Hesabım
    el-CİN
    el-CİN Dublajlı Fragman
    117.466 gösterim
    8 Mar 2013
    paylaş
    Facebook'ta Paylaş Twitter'da paylaş
    el-CİN
    el-CİN
    Vizyon tarihi 5 Nisan 2013 | 1s 46dk
    Yönetmen Hasan Karacadağ
    beraberinde Fulya Zenginer, Serdal Genç, Oğuzhan Yıldız, Hande Kaptan, Alper Kadayıfçı
    Üyeler
    2,9
    Beyazperde
    2,5
    Öneriler
    1 Fragman & Teaser
    el-CİN Dublajlı Fragman 2:06
    Şuan oynayan:
    el-CİN Dublajlı Fragman
    117.466 gösterim - 11 Yıl önce

    Yorumlar

    • Alparslan Y.
      iiii
    • TC Ilayda
      bence harika bir film ayrıca hiç uyduruk falan değil tamam biraz alıntı olabilir ama bu emeğe de bi saygı ya lütfen...ne olursa olsun güzel bir film..
    • Can Uzun
      İlerlemeye başladık artık güzel filmler yapıyoruz :)
    • Hatice Orhantekin
      Türk yapımı olunca illaki göremediğimiz varlıklar üzerine yapılıyor bu filmde de olduğu gibi ama kötülemeye gerek yok, bende daha iyisini izledim, adam bu fragmanı neden koyuyor sanıyorsunuz ya siz fragmanı izliyorsunuz filmin nasıl olduğunu biliyorsunuz , filmde görebileceğiniz en iyi sahneler fragmanda oluyor zaten madem beğenmiyorsunuz neden ısrarla hepsini izliyorsunuz? Bende buna anlam veremiyorum ?
    • TC Aziz Durukan
      ULAAAN ASDASDASD :D Ulan ne güldüm bee :D 0.05 de koptum zaten abi adsadasd :D ulan türklerin işi değil bu korku filmleri be asdasdas :D
    • caner-8682
      hasan karacadağ inzivaya çekilsinde senmi geçicen yönetmen koltuğuna
    • Halil Çağlayan
      hasan karacadag korku dalnda en guzel film yapan kisi benim gzumde helal olsun adama en cok dikkat ceken turu secmis cin wakalarni herkez gorup tedbirini almali bence bu filmlerinden etkilenmeyen kisilerin ben inancindan supelenirim etkilenmeyen kisi bence musluman degildir!!!
    • TC Halit Şahin
      bu film ne olum fragmanını izlerken bile korktum
    • Furkan Güler
      Filmin başları hakikaten insanı sıkıyor ama emin olun ikinci perdede insanın tüyleri diken diken oluyor. yanımdaki kız arkdaşımın gözlerini kapatmaktan filmi izleyemedi o derece sesler yetiyo korkutmaya .sanatsal olrak bakmayın korkmak istiyorsanız gidin.
    • Mustafa Katranc?
      Fear of the dark gördün mü Number of the beast diye diye gördün ebenin amını asfasfdsadas
    • Mes Ut
      ben kesinlıkle çok beğendım arkadaşlarımın ısrarı üzerine gıttım bnde burda yorum yapan bazı arkadaşlar gbı türklerın yaptıgı fılmden bırsey olmaz dıye düşünuyordum ama önyargılı olmamak lazımmış demekki fılmın başları bıraz sıkıcı fakat orta ve sonlarına doğru kndımde oldugumu sanmıyorum resmn sınma koltuguna yapıştım fılmde emeği gecen herkese sonsuz teşekkurler ellerınıze emeginize sağlık....
    • Mervenur G.
      HA HA HA ! fragmanı beğenmemek he ? türk korku filmleri evet kötü ama Dabbe:Bir cin vakası ve bu film gayet basarılı bence. Hasan Karacadağ a laf yapan kişiler Oturup günü gününe Kurtlar Vadisi izlemeyi biliyor ama. Size anca silah olsun mafya olsun birileri ölsün anca o zaman film değer kazanır . çok yazık çokk..
    • Esma G.
      Demekki korkuyorsunuz da bakmiyorsunuz veya begenmiyorsunuz! Dabbe'nin 3'cü bölümü gayet basarilidi. Bugüne kadar ne kadar korku Film ciktiysa, Amerika, Cin,... Hepsine baktim, hic, ne korku nede etki! Ama isin icine din girince, etki altinda kalmamak mümkün degil. Insallah dabbe 3 kadar basarili olmustur. Daha da iyi olucagiz! Yurt disinda dört gözlen vizyona girmesini bekliyoruz!
