Hesabım
    Miraç
     Miraç
    21 Nisan 2017 Sinemada | 1s 29dk | Komedi, Dram
    Yönetmen Nurten Erdemir, Enes Hakan Tokyay
    |
    Senarist Yasin Öksüz
    Oyuncular: Meltem Miraloğlu, Ufuk Bayraktar, Arda Şahin
    Üyeler
    3,2 8 Puanlama, 1 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Yusuf ile Ali iki küçük arkadaştır. Arkadaşları Ahmet'i kaybetmişlerdir ve onun cennette olduğuna inanmaktadırlar. Bu nedenle Ahmet'e seslerini duyurmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Göğün 7. katına çıkmak için köylülerden akıl alan ikili köyü birbirine katıp, maceradan maceraya atılacaklardır. Film, Hz Muhammed'in Miraç'a çıkışını çocukların gözünden göstermeyi, onların dünyasından vermeyi hedefliyor.

    Başrollerinde ünlü oyuncular Ufuk Bayraktar ve Meltem Miraloğlu'nun yer aldığı dram filminin yönetmen koltuğunda Enes Hakan Tokyay otururken senaryosunu ise Yasin Öksüz kaleme aldı. Başrolde yer alan Yusuf ile Ali'yi de Arda Şahin ile Emircan Çal canlandırıyor.

    Miraç - Fragman 1:14
    Miraç - Fragman
    34.449 gösterim
    Miraç - Fragman 3 1:21
    8.309 gösterim
    Miraç - Fragman 2 1:46
    2.984 gösterim
    Miraç - Teaser 3 0:17
    495 gösterim
    Miraç - Teaser 2 0:13
    386 gösterim
    Miraç - Teaser 1 0:17
    899 gösterim

    Ekstra Videolar

    Beyazperdede Bu Hafta (21 - 27 Nisan) 5:14
    Beyazperdede Bu Hafta (21 - 27 Nisan)
    2.467 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Vizyondaki Filmler!
    Haberler - Özel Dosyalar
    20 Nisan 2017 Perşembe
    "Miraç" Filminin Basın Gösterimi Gerçekleşti!
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    "Miraç" bu Cuma sinemalarda!
    19 Nisan 2017 Çarşamba
    "Miraç" Bu Cuma Sinemalarda!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    "Miraç" için geri sayım sürüyor.
    19 Nisan 2017 Çarşamba
    "Miraç" İçin Geri Sayım!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    "Miraç" bu Cuma vizyonda!
    17 Nisan 2017 Pazartesi

    Oyuncular

    Meltem Miraloğlu
    Rolü : Nuran
    Ufuk Bayraktar
    Rolü : Rıfat
    Arda Şahin
    Rolü : Yusuf
    Emircan Çal
    Rolü : Ali

    İzleyici eleştirisi

    nhtrncn
    nhtrncn

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    22 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    Fragmanından bile sıkıldığımız filmler nasıl gişe başarısı gösteriyorsa, bu tip anlamlı filmlere daha fazla şans verilmesi gerektiği inancındayım.

    Fotoğraflar

    Bunları Biliyor musunuz?

    Detaylar

    Miraç, Oğuz Oktay’ın son filmi.

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı Bir Film
    Yapım yılı 2017
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar 1 başlık
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2017, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2017.

    Yorumlar

    • C,han I.
      Meltem Miraloğluı , Ufuk Bayraktar ikisi de çok farklı krakterler ve ortada buluştuklaru filme bakın şaşırtıcı ben ufuk bayraktaırı böyle filmlerde grmeye alışık deilim şaşırdım o bakımdan ama aAdamıma her türlü her şey yakışıyo yani ister geirlim ister komedid ister dram oynasın adamın kalitesi her yerden belli be koçum benim dağ da ne söylemşti n e ciğerimizi dağlamıştı be ah :) süper ötesi kişiilik sırf onun için izlemiştim zaten bu filmi de biraz arka planda kalmış olsa da olsun güzel filmdi
    • Seyit W.
      Çok duygusal bi yapım tamma çok demeyelim de duygusal yanlaru ya da sahneler var desek sanırım daha doğru olur. iki çocuk birbirleri , arasında , uyumu , çok iyi , yakalamışlar , ki BU BİZe de yansıyo zaten direkt o enerjiyi alıyoruz şlahsen kendi ADıma Konuşcak olursam bana öyle doldu diğerlerini bilemem ben izlemenizi tavsiye ederim şu aşağıdaki arkadaş gibi değil yani evet tavsiye edebilirm izlemenizi zamanını iyi değerlendirmek isteyen biri alsın pc yi açsın otursunn bunu izlesin isşte:) .
    • Aleyna ?.
      Flmin hiç bi kalitesi yok ghiç beğenmediğimi belirtmek istiyorum gitmemeliydim dediğim filmler arasına kara listeye dce düştü ne yazık ki kimseye tavsiye de edemem etmem. bence daha sağlam bi senartyo olabilirdi daha sağlam kaliteli görüntüler olabilirdi bnilemedim sinemacılğı ben mi öğretiyim yani şimdi nappiim "! :DD müzikler de kötüydü ki ki bazı sahnelerde en dikkat dağıtan müzikler vardı sanırım ya da bnim mi dikkatim dsaha çabuk dağılıyp ne bilemedim öyle olmaamalıydı işte o kadar balka da bişi yok söyliceğim .
    • Ecehan T.
      Ufuk Bayraktarı çok seviyorum ya özellikle DAğdaki oyunculuğundan sonra beni feth etmişti zaten hem başarılı hem tatlış :D onun dışında Meltem Miraloğlu da çok başarılı ve sempatik bi oyuncu zaten ve uzun zamandır sinema film sektöründe aranan yüzdü diye düşünüyorum iyi olmuş böyle bi sinema filmine imza atmış olması sevdim yani keza yönetmen de öyle işini iyi biliyo demek : ) ve senaryo da çok güzel olmuş ben izledikten sınra da bunu belirtmiştim zaten duygu yüklü ve müzikleri yerinde kullanılan bi filmdi tebrik ediyorm
    • ?kram K.
      Çok beğendim filmi vizyona girince izleyememiştim internete üdşmüş ordan bakiim dedim ismini çok duyup reklamlarına çok denk gelmiştim merak etmiştim iyi ki de izlemişim çok duygusal ben de böyle duyGUsal , Fİlmleri , Seviyom , zaten , herhalde , ondan , güzel , geldi bana çocuk oyuncuların oyunculukları müthişti gerçekten sanki sahiden gerçek hayatta onlarla birlikte yaşamışım gibi hissetttim bu güzel bi duyguydu . komik perdeler vardı :) gülmemek için zor tuttuğum kendimi :D genel anlamda bu yapım olmuş dedim işte
    • Adem E.
      ,film gayet başarılı olmuştu ben izlemeye giderken yine tereddütlüydüm çok sanki fazla dram gibi duruyordu evet dram tabii ki var iiçnde ama komedi de yok değil komedinin olmamsı dramı görmezden gelmenize biraz sebep oluyo ama fazla duygusal sahneler de var sırf ahmet için hoca olmak istemeleri falan ahmet için üzülmeleri bi çocuğun üzülcek başka neyi olabiilir ki zaten :( yani güzel enteresan bi film olmuş beğendim ben açıkcası yönetmenin ellerine sağlık başka filmler de çekmesini bekliyoruz : D . .
    Back to Top