Hesabım
    Kaos: Örümcek Ağı
     Kaos: Örümcek Ağı
    30 Mart 2012 Sinemada | Aksiyon
    Yönetmen Cem Gül
    |
    Senarist Tolga Küçük
    Oyuncular: Gökhan Mumcu, Rojda Demirer, Cemal Hünal
    Basın
    0,8 2 Eleştiri
    Üyeler
    2,1 16 Puanlama, 4 Eleştiri
    Beyazperde
    1,5
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Türkiye'yi hem yurt içi hem yurt dışından gelebilecek tehditlere karşı koruma amaçlı kurulan gizli bir yapı olan Ulusal Güvenlik Teşkilatı'nın (UGT) bu sefer ki görevi oldukça tehlikeli ve risklidir. Zira ülke ciddi bir tehditle karşı karşıyadır ve ekibin sadece 48 saati vardır.

    Mücadele ettikleri düşman ise oldukça güçlü ve teşkilatın adım attığı her yerde konuşlanmış durumdadır. Ülke güvenliği için UGT ajanları ile işbirliğinde olan SAT Komandosu Yzb. Mete Öztürk yaklaşan tehlikeyi engellemekle görevlidir.

    Senaryosu Tolga Küçük'e ait olan,yönetmen koltuğunda ise Cem Gül'ün oturduğu film sezonun bol aksiyon içeren yapımlarından biri. Başrollerini Gökhan Mumcu, Rojda Demirer ve Cemal Hünal'ın paylaştığı yapım özel efektleriyle de öne çıkıyor.

    Beyazperde Eleştirisi

    1,5
    Kötü
    Kaos: Örümcek Ağı
    Yazar: Duygu Kocabaylıoğlu
    Yıllardır çeşitli çevreler "Türk sineması neden gelişmiyor, neden ilerlemiyor?" şeklinde serzenişte bulunurdu. Neyse ki bu muğlak "gelişme" tanımının maddiyat ile ilgili eşiğini şimdilik atlatmış görünüyoruz. Bizim de filmlerimize milyon dolarlar dökülüyor, biz de CGI efekti yapabiliyoruz, biz de ağır çekim dövüş-çatışma-patlama sahnesi çekebiliyoruz! Ne mutlu Türk sinemasına, bugünleri de gördük ama film çekerken, hikâye örgüsü dediğimiz, ‘kimi çevrelerce' bir filmin olmazsa olmazı olarak nitelendirilen senaryo kısmını ne hikmetse atlıyoruz! Fikirlerimiz gelişmesine gelişiyor ama bu parlak nüveleri nedense bir türlü sinema sanatına yedirmeyi başaramıyoruz. Öyle ki "Türk sinemasında başarılı olamamış aksiyonlar" üzerine doktora tezi yazılacak malzeme birikti elimizde, üstelik Yeşilçam'dan da bahsetmiyorum; bu filmler maalesef yakın döneme ait ve kendisini gayet ciddiye alan yapımlar.Bu c
    Kaos: Örümcek Ağı Dublajlı Fragman 2:13
    Kaos: Örümcek Ağı Dublajlı Fragman
    13.798 gösterim

    Ekstra Videolar

    Kaos: Örümcek Ağı Dublajlı Video klip 3:34
    Kaos: Örümcek Ağı Dublajlı Video klip
    56 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Cinemania'nın Konuğu Cemal Hünal
    Haberler - İnternetten Seçtiklerimiz
    20 Nisan 2012 Cuma
    Vizyonda Her Telden Film!
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Martın son haftasında 5 yeni film gösterimde...
    29 Mart 2012 Perşembe
    Kaos Örümcek Ağı Filmine Davetiye Kazananlar Belli Oldu!
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Beyazperde.com sizi filme götürüyor!
    26 Mart 2012 Pazartesi
    Kaos Örümcek Ağı Filminin Ön Gösterimi İçin 2 Kişilik Bilet Kazanma Şansı!
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Beyazperde.com yarışmasına katılın, kazanın!
    16 Mart 2012 Cuma

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi

    Rollercoaster
    Rollercoaster

    Takipçi 382 değerlendirmeler Takip Et!

    1,5
    11 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
    Sinemamiz,bu aksiyon olayini bir türlü çözemedi.Efektlerle göz boyayarak,film boyunca figüran öldürerek bu isin yapilabilecegi düsünülüyor ve ortaya saçma sapan isler çikiyor.Kaos da bu absürd ve saçma filmlerin güzel bir örnegi...3/10
    thantos-2
    thantos-2

    5 değerlendirmeler Takip Et!

