme Tarihi 16 Kas 2006, saat 23.42 Kurallara uymuyor ise tıklayın