0 takipçi | Onun 236 yorumunu gör |
yine muhteşem bir iş çıkarmışlar. nedense hep 2. filmlerde olağan yerden daha uzaklara gönderiyorlar. bir çok filmde bu böyle.
Eklenme Tarihi 18 Ara 2011, saat 15.58 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 236 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 18 Ara 2011, saat 15.58 Kurallara uymuyor ise tıklayın
5 takipçi | Onun 28 yorumunu gör |
İlk filmler genelde daha güzel olur ama bence bu seride ilki kadar muazzam olmuş.
Eklenme Tarihi 03 Eki 2011, saat 11.51 Kurallara uymuyor ise tıklayın
7 takipçi | Onun 626 yorumunu gör |
Dört sene sonra kaldığımız yerden büyülü oyuncak dünyasına devam ediyoruz bu sefer başı belada olan woody onu kurtarmak için Buzz başta olamak üzere tüm oyuncaklar büyük bir maceraya giriyorlar, bir çok yeni karakterle tanıştığımız, en az ilki kadar eğlenceli, komik ve başarılı bir animasyon.
Eklenme Tarihi 01 Eyl 2011, saat 00.11 Kurallara uymuyor ise tıklayın
14 takipçi | Onun 805 yorumunu gör |
En az diğerleri kadar güzel bir animasyon.
Eklenme Tarihi 05 Haz 2011, saat 13.28 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 986 yorumunu gör |
Bu da ilki kadar güzel ve komik.Birazdan üçüncüyü izliycem,bakalım o nasıl? filme gelirsek bu sefer hikaye yine kaldığı yerden devam ediyor ve çok hoş espriler olduğunu söylemeden geçmek istemiyorum ve herkese izlemesini öneriyorum çünkü çok tatlı bir yapım ama bana 1 mi 2 mi diye sorarsanız çok küçük bir farkla da olsa 1 derim.
Eklenme Tarihi 30 Oca 2011, saat 00.40 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 63 yorumunu gör |
bence 1 ile kıyaslayınca 1 daha iyiydi. Bir de filmleri genelde orjinal dilinde izlemeyi severim aslında. Ama bu filmde türkçe dublaj kesinlikle. 3 ü ise yakında izlicem inşallah.
Eklenme Tarihi 11 Oca 2011, saat 00.53 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 182 yorumunu gör |
Genellikle devam olan yapımlarda çoğu zaman görülen ilk yapımın gölgesinde kalması gibi durumu Toy Story için söyleyemeyeceğim.İlk Toy Story nasıl izlediysem aynı heyecanı bana Toy Story 2 de verdi.Eğer içinizdeki çocuğu şımartmak ya da mutlu etmek istiyorsanız Toy Story yapımlarını size tavsiye edebilirim.Sonuç olarak ben Toy Story 2 ye ilk Toy Story e verdiğim puanı yani 10 üzerinden 8 puanı veriyorum.......
Eklenme Tarihi 08 Oca 2011, saat 15.11 Kurallara uymuyor ise tıklayın
38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
İlki kadar eğlenceli bir animasyon olmuştu...
Eklenme Tarihi 13 Kas 2010, saat 01.37 Kurallara uymuyor ise tıklayın
tek kelimeyle yine mükemmel. bu kez film bitiminde kamera arkası bile eklemişler ki tadına doyulmuyor, tüm kahramanlar o kadar sempatik ki insanın evine oyuncak seti kurası geliyor. 9/10
Eklenme Tarihi 11 Kas 2010, saat 05.10 Kurallara uymuyor ise tıklayın
3 takipçi | Onun 1003 yorumunu gör |
İlk filmin gölgesinde kalmayan devam filmlerinden.Pixarın ilk bebeği olan toy storynin bu devam filmi küçük ve büyükler için kaçırılmayacak bir eğlence 8/10
Eklenme Tarihi 08 Tem 2010, saat 12.03 Kurallara uymuyor ise tıklayın