2 takipçi | Onun 75 yorumunu gör |
Film beklediğimin altında bir film çıktı sonuçta bu film efsane gibi bir şey ama belki çıktığı yılda insaları çok korkutmuş olabilir.Film daha başlar başlamaz hemen olaya giriyor yani hemen korkutucu olaylar başlıyor zaten filmin süresi de oldukça kısa.Baştan sona 5-6 kişiyle tek mekanda geçiyor film açıkçası ben zaman zaman sıkıldığımı söyleyebilirim çünkü ilk başlarda tamam film iyi gidiyor ürkütücü sahneler çıkıyor ama sonradan hep aynı kişiler saldırıyor ve hep aynı kişi saldırıya uğruyor açıkçası bu kısır döngü benim sıkılmama neden oldu.Film beni korkuttumu? Pek sayılmaz sadece birkaç sahnede ürktüğümü söyleyebilirim ama filmdeki o kasvetli hava çok iyi yaratılmış.Filmdeki makyajlar ve filmin fon müzikleri gayet başarılı.Film beni her ne kadar fazla korkutmasa bile filmin başından sonuna kadar olan kasvetli ortam film için artı bir yön.Filmde bazı sahneleri fazlaca abarttıkları için biraz komik durmuş,o yıllardaki efektlerinde abukluğu beni güldürmedi değil.Oyunculuklar iyi diyebilirim zaten Bruce Campbell insan kılığında filmin çoğunu tek başına götürmüş.Son olarak filmi yapıldığı zamana göre değerlendirirsem beğendim diyebilirim ama beni pek korkutmadı,her ne kadar filmi çok başarılı bulmasam bile izleyin derim.Puanımı filmin yapıldığı zamana göre veriyorum. "We're gonna get you" 7/10
Eklenme Tarihi 02 Şub 2012, saat 22.28 Kurallara uymuyor ise tıklayın
Kaydediyor…