Hesabım
    Şirinler 3: Kayıp Köy
     Şirinler 3: Kayıp Köy
    7 Nisan 2017 Sinemada | 1s 30dk | Animasyon, Komedi
    Yönetmen Kelly Asbury
    |
    Senarist Stacey Harman, Pamela Ribon
    Oyuncular: Aysun Topar, Demi Lovato, Özden Ayyıldız
    Orijinal adı Smurfs: The Lost Village
    Basın
    2,8 4 Eleştiri
    Üyeler
    3,5 63 Puanlama, 9 Eleştiri
    Beyazperde
    3,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Çocuk filmi

    Şirinler'in yeni macerasında ekip yine bir görev uğruna yollara koyulur. Gizemli bir harita ortaya çıkar ve gizli bir köyün yerini işaret eder. Bunun üzerine bu köyün güvenliği artık Şirinler'in ellerindedir. Şirine, Gözlüklü Şirin, Sakar Şirin ve Güçlü Şirin gizemli ormanda yolculuk ederek bu köyü keşfetmeye karar verirler. Ancak kötü kalpli Gargamel'in de bu haritadan haberi olur ve o da bu gizemli köyün peşine düşer. Artık bu köyü Gargamel'den önce bulmak Şirinler'in en büyük görevi haline gelir. Bu yolda Şirinler tarihinin en büyük gizemini de çözeceklerdir...

    İlk iki filmin başarısından sonra yapım ekibi serinin üçüncü filmi için de mutfağa girdi. Sony Pictures Animasyon stüdyolarından çıkma olan senaryosu Karey Kirkpatrick ve Chris Poche'a emanet.

    Beyazperde Eleştirisi

    3,0
    Ortalama
    Şirinler 3: Kayıp Köy

    Old School Şirinler...

    Yazar: Oktay Ege Kozak
    Her ne kadar her diğer 80'li yıllarda büyümüş Türk çocuklar gibi o dönemleri Şirinler izleyerek geçirmeme rağmen çocukluk yaşlarım bittikten sonra bu adı üstünde şirin olduğu kadar basit karakterlere ve dünyaya geri dönmek için bir isteğim olmadı. Sonuçta yetişkin Şirinler hayranları her ne kadar nostalji olsun diye bu mavi minik yaratıkların sihirli dünyasını görmeye devam etmek isteselerde bu serinin, orjinal çizgi romanlar olsun, eski yılların çizgi dizisi olsun, veya CGI animasyonlu modern versiyonu olsun, tamamiyle çocuk seyirci için yapıldığı kesin. Çocukluğumuzda izlediğimiz bazı çizgi filmler vardır, yetişkin olduğumuzda halen haz alabileceğimiz. Mesela kişisel olarak halen bayılırım Looney Tunes, Garfield, ve Peanuts’a (Snoopy). Bu örneklerin içeriğine baktığımızda sert fiziksel komedi, derin bazı psikolojik karakterizasyonlar gibi yetişkinlerin halen ilgisini çekebilecek özelli
    Şirinler 3 - Dublajlı Fragman 1:02
    Şirinler 3 - Dublajlı Fragman
    283.765 gösterim

    Ekstra Videolar

    2017'nin Beklenen Hit Filmleri! 1:49
    2017'nin Beklenen Hit Filmleri!
    27.078 gösterim
    Beyazperdede Bu Hafta (7-13 Nisan 2017) 3:22
    Beyazperdede Bu Hafta (7-13 Nisan 2017)
    2.443 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Nickelodeon ve Paramount'tan Yeni "Şirinler" Filmleri Geliyor
    Haberler - Yapımdaki Filmler
    8 Şubat 2022 Salı
    TV’de Hafta Sonu (9-11 Şubat)
    Haberler - TV Özel Dosyalar
    Mucize, Şirinler: Kayıp Köy, Yenilmezler...
    9 Şubat 2018 Cuma
    2017’de Türkiye’de En Yüksek Gişe Yapan 20 Hollywood Filmi!
    Haberler - Özel Dosyalar
    Bakalım bu yılın kazanan Hollywood yapımları hangileriymiş?
    12 Aralık 2017 Salı
    2017'nin En İyi Animasyon Filmleri!
    Haberler - Özel Dosyalar
    Bu yıl hangi animasyonları beğendik?
    3 Aralık 2017 Pazar
    Yerli Box Office Listesinde Taze Film İstilası!
    Haberler - Sektörden
    Yerli box office rakamları açıklandı.
    16 Mayıs 2017 Salı

    İzleyici eleştirisi

    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

    Takipçi 1.438 değerlendirmeler Takip Et!

    3,0
    11 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    yetişkinlerden öte ağırlıklı olarak çocuklara yönelik bir seri animasyon filmi olmuş çocuklarınızla keyifle izleyebilirsiniz 6/10
    Amir Han
    Amir Han

    Takipçi 452 değerlendirmeler Takip Et!

    2,5
    17 Haziran 2018 tarihinde eklendi
    Çocukluğumda seyrettiğim Şirinler nerde bu nerde. Peyo'nun özgün çizgi filmleri daha hoştu. Serinin animasyon olan ilk iki bölümünüde seyretmiştim onlardan bile zayıf. Zorlama bir senaryo üzerine kurulması başarızlığa davetiye çıkarmış. Vasat.
    Serkan I.
    Serkan I.

    Takipçi 24 değerlendirmeler Takip Et!

    3,0
    8 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
    Çocuklar için yapılmış bir animasyon. Görsel olarak çok güzel hazırlanmış bir animasyon ve başka şirinlerin ortaya çıkması çocuklar için ilginç gelecektir.
    güzel vakit geçiriliyor.
    Ayşe A.
    Ayşe A.

