Hesabım
    Yakışıklı Rocky
    Yakışıklı Rocky
    20 Mayıs 2016 Sinemada | 2s 6dk | Aksiyon, Dedektif, Dram, Gerilim
    Yönetmen Nishikant Kamat
    |
    Senarist Ritesh Shah
    Oyuncular: John Abraham (II), Shruti Haasan, Nishikant Kamat
    Orijinal adı Rocky Handsome
    Üyeler
    3,1 5 oy
    Beyazperde
    1,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Goa’da işlettiği emanetçi dükkanıyla sakin bir yaşam süren Rocky Kabir Ahlawat, küçük Naomi Rocky’nin yan komşusudur. Rocky ile iyi bir ilişkisi olan ve onu önemseyen Naomi, ona samimi bir şekilde “Yakışıklı” şeklinde hitap etmeye ve annesinin onaylamamasına rağmen kendisiyle zaman geçirip yemek yemeye başlar. Bu arada Komiser Dilip, Goa’daki suç faaliyetlerini ve uyuşturucu satışını yürüten en büyük mafya babası Mantoo’nun yeriyle ilgili bilgi almak için Rocky’ye danışır. Mantoo’nun yanında sadece uyuşturucu işiyle uğraşmayan, bunun yanında organ ticareti ve haraç kesmek gibi suçlarla da meşgul olan Kevin ve Luke vardır. Bu ikiliye ayrıca, emirlerindeki profesyonel tetikçi Attila da eşlik etmektedir. Nishikant Kamat yönetmenliğindeki filmin başrollerinde John Abraham, Diya Chalwad, Shruti Haasan, Nishikant Kamat ve Sharad Kelkar yer alıyor.

    Beyazperde Eleştirisi

    1,0
    Çok Kötü
    Yakışıklı Rocky
    Yazar: Atlantisten Gelen Adam
    Doğrusu Hint sineması ile temasım bir hayli eskiye dayanıyor. Efsanevi Raj Kapoor’un dillere destan Avara’sını siyah-beyaz ekranda ilk izlediğim zamanlar henüz ilkokul talebesi bile değildim. Babamın aktardığına göre “haftalarca insanlar kuyruk olmuşlardı sinema salonları önünde...” Tabii o köprülerin altından çok sular aktı. Artık Bolivud, dünyanın en seri üretim filmlerini izleyiciye sunan dev bir konfeksiyon atölyesi. Raj Kapoor’un Hindu Chaplin’i misali hayat verdiği enfes ve romantik filmlerden çok ayrı bir yere koymamız gerekiyor günümüz Bolivud sağanağında üzerimize gümbür gümbür yağan yeni akım Hint filmlerini. Bombay’ın rengini verdiği ama Holivud’un dokuzuncu sınıf taklitlerinden oluşan ve sayısı yılda yüzlerce, binlerce üretime ulaşan, biraz da tuhaf bir mekanizmadan bahsediyoruz. Yakışıklı Rocky de, işte bu grotesk yapımlardan biri. Film, herhangi bir sinematografiden yoksunl

    Ekstra Videolar

    Beyazperde'de Bu Hafta (20 -  26 Mayıs) 2:50
    Beyazperde'de Bu Hafta (20 - 26 Mayıs)
    3.301 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Vizyondaki Filmler!
    Haberler - Özel Dosyalar
    20 Mayıs 2016 Cuma

    Oyuncular

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Hindistan
    Dağıtımcı Mars Dağıtım
    Yapım yılı 2016
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Hintçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2016, En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2016.

    Yorumlar

    Back to Top