    • zeynep E.
      aynennnnnn
    • zeynep E.
      bu fılme verdıgım paraya yanmam harcanan zamanıma yanarım berbat kötü igrenç çıglık ve beyaz gözden başka bi b.. olmayan abuk bi film yönetmen derhal bıraksn korku fılmı çekmeyı hele oyuncular hele başroldeki kız ıyyyy
    • D?blan Yusuf
      aynen valla selçuk :(
    • D?blan Yusuf
      yorumumu oku boğaçhan
    • D?blan Yusuf
      eyvallah hüseyin
    • D?blan Yusuf
      ((her seferinde; bu sefer inşallah iyidir diye gidip hayal kırıklığı ile verdiğim paraya ve ayırdığım vakte acıyarak döndüğüm bir hasankaracadağ filmi)) öncelikle gerçekten bir ''korku filmi'' mi? yoksa korku filmleriyle dalga geçen bir filmmi? ona karar verdikten sonra eleştiri yapabilecem. ben hasan karacadağın yaptığı tüm filmleri mecburen izledim... mecburen diyorum çünkü korku filmi izlemeyi severim, ve hep yabancı korku filmi izlediğimden ''türk korku film''lerinede şans vermek istiyorum, fakat her seferinde bu seferki inşallah iyidir, eleştirileri dikkate alıp daha iyi bir film çıkar karşıma diye gidiyorum filme ama her seferinde daha da kötü çekilen fiyasko filmlerle karşılaşıyorum... keşke bu korku filmi işi hasan karacadağın eline emanet edilmeseydi, ilk izlediğim ''dabbe'' filmi ve sonrasında çektiği tüm korku filmleri berbat, ucuz, cidden ama cidden kötü. (sadece ''semum'' filmi içi dolu, oyunculuk, kurgu ve korkutma tarzıyla iyiydi, bunun da nedeni hasan karacadağın o filmde çalıştığı insanlar mantıklı insanlar olabilir) ne kadar acı bir durumdayız ki, sırf ama sırf merak ettiğimizden gidiyoruz filme, ve hasan karacadağ da sanırım ya ''eveeet yine baya bir seyirci izlemiş, ben bu işi iyi yapıyorum ya, dur bir tane daha çekeyim'' diyor. ya da ''oh bee... benden başka korku filmi yapan pek kimse yok, mecburen gelecekler ne kadar iğrenç yaparsam yapayım farketmez her türlü izleyecekler, dur bir tane daha çekeyim'' deyip çıkarıyor karşımıza filmlerini... şimdi filmin yapısal taraflarını eleştirmem gerekirse, konu aslında iyi (bu konu ile çok harika bir film çekilebilirdi mesela), fakat kurgu şekli o kadar kötü ki, konuya giriş şekli, gelişmesi ve sonuca bağlanması çok aşırı acemice ve çok kötü ayarlanmış, oyunculuk olarak, ya sadece bir iki tanesininki iyi diğer tüm oyuncular inanılmaz kötü oynamış, öylesine yoldan geçen birine ''ya film çekecem oynamak istermisin'' denmiş gibi... görüntü olarak, ya inanılmaz alakasız ne olduğu belli olmayan ve amacı belli olmayan görüntü ve sahnelerle doluydu film, taa başından beri bir o sahneye geçiyor garip ucube sahne oluyor, sonra başka bir sahneye geçiyor tuhaf bir sahne çıkıyor... ses olarak da, ya zaten herşey iyi olsa dahi, sırf şu sesler yüzünden bile iğrenç bir film denilebilirdi, keşke hasan karacadağı alsam karşıma, filmi de açsam ve sahne sahne, saniye saniye eleştirsem yazdıkça filmden ayrıntılar aklıma geliyor ve çıldırıyorum... yapma abi film yapma, yapamıyorsan yapma ya, neden cin, şeytan bilmem ne gibi bizim ilgi alanlarımızı kullanarak ucuz iğrenç filmler yapıyorsun, istismar ediyorsun bizi yaa valla biri yada birileri şu adama sesimizi duyursun ya...
    • BedüSan 산베툴
      Film iyimi kötümü bilemem içinde cin olan her filmden korkarım çünkü kurt adam, vampir gibi gerçekliği yalan olan bir durum değil bariz cin işte gerçek bişey o yuzden filmi izleyeceğimide sanmam ben klasik zombi, vampir, kurt adam filmlerimden gayet memnunum yalnız fragmandan son sahnede çıkan ve kadını ham yapan dev kurtcuk komikti bi o sahnede gülmüş olabilirim :)
    Back to Top