Hesabım
    Köpek Öldüren
    Köpek Öldüren
    Vizyon tarihi belirsiz | 1s 30dk | Dram
    Yönetmen Hossein Keshavarz
    |
    Senarist Hossein Keshavarz
    Orijinal adı Dog Sweat
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Sinema-gerçek akımının aceleciliğinin kullanıldığı filmlerden biri olan Köpek Öldüren, günümüz İran'ında yaşayan altı genç insanın hayatlarına odaklanıyor. Aileleri tarafından anlaşılmayan ve muhafazakar islami toplum tarafından dışlanan gençler, kişisel arzularının tatminini ise kapalı kapılar ardından aramak zorunda kalıyor. Feminist bir kadın, kendini evli bir adamla ilişkiye girerken buluyor, yeni aşıklar fiziksel olarak yakınlaşabilecekleri yerler arıyorlar, yeraltı müzik piyasasında kimliği ifşa olmak üzere olan genç bir kadın gibi birbirinden farklı olsa da hep toplum tarafından dışlanan karakterlere odaklanan Köpek Öldüren, yeni nesil İranlı yönetmen Maryam Keshavarz tarafından 2009 seçimleri öncesi çekilmiş bir film.

    Genç neslin tepki koymak için yumruklarını sıkmasını gözler önüne seren yönetmen, bu filmi ile 2011 Austin FF Büyük Jüri Ödülünü aldı.

    Öneriler

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke İran
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2010
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Farsça
    Görüntü formatı -
    Renk -
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2010, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2010.

    Yorumlar

    Back to Top