Hesabım
    Off Karadeniz
     Off Karadeniz
    18 Haziran 2010 Sinemada | Komedi
    Oyuncular: Burhan Akdağ, İbrahim Kutanış, İrfan Delibaş
    Üyeler
    2,0 36 Puanlama, 9 Eleştiri
    Beyazperde
    2,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    İzmir'in elit ailelerinden birinin rahat kızı Melek bir Laz uşağına gönlünü kaptırırsa ne olur? Melek, okulunu bitirmiş ve yeni hakim çıkmış İzmir’li bir genç kızdır. Laz genci Yunus’a aşık olur. Melek'in ebeveynleri, kızlarını Yunus’tan kurtarmaya çalışırken kendilerini Karadeniz’de bulurlar çünkü Melek'in atandığı ilk görevi Of’tur. İzleyenleri güneşli ve ılıman Ege sahillerinden Karadeniz’in serin yaylalarına, yemyeşil çay bahçelerine, derelerine, ormanlarına taşıyacak sımsıcak bir komedi Off Karadeniz...

    Beyazperde Eleştirisi

    2,0
    Yetersiz
    Off Karadeniz

    Off Karadeniz

    Yazar: Murat Tolga Şen
    Film çekmek zor iş. Yönetmenin hayalinde kurguladığından çok daha farklı sonuçları izleyip duruyoruz aslında yıllardan beri. Sinema kolektif bir çaba ve senaryo, oyunculuk, bütçe ve bazen de teknik yetersizliklerden kaynaklanan pek çok sınırlamaya sahip. Ama bazen öyle yapımlarla karşılaşıyoruz ki emeği geçenlerin ne yapmak istediği hakkında kafamızda binlerce soru işareti oluşuyor. Off Karadeniz'de böyle bir film.Belgesel yönetmeni Nur Dolay'ın orkinos balıkları üzerine bir belgesel yapmak için yola çıkıp ve nedense vazgeçip ortaya çıkardığı Off Karadeniz, çevreci bir sosa sahip, sulu zırtlak bir komedi filmi. Afişe bakanların ismi yüzünden Fransız bir oyuncu sandıkları başrol oyuncusu Melisa Papel ise Nur Dolay'ın verdiği röportajlarda manasız bir şekilde saklamasına karşılık aslında Türk (babası Fransız) ve yönetmenin kendi kızı. Gurbetçilere özgü şivesiyle elinden geleni yapmasına ra

    Fragmanlar

    Off Karadeniz Dublajlı Fragman 1:26
    Off Karadeniz Dublajlı Fragman
    2.011 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    22 Filmde Beyazperdedeki Muhteşem Karadeniz Doğası!
    Haberler - Özel Dosyalar
    12 Ekim 2016 Çarşamba

    Oyuncular

    Burhan Akdağ
    Rolü : Hamdullah Hoca
    İbrahim Kutanış
    Rolü : Fırtına Rafting
    İrfan Delibaş
    Rolü : Yunus

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    the-end-2
    the-end-2

    Takipçi 130 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    14 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Bi Oflu olarak merakla beklyorum...
    ozcanakyuz61
    ozcanakyuz61

    7 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    15 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    çok sıcak bir film olacağına inanıyorum. yerel halkın da oynaması gayet hoş bence. Bir Oflu olarak kesin giderim:)
    aylaslan
    aylaslan

    1 değerlendirme Takip Et!

    4,0
    1 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Keyifli ve ogretici. Tabi maskeli besler gibi ebleh sululuklara aliskin olanlar aradiklari aptalliklari bu filmde bulamayacaklardir. Ama zekice esprilere de bol bol gulmek mumkun. Insallah bu gibi baska filmler de yapilir ve halkimizin begenisi biraz daha yukari cekilir. Yoksa Ivedik ve Kurtlar Vadisine mahkum olup kalacagiz. Oyle olmamasi icin aydinlarimizin bu filmi desteklemesi gerek.
    e456
    e456

    1 değerlendirme Takip Et!

    4,0
    22 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    beykentte keşke olsaa

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı Medya Vizyon
    Yapım yılı 2010
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil -
    Görüntü formatı -
    Renk -
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2010, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2010.

    Yorumlar

    • Orhan D.
      Fransız yapımcı Jean ve yönetmen Nur Dolay iyi niyet ve çevre duyarlılığı çerçevesinde yapmaya çalıştıkları bu filme ne kadar da pozitif açıdan bakmaya çalıştıysamda felaket ötesi oyunculuklar beni filme antipatik duygular beslememe neden oldu. Melissa Papel'i Elveda Rumeli'de "Gülsüm" karakterini oynarken izlemiştim. Orada figürandı burada baba torpili ile başrol oynamış. Gurbetçi aksanı ile konuşması gözden kaçmıyor. Oyunculuğunu çok yadırgadım. Olmamış. Yunus karakterini oynayan amatör figüran İrfan bence eğitim alsa iyi bir oyuncu olabilir. Bu yapım film havası vermiyor. Belgesel çekimi konusunda neredeyse uzmanlaşan yönetmen Nur Dolay'a tavsiyem bu işine devam etsin. Film çekmek zor iştir. Bütçe ister, kaliteli oyunculuklar ister. En önemlisi güçlü bir senaryo ister. Nur Dolay'ın bilgi birikimini takdir ediyorum. 5 yabancı dil bilmek ve dünyanın hemen hemen heryerini gezip değişik kültürel bilgileri toplamakla film çekme mahareti kazanılmıyor.
    Back to Top