Hesabım
    Creed II: Efsane Yükseliyor
     Creed II: Efsane Yükseliyor
    11 Ocak 2019 Sinemada | 2s 10dk | Aksiyon, Dram
    Yönetmen Steven Caple Jr.
    |
    Senarist Sylvester Stallone, Juel Taylor
    Oyuncular: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson
    Orijinal adı Creed II
    Basın
    3,1 6 Eleştiri
    Üyeler
    3,7 79 Puanlama, 9 Eleştiri
    Beyazperde
    3,5
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    2015 yapımı Creed: Efsanenin Doğuşu'nun devam halkası olan filmde hayat, genç boksör Adonis Creed için adeta denge sağlama mücadelesi haline gelmiştir. Bir sonraki büyük dövüşü için aldığı eğitim ve kişisel yükümlülüklerinin arasında denge sağlamaya çalışan Adonis, çok yakında ailesinin geçmişiyle bağları olan bir rakiple karşı karşıya gelecektir. Rocky ve Adonis ortak miraslarıyla yüzleşecek, savaşmaya değecek olan şeyleri sorgulayacak ve hiçbir şeyin ailenden daha önemli olmadığını keşfedeceklerdir.

    Rocky Balboa'ya bir kez daha Sylvester Stallone'un hayat verdiği devam halkasında, genç boksör Adonis Creed'i ise Michael B. Jordan canlandırıyor. Rocky evreninin ikonik kötü adamı Rus boksör Ivan Drago'nun da serinin hayranlarının karşısına çıktığı yapımda, Dolph Lundgren'in canlandırdığı Drago'nun oğlu Vitor'u ise Romen boksör Florian “Big Nasty” Munteanu canlandırıyor. Filmin kadrosunda, Adonis'in aşık olduğu Bianca rolünde ise, "Thor: Ragnarok" ile yıldızı parlayan Tessa Thompson da yer alıyor.

    Beyazperde Eleştirisi

    3,5
    İyi
    Creed II: Efsane Yükseliyor

    Samimi, klişe ama kaliteli.

    Yazar: Burçin Aygün
    80’li yılların en mühim isimlerinden bir tanesiydi Sylvester Stallone. Nasıl ki Terminator filmi Arnold Schwarzenegger’ı o dönemin efsanelerinden biri haline getirdi, 1976 tarihli Rocky de, Stallone için aynı şeyi gerçekleştirdi. Oldukça zor durumdayken elindeki senaryoyu büyük uğraşlar sonucunda kabul ettiren ve tüm dünyaca tanınan meşhur boksör Rocky Balboa’nın doğuşunu sağlayan aktör pek tabii çoğu dönem seyircisinin aklında böyle kaldı. Devam filmleri, 2006’daki ringlere veda niteliği taşıyan Rocky Balboa adlı proje derken bir devri kapattık. En azından biz öyle düşünmüştük.Ryan Coogler’ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği 2015 tarihli filmi Creed: Efsanenin Doğuşu, sinema severlerle yeni çağın kahramanını tanıştırdı; Adonis Creed. Orijinal seride önce Rocky’nin rakibi, sonra yakın dostuna dönüşen Apollo’nun oğlunun doğuş hikayesi. Doğal olarak ilk tepkiler “tadında bırakın artık” şek
    Creed II: Efsane Yükseliyor Altyazılı Fragman 1:54
    Creed II: Efsane Yükseliyor Altyazılı Fragman
    55.338 gösterim

    Ekstra Videolar

    Beyazperde'de Bu Hafta! (11- 17 Ocak) 2:50
    Beyazperde'de Bu Hafta! (11- 17 Ocak)
    714 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Hayata Geçirilemeyen Tüm "Rocky" Projeleri
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    6 Mart 2023 Pazartesi
    Creed 3'ü İzlemeden Önce Bilmeniz Gereken Her Şey
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    "Creed III: Efsane Devam Ediyor" 3 Mart'ta sinemalarda!
    21 Şubat 2023 Salı
    Dolph Lundgren, Stallone'un "Drago" Eleştirilerine Yanıt Verdi
    Haberler - Sanatçılar
    Ivan Drago'yu canlandıran Lundgren, henüz ciddi bir çalışma olmadığını ve Stallone ile temasta olduğunu söyledi.
    2 Ağustos 2022 Salı
    Rocky Efsanesi "Drago" Filmiyle Devam Edecek
    Haberler - Yapımdaki Filmler
    Rocky ve Creed serilerinin spin-off'u "Dargo" Ivan Drago ve oğlu Viktor Drago'ya odaklanacak.
    29 Temmuz 2022 Cuma
    Ivan Drago Konulu "Rocky" Spin-Off'u İçin Çalışmalar Başladı
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Lundgren, gelecek film hakkında ilk ipuçlarını verdi
    30 Kasım 2021 Salı

