Hesabım
    Dehşet Evi
     Dehşet Evi
    3 Mart 2017 Sinemada | 1s 20dk | Korku, Gerilim
    Yönetmen Rafa Martínez
    |
    Senarist Ángel Agudo, Rafa Martínez
    Oyuncular: Ingrid García-Jonsson, Bruno Sevilla, Oriol Tarrida
    Orijinal adı Sweet Home
    Üyeler
    3,2 3 Puanlama, 4 Eleştiri
    Beyazperde
    2,5
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Alicia genç bir emlak komisyoncusudur. Genç kadın satışını üstlendiği eski bir apartmanda sevgilisiyle romantik bir buluşma planlamaktadır. Ancak bir grup katilin hedefi olduklarından habersizdir. Evin sahibi evde kalacak olan yeni kişileri öldürmesi için bir grup katili görevlendirmiştir. Grup onların hayatını sonlandırmak için saldırıya geçtiğinde, sevgililer hayatta kalabilmek için ölümüne bir mücadele vermek zorunda kalacaktır.

    İspanyol yapımı gerilim filminin yönetmen koltuğunda Rafa Martínez oturuyor. Filmin başrollerini ise Ingrid García Jonsson, Bruno Sevilla, Oriol Tarrida Homedes üstleniyor.

    Beyazperde Eleştirisi

    2,5
    Geçer
    Dehşet Evi

    Bir kentsel dönüşüm korkusu...

    Yazar: Serdar Kökçeoğlu
    a class="mceNonEditable" href="#" title="Dehşet Evi (İspanya,Polonya) - 2015 (Korku,Gerilim)" acroute="moviepage cmovie=221553">Dehşet Evi bu coğrafyada tanıdık gelebilecek olaylarla başlıyor. Eski bir apartman boşaltılıyor ve yaşlı bir adam emlakçının psikolojik baskı ve tehditlerine aldırış etmeden evinde oturmayı sürdürüyor. Tür sinemasının bütün klişelerine ve beklentilerine saygıyla eğilen bu İspanyol filmi dünyanın hemen hemen bütün büyük şehirlerinde yaşanan kentsel dönüşüm gerçeğine sadece kısacık bir dokunduruyor. Derdi farklı tabii. Tarafı belirsiz, aklı doktor aşkında olan emlak komisyoncusu Ali-cia, Türk tipi pop klipleri çekmeye son derece müsait olan bu cool harabede romantik bir doğum günü partisi düzenlemeye karar veriyor. Klasik boş evi değerlendiren emlakçı senaryosu yani. Ama sevgilisini gözlerini bağlayarak soktuğu apartman aynı gece farklı olaylara sahne olacaktır; a

    Fragmanlar

    Dehşet Evi - Altyazılı Fragman 1:43
    Dehşet Evi - Altyazılı Fragman
    17.915 gösterim

    Ekstra Videolar

    Beyazperdede Bu Hafta (3-9 Mart) 4:03
    Beyazperdede Bu Hafta (3-9 Mart)
    2.120 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Vizyondaki Filmler!
    Haberler - Özel Dosyalar
    2 Mart 2017 Perşembe

    Oyuncular

    Ingrid García-Jonsson
    Rolü : Alicia
    Bruno Sevilla
    Rolü : Simon
    Oriol Tarrida
    Rolü : El Liquidador
    Eduardo Lloveras
    Rolü : Encapuchado 1

    İzleyici eleştirisi

    Ilknur K
    Ilknur K

    Takipçi 1.236 değerlendirmeler Takip Et!

    4,5
    8 Temmuz 2017 tarihinde eklendi
    Gerilim filmlerinde İspanyollar hep öndedir bana göre. Bu filmde germeyi başaran güzel sürükleyici bir film. Her ne kadar benzerlerine rastlasak da böyle gerilim tadını her zaman yakalayamıyorsunuz.

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke İspanya, Polonya
    Dağıtımcı Kurmaca Film
    Yapım yılı 2015
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2015, En iyi film: Korku, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2015.

    Yorumlar

    • Emre D.
      Bu film denen izmire gelmiyor o kadar sinema var
    • Ey?an K.
      Düşünsene evde kalmaya gidiyosun ama neredeyse ölmek üzeresin . Fiyuv diyorum . Adamlar yapıyo vall.
    • ?rem P.
      Artık bu konuda klişeleşti. Bu filmdede her zamanki gibi apartman, ev tek mekanda kapana kısılmayı, mücadeleyi, koşuşturmayı vs. vardı. İlk yarısında asıl psikopata göre daha alt seviyede serserilerden kaçmanın yerini ciddi bi psikopat aldı. Yani son yarısı koleksiyon filmine benzedi neredeyse. Filmin bazı yerlerinde sıkıldım. Çok fazla dolanmaca 80 dkya bile aşırı yük geldi. Bi nefeste izletmiyor. İzlenilir mi izlenilir ama Shut In daha doyurucu olur.
    • ?dil D.
      Öncelikle şunu belirtmek lazım bu film kesinlikle ama kesinlikle korku filmi değil bu film gerilim filmidir ve gerilimin hası filmde işlenmiştir. Film her yönü ile olumlu olmuş konunun uzatılmaması ve konu içerisinde gerilim seviyesinin hiç düşmemesi filmi çok sağlam kılmış. Öyle lay lay lom sahnelerin olmadığı nasıl başladı ise o şekil ciddiyetle biten bir film izledim. Bunun akabinde film izlerken insanı sürükleyen bir yapıya sahip şimdi ne olacak ne bitecek demeden kendini alamıyor insan sonuca
    Back to Top