    0,5
    15 Temmuz 2016 tarihinde eklendi
    Otobüste açtım kendimi atmamak için zor tuttum. Ses çok kötü başlangıcı daha da kötü. Kurgu yerlerde.
    kaptan5401
    kaptan5401

    4 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    20 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
    Yabancılar yapınca süper, Türkler yapınca tu kaka
    Bence şimdiye kadar seyrettiğim en iyi Türk aksiyon filmi
    Serdar A.
    Serdar A.

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    17 Ocak 2013 tarihinde eklendi
    çok başarılı bence bir film seyretmeye değer kaçırmamak lazım ::::)))))))))))))))

    Fotoğraflar

    Bunları Biliyor musunuz?

    Bu Film Hakkında...

    -Filmde 52 farklı mekanda, toplamda 310 sahne çekildi. -15 profesyonel dublör ve 250 kişilik figüran kadrosu filmde yer aldı. -100 adet otomatik silah ve tüfek kullanılırken, aksiyon sahnelerinde bir yolcu uçağı, 50 tane SUV, bir balıkçı teknesi, 2 zodiac bot gibi çeşitli ulaşım araçları hurdaya çıktı.-Sette 5.000 bardak kahve ve çay tüketildi.

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı Tiglon
    Yapım yılı 2012
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar 1 başlık
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2012, En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2012.

    Yorumlar

    • zafer-calayoglu
      bu film bence henüz yönetmeni olsun senaristi olsun kurgucusu olsun henüz kafalarında filmi bitirmeden ulan vizyonda türk filmleri iyi gişe yapıyorken yapıp çıkaralım gibi bir furya içine girmiş gibi geldi bana.oyuncular bile senaryoyu tam ezberlemeden benimsemeden motor denmiş gibi replikler hep kalıp kalıp duruyor. repliğini söyleyen kişi kafasında oturtmamış nasıl söyleyeceğini motor" denilince sözü çıkarmış ağzından, henüz tam pişmeden bu yemeği servis ettiler masada oturan bizlere umarım daha ileride projeleri varsa biraz daha hazmettikten sonra motor denilirse güzel olur.konuya gelince vali filmi ile aynı örgüde olan film türkiyenin konumu itibari ile 7 den 70e herkesin ağzında olan konular üzerinden yola çıkılmış komplo teorileri üzerine yerleştirilmiş.bu filmin bir üst seviyesi "labirent" filmidir onunda eleştirisini sayfasında yaptım zaten.
    • zafer-calayoglu
      efeklere bişey demiyelim yeni çalışmalar ile güçlendirilecektir. sahne devamlılığının olmadığını gördük efek konusunda onu atlamıyım. ama yinede bu tür eleştirdiğimiz filmlere acımasızlık yapmayalım deneme aşamalarında çıkan ürünler olduğunu düşünüyorum umalım ki daha iyileri gelsin, seyirci açısından da şu bakış açıcısı unutmasınlar yapımcılar, iyi olmayan heyecanlandırmayan türü itibarı ile heyecanlandırmayan gerilimse germiyorsa, aksiyonsa temposu ve efekleriyle sesiyle bizi yerimize çiviliyorsa seyirci filme giden bir arkadaşının yapmış olduğu bir eleştiri ile 1 kişi 10 kişiyi kötü etkilerbu sebeple siz yapımcıalrda elinizden gelenin en iyisini yapın eldeki imkanlar buydu diyerek kaçmayın "eski dünyaların orduları" filmini izleyin ne kadar imkansızlıkta ne kadar başarılı bir bilim kugu yapımı çıkmış ortaya görün HEMDE YAPIM ÜNİVERSİTELİ TÜRKLERE AİT yani bu vardı bu çıktı olmaz tamam mıanlaşalım siz iyi yapın bizde sizin reklamınızı yapalım "gidin " diyelim5/1,5
    • Murat Şen
      Bu filmi sinemada izlemediğim için kendimi şanslı sayıyorum.
    • kemerlee
      Fragmanı izleyince bile insanın kusası geliyor, fazla tek kişilik ordu ve kurtlar vadisi izleyip çıkmışlar yola sonuç olarak çöp.
    • filmhastas?
      Sette 5.000 bardak kahve ve çay tüketilmiş sıkı durun vay be aksiyon yüklü bi film geliyor...
    Back to Top