    Oyuncular

    Michael B. Jordan
    Rolü : Adonis Creed
    Sylvester Stallone
    Rolü : Rocky Balboa
    Tessa Thompson
    Rolü : Bianca
    Phylicia Rashad
    Rolü : Mary Anne Creed

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    Mert H
    Mert H

    Takipçi 1.250 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    10 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    İlk filminden daha iyi olan film. Rocky serisi hoşunuza gidiyorsa, bu filme bayılacaksanız. Yalnızca filmin sonunu düşünüp izlediğinizde pek bir keyif alamayacağınızı belirteyim. Rocky 4'den birkaç sahne, bu filmde de sadece karakterler ve zaman değiştirilerek kullanılmış. Özellikle spiker replikleriyle sanki Rocky 4 izliyormuş gibi hissettim. Sıkılmadan izleyebilirsiniz.
    Amir Han
    Amir Han

    Takipçi 452 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    17 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Rocky serisini seyredenler için nostaljik anları hatırlatan bir film. Rocky ve Ivan Drago karakterini oynayan iki ihtiyar delikanlın 30 yıl sonra bu sefer kozlarını biri manevi oğlu olan Adonis Creed öbürü Ivan Drago'nun oğlu Victor Drago üzerinden oynuyorlar.
    Bir Rocky serisi olmaktan çok uzak olmasına rağmen yine de kendini izlettiriyor. Rocky 4 serisinde oynayan Brigitte Nielsen burda küçük te olsa bir rol kapmış.
    Turgay Buğdacigil
    Turgay Buğdacigil

    Takipçi 1.867 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    1 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Senaryosunu, Sascha Penn ile Cheo Hodari Coker'ın hikayelerinden uyarlayarak Juel Taylor ile Sylvester Stallone'un yazdıkları ve yönetmen koltuğunda da; ilk uzun metrajlı (debut) sinema filmini çeken Steven Caple Jr.'un oturduğu "Creed II": Altı filmlik ünlü "Rocky" (1976 - 1979 - 1982 - 1985 - 1990 - 2006) serisinin; yatırımcılarına, halen para kazandırmaya devam eden, üç filmlik bir yan ürünü (spin-off) olarak ortaya ...
    Devamını oku
    HAtunun B
    HAtunun B

    Takipçi 36 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    31 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Merhaba, sinema ve dizilere dair eleştri,haber ve yorumların yapılacagı kaliteli ve seviyeli 4 yıllık 150 kişilik whatsapp grubumuz vardır. katılmak isteyenler 0543 419 88 50 nolu numaradan bana ulaşabilirler. Kurallar: kufur , cinsel içerikli paylaşım, saygısızlık yasak. 20 yaşından büyük kişiler kabul edilmektedir. din siyaset ve futbol konularında konuşmak ve paylaşım yasaktır.

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD
    Dağıtımcı Warner Bros Turkey
    Yapım yılı 2018
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2018, En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2018.

    Yorumlar

    • salihbaş
      Babası bitiyor boks oyunu saltanatı oğluna geçiyor…herhalde bu gidişle toruna,torundan toruna amerika-rus soğuk savaşı devam edecek…tabii,bizim yaşımız buna el vermeyecek…filmin dövüş sahneleri o kadar yapmacık olmuş ki,1985 yapımı rocky 2’yi bile saçmalamakta 3’e 5’e katlamış…dövüşenler,güreşenler,boks yapanlar vs. ıyi bilir..Ne böyle bir dövüş,ne de böyle bir gidişat görülmüş şey değil!..Abartı olur da bu kadar mı olur ?.Hiçbir profesyonel boks maçında baştan sona bu kadar açık net,savunmasız vuruş olmaz…enayiler ve de cahilleri ayakta uyutalım hesabı göstere göstere vuruşlar yapılıp ,efektlenmiş ve öyle montaja verilmiş..Hem bu kadar açık net,peş peşe etkili sürekli vuruşlar olacak,hem kaburga kafa göz dağılacak ,hem defalarca düşüp kalkacaklar ve de aynı kondisyonla dövüşe de boksa da devam edecekler..?Yok böyle bir saçmalık..!Her zamanki gibi baştan sona amerikan propagandası üzerine inşa edilmiş filmin en temel mesajı:”hey dostum..!Dünyada bize rakip olacak bir tek rus’un ayı gücü var,ona 1 kez yenilsek de 2.Sinde ölümüne savaşır,hatta öldüğümüz yerden dirilir yine de o ayıyı devirmesini biliriz…dünyanın en güçlüsü de,en iyisi de her zamanki gibi biz emerikanlilarız,dünyada tüm ringlerin de tüm meydanların da hakimi biziz…”…gel de fıttırma ...!
    • Ella Alexander
      HD kalitesinde film 244084 siteleri buldumBu siteyi tavsiye ederimburaya bakın >> FREESTREAM123.BLOGSPOT.COM
    Back to Top