Ölülerin Günü

27%
4 kritik
0 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
uyildirim
1 takipçi |
Onun 103 yorumunu gör
4 - Çok iyi
1985 yilinda yapilmis olmasina ragmen bugünkü zombi filmlerinden kat kat iyi efektlere sahip kesinlikle. Hiç bir efekt yapmacik durmuyor. Ayni ismi tasiyan 2008 yapimi bir film daha çekilmisti ama bununla hem konusu farkli, hem de özensiz bir yapim olmus.
Bir alman televizyonunda sans eseri görmüstüm ve görselligi ile hemen dikkatimi çekmisti. Bu filmin sonundaki bir kaç sahneden de, bu filmi çocuklugumda izlemis oldugumu hatirladim. Ama hatirladigim sadece son sahneydi.
Eklenme Tarihi 19 Şub 2012, saat 10.13
fearless
2 takipçi |
Onun 189 yorumunu gör
3.5 - İyi
çekildiği yıl göz önünde bulundurulursa günümüzdeki zombi filmlerinin bir kısmıyla kıyaslanmayacak derecede iyiydi..
Eklenme Tarihi 15 Ağu 2011, saat 23.17
Kurallara uymuyor ise tıklayın
Ölülerin Günü i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
AliJohn
Onun 10 yorumunu gör
4 - Çok iyi
80li yılların en iyi zombi filmlerinden ve hatta en iyisi diyebileceğim bir film.
Kurgu, olay örgüsü, diyaloglar vs. her şey mükemmel. Romeronun dörtlemesinin en iyi filmi diyebilirim. Yalnız bulunduğunuz yıl ile çekilen yıl arasında bir değerlendirme yaparsanız izlemenizin bir anlamı kalmaz. Çekilen yılın teknolojisini, makyajını, yaşam şartını baz alarak izlemeyi tercih edin.
Eklenme Tarihi 17 Oca 2011, saat 11.37
yalnizgeceler-ve-Deniro
5 takipçi |
Onun 76 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
serinin son filmi ilk iki film kadar başarılı olamasa da izlenmeye değer güzel bir film
Eklenme Tarihi 22 Eki 2010, saat 14.19
ewalove
Onun 85 yorumunu gör
1 - Çok kötü
sacma bir film,yeni versiyonunu izleyin o daha güzel ve korkutucu.
Eklenme Tarihi 02 May 2010, saat 18.15
Eski Üye
1 - Çok kötü
copy paste bir korku-zombie filmi... hep aynı,hep aynı... türün meraklılarına bile hitap etmiyor... 3/10
Eklenme Tarihi 25 Oca 2010, saat 06.07
Onun 38 yorumunu gör
4 - Çok iyi
zombi severlerin kaçırmaması gereken bir film. george romero sevnler için biçilmiş kaftan.
zombi filmi sevmiyorsanız izlemeyin, aksi taktirde bayılacaksınız.
hakettiği puan 10/8
Eklenme Tarihi 06 Tem 2009, saat 23.59
bozoko007
Onun 32 yorumunu gör
1 - Çok kötü
Film mi bu film mi sizce???? 10 üzerinden - bişiler olsa inanın verirdim.ama 10 üzerinden 1 :(
Eklenme Tarihi 23 Haz 2009, saat 04.54
55ercument55
Onun 58 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
heycanla izledim son 45 dakikasını o yıllara göre gayet güzel en güzel zombi filmi bence en mantıklısıda bu olurdu bence izleyin seslendirmeler iyi olsa film cok güzel ama gende iyi bi film
Eklenme Tarihi 14 Nis 2009, saat 00.48
ercankaya007
Onun 7 yorumunu gör
4 - Çok iyi
en güzel zombi filmi bu zaten tartışılmaz önceki iki bölüm kadar beğenilmemesinin nedeni aşırı kanlı olması ama zombilerin insanları parçaladığı sahneler çok gerçekçiydi. aynı zamanda bu film george a.romero nun kendisinin en beğendiği filmdir daha ne olsun müzikleride çok hoş.
Eklenme Tarihi 25 Mar 2009, saat 00.36
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?