    Takipçi 3 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    28 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    Çizgi filmler her zaman daha iyi, filme dönüştüğünde o samimiyet sanki ortadan kayboluyor. Tabi ki çocukluk kahramanlarımız ya da arkadaşlarımız olduğu için her zaman 1 numaralar :)

    Fotoğraflar

    Bunları Biliyor musunuz?

    Film Hakkında

    Henüz serinin 2. filmi vizyona girmeden bu film için çalışmalar başlamıştı.

    Detaylar

    Film tamamen CGI ile yapıldı. Serinin diğer filmleri gibi gerçek oyuncular ve gerçek mekanlar kullanılmadı.

    Detaylar

    İlk başta Şirin Baba'yı ünlü aktör John Goodman'ın seslendirmesi düşünülüyordu.

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD
    Dağıtımcı Warner Bros Turkey
    Yapım yılı 2017
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar 5 başlık
    Bütçe -
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2017, En iyi film: Animasyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2017.

    Yorumlar

    • Leman S.am
      Çocukluğumuzun efsane çizgi romanı, sonraların çizgi film dizisi ve şimdilerin animasyon harikası Şirinler devam ediyor... Bu yaşta salona gidip izleme konusunda tereddüt yaşarken imdadıma 12 yaşındaki yeğenim yetişti. Sonuç: Hikayeyi geliştirmek için ormanın şimdiye kadar girilmeyen derinliklerinde büyük bir sürprizle karşılaşılıyor. Bunun üzerinden devam da gelebilir, hiç alakası olmayan yepyeni maceralara da yelken açılabilir. Farklılıkları "normal" karşılamayı ve "iş birliğini" genç dimağlara işleyen bu minik mavi kahramanları seviyorum. Küçükler ve büyümeyenler için ideal... hepte sevilesi bi tontişliğe sahipler zaten yaş kaç olursa olsun :ÇD
    • ?imen G?z
      Bu film iptal yani üçüncü bir film olacak ama bu sefer ilk ikisiyle bir bağlantısı olmayacak. Şirinlerin özüne döneceğiz. Filmde köyde geçecek ve tamamiyle animasyon olacak. Bu konuda Gargamel'in durumu ne olacak bilmiyorum. Onu da mı animasyona çevirecekler yoksa Hank Azaria ile devam mı edecekler. Animasyon bir Gargamel ne kadar hoş olur ki? Zira Hank Azaria oldukça başarılıydı. Başarısızlık yönetmenin Şirinleri yanlış kavramaya çalışıp beceriksizce işi batırmasından geliyordu. Gerçi ilk film iyiydi hakkını yemeyelim. diyor iken tam da beklediğim gibi sonuçlar da aldım ama yine de efsane olmuş :)
    • Ceyda Alev
      farklı karakterlerin olması hoşuma gitti. Bence 1.filmi geçemez ama. Şirineden konuyu yakalamaları bence çok iyi olmuş. Umarım 3. filmde de şehirdeki insanlar köylerine ziyarete gelirler. O zaman daha keyifli olacağına inanıyorum. Filmde bu sefer farklı şirinler vardı başrölde ama bence cesaur şirn ve gözlüklü şirin olsaydı daha iyiydi. Bu yönden biraz daha çocuklara hitap ettiğini düşünüyorum. Her zaman ki gibi ince mesajları vardı. Umarım izleyenler mesajı almıştır ve izleyecek olanlarda umarım alır ve iyi bir insan olur. İzlemenizi tavsiye ederim .
    • Alara K.
      Fragmandakiii sahneleree bakk yaa çok , güzel , animasyonlar yapmışlar , ayh bu tatlı şeylerin sesleri yok mu ya ölüyorum , seslendirenler artık her kimse hepsine ayrı ayrı yakışır mı abi ses tonu cuk diye oturur , mu bu kadar demek ki oluyormuş :) Gözlüklü çok minnoş yaa ah bi de şirinee tam , bi prenses bakalım bu filmde ne bekliyo yine onları çok merakla bekliyorm , küçük , büyük herkesiin izleyebilceği de bi yapım olduğundan hiç skıntı yok :)
    • Asena A.
      yaaa şirin baba kadar şiiriin birini daha tanımıyorum benn . en seviğim çizgi karakterler nayılıyorum size ya . hatta koleksiyon bile yapıyorum . çizdiğim 5 şeyden 3 ü şirinler , şirinlerin yaratıcısına çok teşekkür ediyoum çünkü onları izledikçe içime bi şevvkat bi şiirinlik geliyo , tabi sinema filmleri ayrı bi alem ya ikinci film neydi öyle gülmekten öldüğüm sahneler vaardı dünya da geçen o tatlış ve komik olaylar falan muazzamlardı tabii yine ve çok zor bu işşi yapabilmek ki işlerinde en iyileri
    • Bensu U.
      Çocukluğumuzun efsane çizgi romanı, sonraların çizgi film dizisi ve şimdilerin animasyon harikası Şirinler devam ediyor... Bu yaşta salona gidip izleme konusunda tereddüt yaşarken imdadıma 12 yaşındaki yeğenim yetişti .. Sonuç: . Hikayeyi . geliştirmek .için ormanın şimdiye kadar girilmeyen derinliklerinde büyük bir sürprizle karşılaşılıyor. . Bunun üzerinden , devam da , gelebilir, hiç alakası olmayan yepyeni maceralara da yelken açılabilir. Farklılıkları "normal" karşılamayı ve "iş birliğini" genç dimağlara işleyen bu minik mavi kahramanları seviyorum. Küçükler ve büyümeyenler için ideal... . .
    • Ahmet Deniz Z.
      2017de ben 15 yaşında oluyorum
    Back to Top