Hesabım
    Bu Aşk Fazla Sürmez
     Bu Aşk Fazla Sürmez
    23 Ağustos 2013 Sinemada | 1s 37dk | Komedi
    Yönetmen Dan Mazer
    |
    Senarist Dan Mazer
    Oyuncular: Rose Byrne, Rafe Spall, Simon Baker
    Orijinal adı I Give It A Year
    Üyeler
    3,2 8 Puanlama, 8 Eleştiri
    Beyazperde
    3,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Nat ve Josh bir partide tanıştıklarından bu yana, ziyadesiyle zıt kişiliklere sahip olmalarına rağmen son derece mutlu bir beraberlik yaşayan bir çifttir. Oldukça başarılı bir kariyere sahip olan Nat, bu başarısını daimi kılmak için azimle çalışmakta; bir yazar olan Josh ise başarıya ulaşabilmek için sürekli mücadele etmektedir. Karakter farklılıklarına rağmen ilişkilerini yürüten çift sonunda evlenme kararı alır. Ancak bu karar başta aileleri olmak üzere, arkadaşlarını ve yakın çevrelerini olumsuz düşüncelere sevk eder. Hayatlarındaki herkes Nat ve Josh'un bu evliliği bir yıldan fazla sürdüremeyeği konusunda emindir. Nat ve Josh, eski sevgililerinin cazibesine ya da çekici müşterilerinin karizmasına karşı savaşıp evliliklerinin birinci yıldönümüne ulaşmak zorundadır.

    Yapımını Four Weddings and A Funeral ve Love Actually filmlerinin yapımcılarının üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Brüno ve Borat filmleriyle tanıdığımız Dan Mazer bulunuyor.

    Beyazperde Eleştirisi

    3,0
    Ortalama
    Bu Aşk Fazla Sürmez

    Yapımcı beklentisini yüksek tutmayın...

    Yazar: Funda Sularöz
    Bir evliliği sürdürmenin en zor süreci ilk bir yılda yaşanır derler. İlk yıl atlatılırsa o evliliğin sürmesi için umut vardır. Nat (Rose Byrne) ve Josh (Rafe Spall) çifti ise 9. aylarında, ilişkilerinde yaşadıkları zorluklarla yüzleşmişlerdir. Bir partide tanışan ve kısa zamanda evlenmeye karar veren çift, karakterlerindeki farklılıkları artık görmeye başlarlar. Bir de işin içine Josh’un eski büyük aşkı Chloe (Anna Faris) ve yakışıklı bir iş adamı olan Guy (Simon Baker) girince ortalık karışır. İş evlilik danışmanıyla ilişkilerini toparlamaya kalır… Borat ve Brüno’nun senaristliğini, Ali G’nin TV serisinin senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı Dan Mazer’in ilk uzun metraj sinema deneyimi, Bu Aşk Fazla Sürmez’de vücut buluyor. Komedi dili bence kaba olan Mazer’in bir romantik komedi filminde ilk yönetmenlik deneyiminde bulunması şaşırtıcı olsa da, filmde beklenilen bayağılıklara yer ve
    Bu Aşk Fazla Sürmez Orijinal Fragman 2:28
    Bu Aşk Fazla Sürmez Orijinal Fragman
    7.570 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Geçmişin Sırları Sinemalarda!
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    22 Ağustos 2013 Perşembe
    Bu Aşk Fazla Sürmez Yarın Vizyonda!
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Yılın en eğlenceli komedilerinden biri olarak gösterilen filmden iki teaser video daha paylaşıldı!
    22 Ağustos 2013 Perşembe

    Oyuncular

    Rose Byrne
    Rolü : Nat
    Rafe Spall
    Rolü : Josh
    Simon Baker
    Rolü : Guy
    Anna Faris
    Rolü : Chloe

    İzleyici eleştirisi

    Şamil Ö.
    Şamil Ö.

    Takipçi 171 değerlendirmeler Takip Et!

    2,5
    12 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
    Yüksek beklentiler içine girmeden izlenildiğinde beğenilcek bir film. Zaman zaman güldürcek, zaman zaman evlilik hakkında düşündürecek. Bu arada Danny karakteri çok hoşuma gitti, bence çok komik :))

    Fotoğraflar

    Bunları Biliyor musunuz?

    Yönetmen Hakkında

    Dan Mazer, filmin senaryosunu yazarken büyük oranda kendi hayatından esinlendiğini söylemiştir. Örneğin filmin başlarında yer alan bir kavgada geçen diyalogları, zamanında eşiyle yaşadığı bir kavgada söylenenlerden birebir almıştır.

    Oyuncular ve Rolleri Hakkında

    Filmin yönetmeninin belirttiğine göre çekimler sırasında oyuncular pek çok kez rollerini doğaçlama repliklerle yürütmüş, bu durum kimi anlarda orijinal senaryonun unutulmasına bile neden olmuş.

    Oyuncular ve Rolleri Hakkında

    Filmin yönetmeni Dan Mazer, oyuncu Rose Byrne'in Bridesmaids filmindeki performansından çok etkilendiğini ve bu yüzden birlikte çalışmayı istediğini söylemiştir.

    Teknik bilgiler

    Ülke İngiltere
    Dağıtımcı M3 Film
    Yapım yılı 2013
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar 3 başlık
    Bütçe -
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2013, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2013.

    Yorumlar

    Back to Top